Огледален свят по VOYO ~ тема 12 ~

• 58 126
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
Здравейтеее  Hug Hug Hug

# 256
Hug Hug HugОооооо мераба Laughing ти се появяваш като бананите по тошево време Laughingедин път годишно Mr. Green

# 257
# 258
Hug Hug HugОооооо мераба Laughing ти се появяваш като бананите по тошево време Laughingедин път годишно Mr. Green

Joy Joy шегаджийка  Twisted Evil оф тез дни изобщо нямам време  #Crazy вчера бях в софия да ни снимат за тв , така че ще ви кажа кога да ме гледате  Joy Laughing Sunglasses

# 259

Joy Joy шегаджийка  Twisted Evil оф тез дни изобщо нямам време  #Crazy вчера бях в софия да ни снимат за тв , така че ще ви кажа кога да ме гледате  Joy Laughing Sunglasses
Айде да те видиме какъв дзвер си Hug Hug Hug

# 260
Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 18:36 от клоди

# 261
# 262
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

ох ох смях с тия банани не мога да се събера  Joy Joy  да кажеш къде да те гледаме някои да те запише че аз винаги изпускам такива звездни моменти  Joy

# 263
# 264
# 265
  • в подножието на планината

Саси, Hug Hug Hug и аз ще чакам да кажеш кога да те гледаме...дано не съм на работа тогава... ooooh!

Клоди, Hug тези твойте банани ме утрепаха... Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet

И клипчето с любимата ми песен Senden sonra...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
Саси казваш кога и съм пред телевизора да те гледам  Hug Клоди пак изби рибата с изказване за бананите  Mr. Green  и клипчето е хубаво и те така  незнама ма брата тука купил ракий сокове и ще се пие  Mr. Green и май се унесох в писане та спирам  Joy

# 267
Саси казваш кога и съм пред телевизора да те гледам  Hug Клоди пак изби рибата с изказване за бананите  Mr. Green  и клипчето е хубаво и те така  незнама ма брата тука купил ракий сокове и ще се пие  Mr. Green и май се унесох в писане та спирам  Joy
Joy Joy JoyТи направо цял чаршаф написа Mr. Green

# 268
Да ви почерпя  Laughingсега ям това Party

# 269
Скрит текст:
гледам брадарите и тоя олигофрен какъв убавец стана Laughingи ако може да спре да пърди Joy Joy Joyтая Маряна му уби hahaha

Общи условия

Активация на акаунт