operaciq na herniq pri 3 god,mom4ence

• 985
  • 9
  •   1
Отговори
здр,на всички мами.аз сам от бургас и новорегистриращасе в вашият саит,,за мами,,.благодаряви предварително чеви има.И мн.се радвам че една друга си помагате  с савети ище ви помоля за савет и на мен.Моето маниче е на 3 год.в бторник на 25.09 ще го оперират от херния в клиниката на маджарув в гр.бургас.чуваласам мн.хубави отзиви за клиниката му и за него самият доктор.но моля някоя маика която скоро е минала по този пат дами пище.опасналие операцията и след упоиката  какво се случва с децата.болили ги много и температура иматли и така на татак?  bouquetблагодаряви предварително от сарце .

# 1
здр,на всички мами.аз сам от бургас и новорегистриращасе в вашият саит,,за мами,,.благодаряви предварително чеви има.И мн.се радвам че една друга си помагате  с савети ище ви помоля за савет и на мен.Моето маниче е на 3 год.в бторник на 25.09 ще го оперират от херния в клиниката на маджарув в гр.бургас.чуваласам мн.хубави отзиви за клиниката му и за него самият доктор.но моля някоя маика която скоро е минала по този пат дами пище.опасналие операцията и след упоиката  какво се случва с децата.болили ги много и температура иматли и така на татак?  bouquetблагодаряви предварително от сарце .

# 2
Здравейте!!
Моето момченце сега е на 7 години,но като беше на 3 години го оперираха за херния във Варна в Терапията.
Операцията е много лека.Като излезе от упойката след 2 часа вече бягаше в стаята.Температура не е вдигал.
Не се притеснявайте всичко ще е наред!!!

# 3
благодаряви,благодаряви от сарце. Hug

# 4
Ако ви интересува още нещо питайте,насреща съм!

# 5
petkova1985,mersi mnogo mili4ka za vnimanieto.Iskam da vikaja o6e ne6o koeto mnogo me trevoji.tazi herniq e nqkolko tipa.sas sigurnost go znaete.na6ta e s problem 4e ediniqt mu testis e mn.pogolqm ot drugiqt.doktorat ni kaza 4e se palni s koremna te4nost.kanalat mu ne bil se e zatvoril iscqlo i zaradi tova trqbva dase operira.i az mn mn mn se pritesnqvam.ta iskah da znam ako i drugi mami imat takav problem neka mi pi6at molqvi

# 6
  • София
Уф, не обичам латинския български  #Crazy
Ако тестисът е по-голям, възможно е да има хидроцеле (вода в обвивките му). Трудно е да се разграничи от начална херния. Добрият специалист преценява това. Голям процент от тези проблеми подлежат на операция.
Във Варна търсете д-р Румен Христов от "Света Анна". В Пловдив - доц.Александър Йонков от детската хирургия на Пещерско шосе. Може да се обърнете и към мен  Hug

# 7
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ кам Д-Р ОГИ  bouquetза информацията която ни даде за ингвиналната херния-хидроцеле.Наистина е така ваши колеги от клиниката на Маджуров бургас ни казаха сащото.утре 25.09 щего оперират.но се опасявам,,данеби пак дасе появи?и какво щесе случи след операцията?и дали ще вдигне температура?още веднаж благодаряви Д-Р  ОГИ.дасте ни жив и здрав и все така да бадете добар да отговаряте не нашите вапроси които тревожат всяка маминка.  bouquet

# 8
 Heart Eyesздравеите,днес ни исписаха от болницата.преди дни исках савет и инфо от всички мами които знаят и минали по нашият пат за херния хидроцеле.Сега искам и аз дави кажа ,,МИЛИ МАМИ,вчера ни оперира доктор маджуров в бургас в неговата си клиника.операцията продалжи около 30 мин.след като го качиха в стаята поне 2часа мн.плака и се вартеше като змеиче.но после се успокои и заспа.нямаше температура и сега сме в кащи,ако някои тарси савет и инфо моля дами пише.ще отговоря на всички ваши вапроси*-поне това коетосме преживяли и знам)

# 9
и аз щесе включа в тази тема ,,на работа с малко дете,,с една дума и кратко казаноМНОГО ТРУДНО всички от страни си мислят че е лесно.не нее така.аз сащо работя и имам дете на 3год,и друго по голямо,на 9год,така че знам за какво става дума.дане говорим като са болни.сменям си смените с колежки и то не веднаж.и вапроса е друг ,,до кога?а отговора мила нана77 до като му писне на шефа ти и си ванка Cry newsm78

Общи условия

Активация на акаунт