Нашите кухни - тема 46

• 88 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Раковски
 Изработката не е от сложните, дано нЕма сакътлици, успех.

# 601
съобразявайте се и с влагата на терасата

Това към мен ли е? Няма да е добре с фаянс?
Фаянса ще ти пази чисто, но няма да е уютно и няма да е топло..
От друга страна шкафове по външна стена, особено ако е панела няма да доведе до нищо добро
Аз бих направила следното изолация от вън и отвътре с депрон, след което шпакловка и миещ се латекс

# 602
  • ГОре на черешата...
Блокът е тухлен.
Уф, на всичкото отгоре и цял ден обикалям за плочки и нищо не харесвам Tired...

# 603
Блокът е тухлен.
Уф, на всичкото отгоре и цял ден обикалям за плочки и нищо не харесвам Tired...

Напълно те разбирам!!

Аз на всичкото забравих какъв цвят щеше да ми е кухнята Simple Smile Но като видях плочките, които сега са ми за гръб, просто много си ги харесах и рискувах.
Това е кухнята ми към ммента: Тук   . Чакам скоро д ами докарат и мебелите и всичко да си дойде на мястото да ви я покажа завършена..

# 604
  • Варна
за мивките на ФАТ  мога да споделя негативно мнение за 3-4 години гланца се изтърква и стават едни черни все едно не си ги мил 100 години , мръсотията пропива в самата мивка

От всяка мивка има и доволни и недоволни, в крайна сметка нищо не е вечно. Ще се съобразявам с какво я чистя, пък като се захаби ще я сменя. Сега искам удобно широка и дълбока мивка, пък след време може да реша да се лиша от някой шкаф, да сложа съдомиялна и по-компактна мивка.

# 605
за мивките на ФАТ  мога да споделя негативно мнение за 3-4 години гланца се изтърква и стават едни черни все едно не си ги мил 100 години , мръсотията пропива в самата мивка

От всяка мивка има и доволни и недоволни, в крайна сметка нищо не е вечно. Ще се съобразявам с какво я чистя, пък като се захаби ще я сменя. Сега искам удобно широка и дълбока мивка, пък след време може да реша да се лиша от някой шкаф, да сложа съдомиялна и по-компактна мивка.

Вие ме убихте Sad Моята мивка ще е такава  Confused

# 606
За тези,които са решили да купуват мивки на ФАТ - намалени са на -15% до 18 ноември в Аiko. И аз на тях бях се спряла, но тук ме разубедиха. Иначе нашият ремонт май ще остане за пролетта, така като гледам, не ми се иска в най-големите студове да разбиваме стени и т.н. Поне ще изчистим концепцията и проекта и ще имаме време да изпипаме всичко Rolling Eyes

# 607
Аз снощи четох и в други форуми за тези мивки и пише, че хората са доволни. Когато започна да ползвам моята ще пиша мнение Wink

# 608
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички, които се включват със съвети  bouquet!

Плочки ще налепим само на стената, където ще са аспираторът и печката, днес ги купихме.
Останалото ще е мазилка, но на пролет, така че имам време да мисля. Дотогава приемам всякакви съвети за вида и, най-вече за свалянето на блажната боя Sick.

# 609
За мивките - отскоро съм с Тека, от ламаринените или там каквито са и хич не съм доволна, като се мокри, на нищо не прилича и особено много отцедника, който е и пък някакъв много релефен и това допълнително усложнява нещата. Може и да са здрави, ама горещо не ги препоръчвам.

# 610
  • Раковски
Тека са добри и здрави мивки, ако водата ви има много варовик иска постоянно чистене, това трябва да се има предвид когато се избира мивка. Фат са по-добрите полимермраморни мивки понеже има и други производители които са им много криви мивките.

# 611
Здравейте дами!
Предварително се извинявам със сигурност по старите теми има отговор на моите въпроси, но са толкова много, че още не мога да смогна да ги изчета, а до 1-2 дни трябва да взема няколко решения за кухнята...  Embarassed
1. Искам да сложим гранитни плотове и гърбове на кухненските шкафове. Имаше една дама, която много беше се ядосала на найния плот и искаше да го маха, но не можах да намеря защо, а ако не сложа гранит какво друго да монтираме, защото със сигурност не искам обикновени термоплотове Rolling Eyes
2. Имам много хубава мивка Бланко, но сега се загледах по тези с монтаж под плота на Тека. Та въпроса ми е, ПО ръбчето между мивката и плота наслояват ли се боклуци и потъмнява ли то? Надявам се да ме разбирата какво имам предвид  newsm78 Сега тази с горен монтаж около силикона почернява с времето и колкота и да трия нищо не помага. Мърсотията малко по малко отива под силикона и трябва да го почистим и отново да силиконираме за да се отървем... Та с Тека дали пак така ще стане и как ще се изчисти като ще се монтира отдолу?
И къде си слагате мръсните съдове в този случай? Притесняваме ако има някакви остевени извън коритото и ако се пръска плота да не стане гранита на петна. Казаха ми, че трябва да го пастираме за да не попива, но все пак?!
3. Може ли някой да ми предложи УДОБНА СТОЯЩА батерия за кухненската мивка, ако сложим корито с долен монтаж? Искам да мога спокойно да си мия и дълбоки тенджери и да не ми се удрят само в чучура, а няма да можен да сложим стенна newsm78. Ако има как и да не е безобразно скъпа, но не и китайски боклук....
4. Няма да правя нова кухня, защото моята е на 5 години и с букови вратички. Не е мръднала и няма смисъл да я хвърлям особено като знам колко ми излезе Confused. Ще разместваме шкафовете и само ще допоръчаме някоя бленда ако се наложи, НО ИСКАМ да си сложа от механизмите за плавно отваряне на чекмеджетата и ако има нещо за вратичките да не се тряскат? Можете ли да ми препоръчате нещо на прилична цена /само механизъм и от къде да го купим/?

Предварително благодаря!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:04 от drago_2008

# 612
Проект на бъдещата ни кухня http://interior.mebelidea.com/interior-etaj-kashta/ ,много ми харесва надявам се да стане същата,само аспиратора ще бъде друг !

Ами доста добре изглажда, а този аспиратор е супер!

# 613
Проект на бъдещата ни кухня http://interior.mebelidea.com/interior-etaj-kashta/ ,много ми харесва надявам се да стане същата,само аспиратора ще бъде друг !

Ами доста добре изглажда, а този аспиратор е супер!
Благодаря! Hug

# 614
  • Австрия

Хубава е!

Ще си позволя въпрос-предложение:

Защо не направите шкафа над хладилника по-дълбок т.е. с дълбочината на хладилника?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт