Нашите second hand находки- част 12!

• 57 031
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
На самата спирка.

# 526
  • гр. София
Купих си боти от ЗЗ с дебел ток, от естествена кожа, черни, чисто нови с етикетите. Много удобни. Излязоха 18 лв. Цената на обувките беше 30 лв. но като цяло всички останали бяха стари модели и от изк. кожа.

Новото зареждане от събота е на 28 лв. зимни дрехи. Претеглих няколко връхни дрехи от вълнен плат, които ми се сториха прилични, но излизаха малко повече от 1 кг и цената им съответно над 30 лв, което не ми изглежда никак изгодно.  

За София ли става въпрос? И за кой ЗЗ?

# 527
Купих си боти от ЗЗ с дебел ток, от естествена кожа, черни, чисто нови с етикетите. Много удобни. Излязоха 18 лв. Цената на обувките беше 30 лв. но като цяло всички останали бяха стари модели и от изк. кожа.

Новото зареждане от събота е на 28 лв. зимни дрехи. Претеглих няколко връхни дрехи от вълнен плат, които ми се сториха прилични, но излизаха малко повече от 1 кг и цената им съответно над 30 лв, което не ми изглежда никак изгодно. 

За Бургас Simple Smile
ElyMery, за Краснодар ли говориш? Голяма лудница беше в събота. Аз си взех 2 блузи и едно тънко яке -  всичко 42лв. Много ми дойде, ама ги взех. Всякаш няма достатъчно блузи, ама нА ..  Tired Дори не разбрах, че има обувки. Като излязах отвън си запалих една цигарка и гледам хората излизат с обувки в ръка. Усетих се и се върнах. Харесах си два чифта нови обувки, но ми бяха малки. Момичето каза, че като се освободи място, вадят нов чифт. А по другите ЗЗ в Бургас има ли обувки и през седмицата отворени ли са стаите?
И нещо интересно, което ми сподели една позната, която работи там. Каза, че им е забранено да си отделят дрехи и обувки преди да са извадени в залата. Много се изненадах. Можело или в почивката или в извън работно време.

# 528

За Бургас Simple Smile
ElyMery, за Краснодар ли говориш? Голяма лудница беше в събота. Аз си взех 2 блузи и едно тънко яке -  всичко 42лв. Много ми дойде, ама ги взех. Всякаш няма достатъчно блузи, ама нА ..  Tired Дори не разбрах, че има обувки. Като излязах отвън си запалих една цигарка и гледам хората излизат с обувки в ръка. Усетих се и се върнах. Харесах си два чифта нови обувки, но ми бяха малки. Момичето каза, че като се освободи място, вадят нов чифт. А по другите ЗЗ в Бургас има ли обувки и през седмицата отворени ли са стаите?
И нещо интересно, което ми сподели една позната, която работи там. Каза, че им е забранено да си отделят дрехи и обувки преди да са извадени в залата. Много се изненадах. Можело или в почивката или в извън работно време.

Да, за Краснодар. Събота и неделя не можах да отида, отидох вчера, в понеделник и от преди знаех, че тогава по-няма хора, но беше пълно. Поогледах се обаче ми направи впечатление, че повечето хора гледат, мерят и теглят, и като сметнат колко излиза го оставят. Обувките и аз ги видях в последния момент. Като отидох стаята беше заключена. Не знам по кое време я отварят. Аз нося малък номер и може би за това успях да ги взема тези. За другите ЗЗ имам поглед върху този в Славейков. Проверявам го по няколко пъти на седмица от 2 месеца на сам. Пълна скръб е. Никога до сега не съм харесала нещо. Там обувки няма. Дори на последното зареждане бяха оставили половината дрехи от по-предното. Там общо взето само пенсионери ровят.

От време на време ходя и до ЗЗ зад новия БСУ. Там цената върви като тази в Краснодар, така че най-вероятно и те имат ново зареждане. Не съм проверявала, но при тази цена и не смятам да ходя.

Бях писала, че имам две приятелки, които от мн години се обличат от тези магазини. В единия те се познават с продавачките и си имат уговорка да им заделят дрешки. Такива неща, които те успяват да си вземат аз за сега не съм виждала по закачалките.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 13:54 от Анонимен

# 529
Някой ходи ли до Мъпет Маг в Люлин-София и има ли интересни неща? Да знам дали днес да се разходя до там или не.

Зиг-Заг Люлин ще заредят в четвъртък (затворено). Петък ще е новото зареждане налично.

# 530
И аз и днес в обедната почивка отскочих до Карснодар. Взех си една връхна дрешка, но се въздържах от други покупки, че ми се видя скъпо. Даже бая се зачудих да купувам ли и тази горница, защото излизаше 15.60лв, а нито е някаква дебела да кажеш, нито пък е някаква изтъкната марка. В крайна сметка я взех, понеже се оказах неподготвена за застудяването, а не знам кога ще намеря време за по-обстойна обиколка по магазините. Оглеждах се за обувки, но не видях нищо. Къде се намира тази стая, в която ги продават?

# 531
Аз днес си облякох една блузка купувана преди време....и като се прибирахме от разходка видях, че от едната страна долу има дупка. Та се чудя...дали така съм я купила, или някъде съм я закачила. )
Сега се чудя какво да я правя, защото дупката не е малка (плата се е скъсал, тънък, памучен). Тя е по-скоро туника, и освен да я отрежа до скъсаното и да се подгъне.

# 532
И аз и днес в обедната почивка отскочих до Карснодар. Взех си една връхна дрешка, но се въздържах от други покупки, че ми се видя скъпо. Даже бая се зачудих да купувам ли и тази горница, защото излизаше 15.60лв, а нито е някаква дебела да кажеш, нито пък е някаква изтъкната марка. В крайна сметка я взех, понеже се оказах неподготвена за застудяването, а не знам кога ще намеря време за по-обстойна обиколка по магазините. Оглеждах се за обувки, но не видях нищо. Къде се намира тази стая, в която ги продават?

Като влезеш в магазина от лявата страна на касите. Преди пишеше служебен вход. Може да е било затворено и за това да не си обърнала внимание.

# 533
интересуваме стаичката в зз пловдив кога е отворена през седмицата и дали има сносни обувки.съответно дали са пак на килограм или с фиксирана цена.
Работи през седмицата след 16ч и събота и неделя по цял ден. Обувките са на килограм.

# 534
  • Най-красивата страна
Във Варна на ул ''Македония''147 има малък магазин ВУ ,където се продават страхотни карнавални костюми на едро и дребно .Аз влязох да търся детски, позволиха ми да ровя дори и в чувалите, останах много доволна.

# 535
И на мен ми се иска някакъв карнавален костюм за щерката...
но тук едва ли ще има нещо подобно.

# 536
И на Краснодар ми се се струва, че след 16 часа я отварят, защото преди ходех към 14 и не съм я виждала отворена, а вчера отидох по-късно и за първи път я видях тъкмо вече излизах. Явно чакат да приключи работния ден на инспекторите от ХЕИ, че да я отворят  Laughing Освен обувки има и бельо- новото е от тип за стриптийзьорки, разни корсети и бюстиета.

# 537
  • гр. София
И на Краснодар ми се се струва, че след 16 часа я отварят, защото преди ходех към 14 и не съм я виждала отворена, а вчера отидох по-късно и за първи път я видях тъкмо вече излизах. Явно чакат да приключи работния ден на инспекторите от ХЕИ, че да я отворят  Laughing Освен обувки има и бельо- новото е от тип за стриптийзьорки, разни корсети и бюстиета.

#Shocked #Shocked #Shocked

E такова нещо никога не бих си купила втора употреба!!!!!!!!!!!!  #Crazy

# 538
  • Варна
Във Варна на ул ''Македония''147 има малък магазин ВУ ,където се продават страхотни карнавални костюми на едро и дребно .Аз влязох да търся детски, позволиха ми да ровя дори и в чувалите, останах много доволна.

Какво друго интересно има там?

# 539
Ходих в центъра на новооткритата Мания в Бургас
да разгледам , и си тръгнах с покупки за 3,28 лв -
 една чанта  (бабешка ли е ? честно ми кажете... #Silly)
 еластични дънки - перфектни  Crazy
и много хубаво бебешко боди с две шапчици (да обличаме на куклите за игра)
+ бонбонки за детето , по случай 16тия  рожден ден на магазини Мания , и освен това и карта за намаления ми издадоха , пък аз за пръв път ходя в Манията , защото не ми е наблизо  Crazy

И всичко това за 3,28 лв  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт