Нашите кухни - тема 46

• 88 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Раковски
Аспиратора извежда парите посредством тръба извън къщата (да кажем), абсорбатора е с активен въглен, парите минават през него и въздуха се връща в помещението. Сега сама прецени от кое имаш нужда. Лично аз не виждам как ще се стопи ПВЦ тръбата от изпаренията.

# 451
  • Пловдив
Може и да има някой доволен от абсорбатор,но за мен нещо, работещо само с филтър може да бъде ефективно само за мазнините.Цялата пара си остава в помещението.
Тук съм с такъв,защото съм под наем ,и нямам нерви да го използвам изобщо.Много шум и никаква работа.Отварям прозореца при готвене.
Съвет от мен : ако имаш комин или начин да изведеш въздуха от аспиратора навън посредством тръба,изобщо не се замисляй за абсорбатор.
Сетих се ,че на последната кухня сложихме пвц плоски тръби,за отвеждане на парата(въздуха)до комина.Няма какда се стопят,щом ги продават за такива.Не виждам как реално ще се вдигне  толкова висока температура. Grinning
Имам толкова познати,които са си наредили черпаците с пластмасови дръжки на релса точно зад котлона.Първо те биха се разтопили  Grinning

# 452
  • София
Благодаря, исках да си питам..все пак не съм специалист в тази област, но най-малкото което искам е да си остане миризмата в помещението  Naughty

# 453
  • Пловдив
Момичета, къде мога да видя онлайн цветове за плоскости за кухни и подходящи за тях плотове?

# 454
  • Някъде на път....
Момичета, къде мога да видя онлайн цветове за плоскости за кухни и подходящи за тях плотове?

Например тук: http://www.kronospan.bg/products/category.phtml?cat_id=28
http://www.kronospan.bg/products/category_kind.phtml?cat_id=37&type_id=0

# 455
Преди доста години си купихме аспиратор-абсорбатор.Имаше един превключвател-и можеш да ползваш въздуховод,можеш да оставиш да "върти" въздуха само в помещението. Тази опция съм я ползвала само при много студено време-пуснеш ли аспиратора да работи докато се готви-1-2 часа,например, кухнята ставаше много студена.Но резултатът не е същия-върши работа,но не както аспиратор.Обаче не е лоша опция,ако има все още такива 2 в 1.Не съм се интересувала скоро и не зная.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 13:05 от W

# 456
  • Варна
fever, взе ми цвета на кухнята ти.Simple Smile)) светлия де:)))Не можах да го до4акам аз

Vali, който е по-търпелив печели  Wink. В последния момент щях да залитна по един подобен цвят на Kaindl, но като видях цялата плоскост се отказах.

# 457
# 458
Някой купувал ли е уреди за вграждане от Техномикс? Какви са отзивите ви, че доста противоречиви мнения прочетох в нета за тях, а в момента само при тях има модела, който търся и при това на по-ниска цена?

# 459
Здравейте момичета, аз малко късно се включвам в темата, но нямам търпение да споделя кухнята си Simple Smile) с принт стъкло

http://wallpapernewdesignmedia.blogspot.com/2011/08/blog-post.html даже сами я публикували в сайта си много готина Simple Smile)))))

# 460
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.

# 461
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.
Сподели, ако може

Desislava_81, много хубава кухня...поздравления  Peace

# 462
  • Варна
Здравейте момичета, аз малко късно се включвам в темата, но нямам търпение да споделя кухнята си Simple Smile) с принт стъкло

http://wallpapernewdesignmedia.blogspot.com/2011/08/blog-post.html даже сами я публикували в сайта си много готина Simple Smile)))))

Супер, много красива кухня! Влюбена съм в принт стъклата. Можеш ли да споделиш, може и на лични съобщения, кой изработи стъклото и от къде избрахте подходяща снимка за съответния размер на стъклото?

# 463
Desislava_81 - Интересувам се колко е стъклото на метър, лесно ли се почиства и за колко време се изработва стъклото.

# 464
А правят ли отстъпки за по-голяма сума?

Общи условия

Активация на акаунт