Нашите second hand находки- част 12!

• 57 040
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ох,време е вече и аз да се завъртя по магазините Simple Smile

# 541
  • София
Аз в Манията си харесах ...един от продавач консултантите  Blush Grinning Laughing
Ако е този от магазина в Халите може да си го делнем, на сметка ще излезе Joy

Влизам да пооплакна окото и - нищо. Я се стегнете малко, искаме снимки! Crazy

Само Мимито & Светла се е отчела Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 00:04 от M0nster4e

# 542
Само надничах от доста време тук.
Но със смяната на сезоните, отново влезнах във ВУ. До тук: три блузи, една жилетка. Само.
Обаче си търся удобно яке за време като сегашното. Искам да е с качулка, да е до средата на бедрото. И да не е запарващо Simple Smile

# 543
Аз миналата година си намерих точно такова, каквото търсиш тук : в цял ръст , отзад. Много си го харесвам.

# 544
  • София
Айде и аз да се похваля с покупките от днес от Мъпета на Д. Петков:

Скрит текст:

Чантата не ми хареса толкова много, ама кога друг път съм носила Прада  Rolling Eyes Все на нещо ще я сложа. И без това имам едни тъмно червени обувки, та....
Сакото ми е за работа. Излезе много леко и евтино и затова го взех. Същото важи и за якето на малката - 4лв е, как да го пропусна Simple Smile Нищо, че вече има 4 зимни якета.
Дънки имам да наредя от тук до Бургас... ама пък толкова хубаво ми седяха тези.... и те за работа. Удобни с ластик. Екстра са. Обичам Дивайд /мисля, че така се чете  Embarassed/.
Днес в магазина стана голям скандал, защото при отварянето на кожените якета имаше цена 25лв/бр. И съответно всички се юрнаха натам. Една жена и един мъж, явно зареждат друг магазин и взеха 23 кожени якета... наистина много красиви и много запазени. И на касата се оказа, че цената е 30лв/кг. И тази жена като полудя, като почна да вика... всички на опашката се развикаха и накрая ми стана много жал за управителката на магзина, защото дойде собственика и каза, че всички якета, взети вече ще се продадат на 25лв/бр и съответно разликата до 30лв/кг ще се поеме от управителката на магазина, защото не е внимавала при зареждането и подреждането на табелките с цените Sad Аз му казах, че от няколко седмици е така и че тази табелка е и в другите мъпети, но той не ме послуша и управителката се разплака. Докато мина на опашката, тя трябваше да доплати вече към 500лв разлика и глоби Sad Много ми стана мъчно.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 10:36 от violenzaa

# 545
violenza,този пост чаках  Hug Честити! Събирай сили сега за петък  Party ( аз се наливам с чайове за тогава)

# 546
  • София
аууу, чантичката и сакето супер сладки Simple Smile

# 547
  • Карлово
 Мимито & Светла, violenzaa,
Честити придобивки, със здраве да ги носите.
Днес дано и аз да имам възможност да отскоча, пък и да се похваля. Laughing

# 548
  • София
Да, бе и аз бързах да ги покажа и чак после се редактирах Simple Smile Хехе. Голям роман изписах.
Стягам се за петък Simple Smile И ти да оздравяваш. Виж по-нагоре какво ти писах за кожените якета, да знаеш вече Simple Smile

# 549
Eхаа, изпуснала съм интересното  Laughing Не внимават като зареждат, минавала съм там във вторник като се прибирам от танци: надули си музика, танцуват си вътре, подхвърлят някакви дрехи. Жалко за якетата, де. 25лв./бр. беше повече от добра цена, сега ще се връзват над 70лв. А тоя пък собственика какво се прави? Все едно като ги продават по 25лв. пак не са на печалба.  Tired Ох, сега ме е яд, че не си купих кожено яке, докато беше време.

# 550
Аз си купих лятото кожено яке от Манията, излезе ми някакви смешни пари, под 10 лв, не помня вече, но беше на бройка...и сега есента реших да го дам на химическо, защото не беше мръсно, но беше доста измачкано...химическото ми излезе 20 лева  ooooh! Нооо карай, пак ми излезе евтино якето, а и ново да беше,в се някога трябваше да го почистя, та не съжалявам, напротив, много се радвам
Изобщо Манията за връхни дрехи и други големи неща си е доста изгодна, с това предложение на бройка вместо на кило
Аз лично не бих пазарувала в Мъпет маг при такова отношение към персонала  Crossing Arms
Не понасям некоректни работодатели
Най-малкото би трябвало да си уреди нещата с управителката по-дискретно

# 551
KaRoLa, много е хубаво якето ти. Със здраве да си го носиш!
И аз такова търся. Ще се поогледам.
А как вървят цените на кожените якета? Колко тежко излиза едно яке със средна дължина например? Да имам  някакъв ориентир все пак Wink

# 552
  • София
violenzaa Много хубави неща си си взела  Heart Eyes. А за случката....доста кофти, Блеки е права, че след като ги продават после и за по 25 лв, значи все пак имат печалба. И аз не понасям подобни работодатели. Според мен е редно да се изяснят с управителката, но не и в магазина пред опашката от хора  Naughty.

# 553
ето и последната ми придобивка  Grinning
http://summerlove88.snimka.bg/photos-from-gsm/second-hand.686085

# 554
Минах днес и през двата магазина, единия беше на зареждане.
Страшна лудница.
Успях да отмъкна един пуловер на НиМ, и един страхотен нов комплект шапка, шал и ръкавици. ) Ръкавиците са за мен, но шала и шапката ги взех за щерката. ) Страхотни, мекички, бяло с бежово. )
После ще снимам.

Общи условия

Активация на акаунт