Нашите кухни - тема 46

• 88 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Деси,кухнята ти е страхотна!Много ми хареса,със здраве да си я ползваш!А би ли споделила,колко струва без уредите!Може и на ли4ни Grinning

# 466
  • Пловдив
Май само аз не разбрах коя е кухнята на Деси,защото в сайта има няколко...

# 467
  • Пловдив
Май само аз не разбрах коя е кухнята на Деси,защото в сайта има няколко...
Аз също  Wink

# 468
  • София
И аз не разбрах коя точно е, но пък много ми харесаха последните две снимки с панелите от принт стъкло вместо горни шкафове Wink

# 469
Ами не е ли първата,която се отваря,след като цъкнеш на линка?Тази с мидите?

Скрит текст:
Или е просто реклама на сайта Whistling

# 470
  • Пловдив
Кухнята е с камъните и цветята, втората по ред мисля, че се пада. Видях последните публикации на потребителката  Peace

# 471
  • Варна
Кухнята е с камъните и цветята, втората по ред мисля, че се пада. Видях последните публикации на потребителката  Peace

И аз видях последните публикации, всъщност във всичките й публикации се споменава този сайт.

# 472
  • Раковски
Аз я контролирам  Wink.

# 473
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.
А правят ли отстъпки за по-голяма сума?
Опитай, един познат твърди, че получава отстъпки даже в големите вериги, но се разправял с управителите, а не с продавачите. В Техномикс излизат с номера, че такива цени няма никъде другаде, така че сравнявайте дали ви е изгодно /защото тук-там има за отделни уреди/.

# 474
  • Раковски
В техномикс (и няколко други подобни фирми) доколкото съм запознат уредите се внасят с транспортен дефект или върнати от лизинг, направени за друг пазар различен от нашия, тоест не са за източна Европа. Потърсете в гугъл даден модел и нека търси само в България и ще видите резултатите. Отстъпките в големите вериги са символични и както писа Cassa ако ви се занимава да изкрънкате още някой процент може да се разправяте с началниците, работника няма как да даде отстъпка.

# 475
Здравей, нашето стъкло е 6 мм закалено, изработиха ни го за 5-6 дни, за картинката ми направиха различни предложения в зависимост от моя размер и аз тази си избрах.
Почистването е приказка, забравяш за фуги и търкане с обикновен препарат за стъкло(аз ползвам на форте, мисля че е гръцки има го в метро страхотен е) и бърша с кухненска ролка.
А сайта се споменава защото си правих и детски тапети при тях миналата година.
А някой може ли да ми каже как мога да изтрия публикациите си?

# 476
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.
А правят ли отстъпки за по-голяма сума?
Опитай, един познат твърди, че получава отстъпки даже в големите вериги, но се разправял с управителите, а не с продавачите. В Техномикс излизат с номера, че такива цени няма никъде другаде, така че сравнявайте дали ви е изгодно /защото тук-там има за отделни уреди/.

За сега ми дадоха по 10-20 лв отстъпка на уред  Laughing, но може да продължим диалога.
Исках да знам какво да очаквам в %.
shdowman, Тази информация, че са с трансп.дефект достоверна ли е, защото някои уреди са им по-скъпи от големите вериги? И би трябвало да е указан този момент.

# 477
  • Раковски
Опааа, нещо съм се заблудил с технохит, простете.

# 478
  • Пловдив
Ами и на мен много ми хареса кухнята на Деси ,въпреки,че наистина много си бие на реклама  Grinning

# 479
По тази логика всеки доволен клиент, който спомене от къде е купил това или онова, прави реклама.  Peace

Иначе и на мен ми хареса принт стъклото, много е свежо с цветята и камъчетата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт