Нашите second hand находки- част 12!

• 57 040
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
А аз днес взех една рогозка за 4 лв. Много ми харесва, защото се сгъва и става на чантичка, а изглежда много запазена. В Манията имаше намаление 27%

# 556
  • Варна
Докладвам за Варна  Sunglasses
магазинът зад Двете кули, който коментирахме скоро тук, се е преместил малко по-нагоре в района, точно до оградата на училището. Отвън няма никакви табели и надписи, но закачалките са с лого "Мания", възможно е това да е новата Мания. Иначе има много стока, обувки и т.н., но си трябва яко ровене за находка. Имаше хубави неща, но нищо по мой размер.

# 557
Нищо не казвате за чантата , бабешка ли е  Thinking или става да я нося  Rolling Eyes
че още не съм я изпрала още  Whistling

# 558
  • Най-красивата страна
Във Варна на ул ''Македония''147 има малък магазин ВУ ,където се продават страхотни карнавални костюми на едро и дребно .Аз влязох да търся детски, позволиха ми да ровя дори и в чувалите, останах много доволна.

Какво друго интересно има там?

Най-много са карнавалните костюми, има също булчински рокли и аксесоари, официални рокли,
спално бельо, възглавници ,одеала, килимчета, спални чували.

# 559
  • София
Нищо не казвате за чантата , бабешка ли е  Thinking или става да я нося  Rolling Eyes
Как ще е бебешка? Не е, пък и е страхотна Heart Eyes

# 560
Благодаря ти , за споделеното мнение  yes
Макар че много евтино ми излезе ,  кожата е много приятна мекичка на пипане , и ми хареса , а после взех да се колебая дали става да я нося тази чанта  newsm78
  bouquet

# 561
  • София
Благодаря ти , за споделеното мнение  yes
Макар че много евтино ми излезе ,  кожата е много приятна мекичка на пипане , и ми хареса , а после взех да се колебая дали става да я нося тази чанта  newsm78
  bouquet
Пери и си носи със здраве, пък цвета е много, много любим Heart Eyes

# 562
Що я лъжете? Не я носи чантата, мноу е бабешка, хич няма да ти отива. Я, вземи ми я прати, знаеш как ще ми пасне добре на едни боти в същия цвят?!  Laughing

# 563
  • Пловдив
Иии, изпревари ме. И аз това щях да пиша.
Но пък щом ти имаш подобни ботуши, да знаеш, че и те не са хубави. Я и ти ми ги продай на ме. Аз съм дърта, тъкмо като за мен ще да са. Mr. Green

# 564
ще ме уморите от смях  Joy

# 565
  • гр. София
Накрая вземете ми пратете на мене и чантата, и ботите, та да не се карате  Peace Аз ще преценя отиват ли си.........бабешки ли сааа............. newsm78

# 566
Аз казвам да се направи график по седмици кой ще носи ботите и чантата Crossing Arms

# 567
Аз ботите не искам, ама за чантата се нареждам. ))))  Laughing

# 568
Честити ви придобивки момичета, страхотни нещица видях  Hug
Аз си спазвам обещанието да покажа  Peace
Вълнено палтенце Cubus от 33, цвят кафяв, снимката не е много добра. Шапка  Heart Eyes
Малко пуловери... 
Син Есприт
Още един, но бял
Кафяв Зара  
Още един сивичък , не знам каква марка  Mr. Green
 Всеки от пуловерите ми е излязъл не повече от 4 лв  Peace
Памучна риза . Този панталон   е за бременни, но стои страхотно и без голям корем  Crazy и струва 1,60
Това елече   има грозни копчета  Wink
Долнище   за в къщи.
Пухено яке   за почти 9лв. Това   и това  за бебето на приятелка  Heart Eyes взех ги днес от Мания със тези джинси на Пепе джинс, които са нови ..... трите неща ми излязоха 11лв с отстъпката  Party

# 569
бейли, много хубави придобивки

Общи условия

Активация на акаунт