Нашите second hand находки- част 12!

• 57 048
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета отдавна не бях влизала тук, но наваксах с пропуснатото. Видях големи красоти, честито!
Да попитам момичетата от Варна за една верига в техния град СтилДеЛукс  за маркови дрехи втора употреба. Някоя от вас посещавала ли ги е какво е впечатлението от тях.

На подлеза на гарата . Simple Smile
Ето и адреси на другите :
гр.Варна ул."Брегалница" 10

гр.Варна ул."цар Симеон" 35

гр.Варна ул."Мусала" 9-11

гр.Варна ул."Кирил и Методий" 53

# 481
Подлеза на гарата и Цар Симеон 35 не е ли едно и също?

# 482
Отдавна не бях влизала в бутиковите магазини (така им викам аз), но последния месец такива находки съм открила, че станах отново фен.Струва си наистина ровенето. Радвам се че имам много съмишленици Simple Smile. Трябва да наснимам находките, но все не остава време Simple Smile

# 483
Подлеза на гарата и Цар Симеон 35 не е ли едно и също?
да

# 484
  • София
То напоследък ми се струва, че все са си високи цените... Confused
Якето имаше етикет с цена- 18 лв, които бих дала за това яке.  Heart Eyes Ще ходя тогава във вторник, да опитам да се докопам до него.
Мерси, Angel Dust@

violenza, имам предвид, ако и други са си харесали якето, как ще се оправим?  Mr. Green
Само да споделя, да не се разочароваш. Това на етикета не е било цена, а 18 часа, тогава е т.нар. пред премиера. Всички дрехи, които са изложени там са с такъв етикет. Цената е на кг(49 лв, 25 лв на брой, ако не се лъжа) скъпо си е, аз миналия вторник си взех една много красива жилетка, но ми излезе 12 лв, а е много лека.
Така де, за пръв път пиша в темата, но ви чета и ще се включвам по-често Simple Smile.

# 485
Adalind, много благодаря!   bouquet

# 486
http://www.styledeluxe-bg.com/magazini.html за тези магазини питах.
linaivanova благодаря за отговора, но понеже не съм от Варна ме интересува дали някой е влизал в тях и отговарят ли си на рекламата. Дали си струват.

# 487
Аз в Манията си харесах ...един от продавач консултантите  Blush Grinning Laughing
да, също така понякога има и хубави дрехи , един път си купих една страхотна дантелена рокля на Orsay

# 488
  • гр.Варна
valentinals , влизала съм и в този до гарата и в кв.Аспарухово ,но рядко си харесвам нещо.Високи цени ,а иначе дрехите -нищо особено.

# 489

Подкрепям pars. Аз съм влизала само в този до жп гарата. Еми скъпо си беше. Доста скъпо за ВУ.

# 490
Аз съм влизала в този до Пикадили,на Брегалница...ами скъпо ми се видя....цени на бройка....и се губи тръпката за находка....ВУ за мен е да ровиш ,да търсиш,да НЕ знаеш цената и и накрая да струва 2,48 например  Mr. Green ами това си е кефа  Grinning....и като влизах там последния път нямаше много хора и най-важното не бяха хубави нещата  Hug мое мнение

# 491
В Манията,откакто има зимни дрехи, нещо хич нищо не ми харесва... и за какво беше това напъване да продават обувки като повечето са толкова стариии  Confused
Последно си харесах няколко шала, но бяха в зала А и излизаха скъпо според мен
Ще чакам, ако стигнат до зала Б значи са били за мен, ако ли не...

# 492
Вчера посетих Манията и ЗЗ в Люлин и си тръгнах с празни ръце Sad В ЗЗ мислех че скоро са зареждали, но явно беше точно накрая - само парцали. В Манията си харесах от зала Б едно пуловерче от 100 % кашмир, но имаше дупчица и много ме хвана яд...Имаше чисто нови боти, които разгледах доста, за да разбера дали са естествена кожа или не... на сестра ми й станаха точно и решихме да ги вземем, аз бях почти убедена че са ест. кожа, но на касата ги разгледахме отново и на едно място, успяхме да обърнем кожата и видяхме че е изкуствена. Решихме че не си струва за изк. кожа да дадем 15 лв. и се отказахме. Иначе не бяха лоши, пишеше отвътре че са ръчна изработка.
Тия дни ще обиколя Манията и ЗЗ в Дружба - търся си черна чанта и яке за зимата... и каквото още ми грабне окото Laughing
Хубав ден и успешни покупки Hug

# 493
  • София
Аз в Манията си харесах ...един от продавач консултантите  Blush Grinning Laughing

На килограм - скъпичко ще ти се върже Simple Smile

# 494
Уффф, днес щях да ходя на зареждането, но при този вятър се отказах.
И слава богу, че отскочихме до съседния Лидл, и като ми стана лошо там и ми падна кръвното...ужас. От години не ми се беше случвало.
Дано утре да е останало нещо хубаво. )

Общи условия

Активация на акаунт