Нашите second hand находки- част 12!

• 57 048
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
GERBER, в Плевен. )

bongo_2007, хахаха, не съм много "манекенски" изглеждаща в момента. ))))))  Laughing

# 466
GERBER, в Плевен. )

bongo_2007, хахаха, не съм много "манекенски" изглеждаща в момента. ))))))  Laughing
дали ще те видят други в града  или пък ние тук ще те видим е все едно.
ще си видяна и оценена по достойнство  hahaha

# 467
GERBER, в Плевен. )

bongo_2007, хахаха, не съм много "манекенски" изглеждаща в момента. ))))))  Laughing
дали ще те видят други в града  или пък ние тук ще те видим е все едно.
ще си видяна и оценена по достойнство  hahaha

Ти булка ли си търсиш, или какво?. ))))) омъжена съм, с 1дете и 1 на път, не ставам. )))

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:18 от Mirama

# 468
  • Пловдив
Тъй - тъй Мирама, да се надяваме вече, че bongo_2007 ще си укроти любопитството и ще вземе да се включи по темата  Mr. Green

# 469
Аз днес се завлякох в новия Зиг-Заг в Люлин,че миналата седмица беше втора седмица на зареждане в Дружба, а нямаше нищо. Накупих си доста неща--основно пуловерчета, едни дънки, две поли и един панталон.
После минах през Мъпет Маг, пак в Люлин. От там взех ризи за по 75 стотинки, направо  Shocked. А всички бяха супер запазени. Общо 7 ризи за 5.30 лв. Но не знам как са цените там при зареждане, в понеделник ще има ново, и може да отскоча.
Иначе за половина взех само един панталон ГАП, но доста запазен.

# 470
О, и на нашия Мъпет Маг пишеше, че ще има голямо зареждане в понеделник. Мисля да съм там този път в 9ч. може и да си харесам нещо. ) (не че ми трябва нещо по принцип)

# 471
Къде е Мъпет маг в Люлин, че утре съм свободна? Simple Smile
Детето каза преди няколко дни, когато се прибрах с 2 големи торби, че тати най-накрая ще ми опъне палатка зад блока! Mr. Green
Обещавам, утре ще поснимам малко от последните находки, ако не ми мине котка път!
И като заговорихме за котки, одеалото, върху която домашният любимец спи с лапи нагоре е от ВУ. Излезе ми 7 лв, чисто новичко!

Скрит текст:

# 472
Здравейте, момичета отдавна не бях влизала тук, но наваксах с пропуснатото. Видях големи красоти, честито!
Да попитам момичетата от Варна за една верига в техния град СтилДеЛукс  за маркови дрехи втора употреба. Някоя от вас посещавала ли ги е какво е впечатлението от тях.

# 473
  • Варна
Къде се намира тази верига не съм я чувала  Thinking

# 474
  • Варна
На мен ми се върти нещо в главата, но не мога да се сетя в момента. За Варна разбра ли се вече къде ще отварят Мания?

# 475
Евентуално на Владислав на мястото на Мъпет маг .. ама не съм на 100% сигурна. Ще бъде франчайз на Мания.

# 476
Тъй - тъй Мирама, да се надяваме вече, че bongo_2007 ще си укроти любопитството и ще вземе да се включи по темата  Mr. Green
по-рядко се включвам в темата (със снимки) поради отдалечеността ми от такива магазини. но това не ми пречи да бъда любопитен.  hahaha

# 477
  • София
по-рядко се включвам в темата (със снимки) поради отдалечеността ми от такива магазини. но това не ми пречи да бъда любопитен.  hahaha
За дрехите или....дамите? Laughing

# 478
  • София
Къде по-точнo е зиг заг в Люлин?

# 479
Зиг-Заг в Люлин е на пазара в 3-ти, само че в средата. Просто трябва малко лутане и се намира. До него има кафе от едната страна, а от другата обувки по 10 лева. Ще зареждат в Четвъртък (и няма да работят)--в петък излизат новите неща. Аз няма да съм в София тогава (и слава Богу).

Мъпет Маг в Люлин е до Райфайзен Банк пак в 3-ти, срещу Магазина на Джиев. (по диагонал на Билла).

Добре,че съм на работа в понеделник,но след работа може и да мина покрай Мъпет-а, май има по-хубави неща там, отколкото в Зиг-Заг. Thinking

А на Лъвов мост никога не съм ходила, а много ми го хвалят. И също един магазин до Централна гара, бил голям, но така и не мога да разбера къде е точно.

Общи условия

Активация на акаунт