Силни болки в кръста

• 6 167
  • 4
  •   1
Отговори
Моля за помощ.Та значи от години имам проблеми с кръста,болки,които понякога са много силни.Забелязала съм,че когато спя на неудобно легло,болката се засилва.Ходя по лекари и навсякъде ме връщат супер спокойни,казват да карам колело и да спя на хубав матрак.Болките продължават.Когато се наведа и бавно се изправя,има едно положение,в което усещам къде точно идва болката.На 24г съм,а съм като баба.Майка ми е с проблеми в кръста,дископатии и т.н и казва ,че е наследствено.Искаме да започнем да бебеправим а така ме е страх с този кръст..боли ме нон стоп.Да продължавам да ходя по лекари ли ...и аз не знам вече.Изписват ми едни мазила и хапчета и  толкова  Sad моля ако някой е имал същите проблеми да ми даде съвет,отчайвам се  Cry

# 1
Пояс на кръста, обезболяващ спирт, дяволски нокът, арника, нагревки. Не зная дали е наследствено, но често по време на сън се отвиваме или излизаме навън облечени по-леко. Като резултат кръстът изстива и започват болките. А за гол кръст нямам думи!

# 2
# 3
Консултация със специалист невролог и задължително скенер за уточняване на диагнозата!

# 4
Моля за помощ.Та значи от години имам проблеми с кръста,болки,които понякога са много силни.Забелязала съм,че когато спя на неудобно легло,болката се засилва.Ходя по лекари и навсякъде ме връщат супер спокойни,казват да карам колело и да спя на хубав матрак.Болките продължават.Когато се наведа и бавно се изправя,има едно положение,в което усещам къде точно идва болката.На 24г съм,а съм като баба.Майка ми е с проблеми в кръста,дископатии и т.н и казва ,че е наследствено.Искаме да започнем да бебеправим а така ме е страх с този кръст..боли ме нон стоп.Да продължавам да ходя по лекари ли ...и аз не знам вече.Изписват ми едни мазила и хапчета и  толкова  Sad моля ако някой е имал същите проблеми да ми даде съвет,отчайвам се  Cry

Приятели чакането и болките в кръста ще приключат най-накрая и в България. Вече имаме СЛУИНГМЕД най-модерната машина за проблеми в кръста и гърба. Разработена в Германия и Австрия с над 80 % доказана ефективност ето и сайта на центъра намира се в София http://swingmed.bg/index.php/bg/ тел. за резервации и информация 0888 403011

Общи условия

Активация на акаунт