Нашите second hand находки- част 12!

• 57 054
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Вчера минах през 33 и пак отмъкнах няколко неща за бебка Simple Smile

# 496
  • Mediterraneo
Аз в Манията си харесах ...един от продавач консултантите  Blush Grinning Laughing

На килограм - скъпичко ще ти се върже Simple Smile

Е, на бройка нали е по- евтино понякога  Thinking  Mr. Green

# 497
Здравейте! И аз купувам дрехи от втора употреба. Забелязах обаче нещо и искам да питам при вас дали е така. Като облека горна дреха (тениска или блуза с дълъг ръкав) и се изпотя, въпреки че съм с дезедорант, се получава неприятна миризма. Дори след изпиране се усеща. С нови дрехи нямам този проблем. Чудя се какво да правя. Сега четох, че може дрехите да се накиснат в разтвор от вода и ябълков оцет преди да се пуснат в пералнята. Съмнява ме обаче, че после ще миришат на оцет. Вие имате ли този проблем?

# 498
  • Mediterraneo
 Shocked от години, ама от много години нося предимно "стари" дрехи, никога не съм правила разлика в подобно отношение.

# 499
И аз с въпрос:В събота от Мания взех 2 дрешки на H&M едната произведена в Турция..дали е имитация или и там произвеждат...поръчвала съм от сайта на H&M , но так аи не ги получих и нз  Mr. Green

# 500
ani-ali, шият се навсякъде. И в Бангладеш и Индия и България.
Да не мислиш, че ги шият в Германия?. )
Те полицейските си униформи шият в БГ, какво остава за някаква марка. )

След изпиране никаква миризма друга не усещам по дрехите. А тази пролет си купих от потници до връхни дрехи.
Миришат си на моя прах и омекотител.

# 501
  • София
Е, това за миризмата сефте го чувам  Rolling Eyes. Никога не ми се е случвало. Изпрани, започват да миришат на моя си прах и моя омекотител. Да не би, да си си купила дреха изкуствена материя или де да знам и аз... гле'й какви глупости започнах да пиша. Не знам.. мисля си, че си внушаваш.

# 502
  • София
може би не са изпрани на подходящи градуси. да случвало ми се е на пониски градуси да се запази миризмата  до второ-трето пране....

# 503
Вчера минах през 33 и пак отмъкнах няколко неща за бебка Simple Smile

Дали се намират боденца случайно  Heart Eyes
Изобщо нещо интересно за момченца има ли  Hug

# 504
При нас бебешкото е някакво супер износено. Не мога да разбера, как гащеризонче за 2-3месечно бебе (което е носено максимум 2месеца) може да изглежда толкова зле.
Днес много ме е яд, че не успях да се завлека за зареждането, и да е имало хубави детски неща, вече със сигурност нищо не е останало.

# 505
  • Sofia
В Хумана има  нови бебешки дрешки,много сладки бодита и др.

# 506
  • София
В Хумана има  нови бебешки дрешки,много сладки бодита и др.

В коя Хумана? Къде?

# 507
  • Sofia
срещу Халите

# 508
Фейтче, последните пъти много набързо минавам, но бодита ми направи впечатление май че нямаше  много. В момента е заредено със зимно. Има много жилетки, космонавтчета, ръкавички, шалове.  Hug

# 509
  • гр. София

Къде срещу Халите има Хумана?  Thinking Аз знам, че има на Алабин, Университета и в един безистен на Пиротска.

Общи условия

Активация на акаунт