Проблеми с бълхи

• 167
  • 4
  •   2
Отговори
Здравейте, проблема ми е огромен и вече съм почти отчаяна че има решение. Преди месец апартамента ми се напълни с бълхи. Имам предвид буквално напълни, не са няколко и не е да забелязвам само ухапванията. При влизане в апартамента се вижда как поне 5-6 веднага ти скачат по краката. Не знам от къде са дошли, имам 2 котки но те не излизат извън жилището и се обезпаразитяват редовно. Първоначалните мерки които взех са да обезпаразитя котките, но нямаше почти никакъв ефект, защото бълхите от апартамента ги налазиха отново. Пръскано е с Райд без никакви ефект. Извиках и фирма "Превента", но след първото пръскане отново няма почти никаква промяна. Ще се пръска още веднъж или два пъти от фирмата, но се страхувам, че отново няма да има резултат. От фирмата не дават никакви гаранции за бълхите, питала съм и в други фирми и там е същото. Проблема е не само че в апартамента в момента не може да се обитава, но и че двете котки които са възрастни са много зле и едната според мен е с анемия, защото е много отпаднала. Ако някой има представа как да се спасим от тази напаст моля да сподели! Благодаря предварително!

# 1
  • Плевен
Миналата година мъжа ми(лекар в спешно) донесе от пациент бълхи.Във ветеринарната аптека,която посетихме ни препоръчаха Айкън.Купих,разредих и напръсках вилата.След седмица като се върнахме,нямаше нищо.Пръскан ли е апартамента с айкън?Фирмата която сте викали,с какъв препарат са напръскали?

# 2
С какво обезпаразитявате котките? Първо трябва да изчистите бълхите от тях и тогава от жилището.
Аз имам дворна котка, която преди това беше улична и съответно пълна с бълхи и понякога кърлежи. Откакто ѝ капя nexgard combo веднъж месечно, вече няма бълхи и кърлежи, макар че продължава да скитосва по старите пътеки. То е и за вътрешни паразити.

# 3
При борба с бълхи е необходимо да се повтарят пръсканията през 7 до 10 дни на няколко пъти, за да се гарантира унищожаването на яйцата, които са се развили до възрастни. С еднократно третиране няма да има ефект.

# 4
Миналата година мъжа ми(лекар в спешно) донесе от пациент бълхи.Във ветеринарната аптека,която посетихме ни препоръчаха Айкън.Купих,разредих и напръсках вилата.След седмица като се върнахме,нямаше нищо.Пръскан ли е апартамента с айкън?Фирмата която сте викали,с какъв препарат са напръскали?

Не, не съм ползвала Айкън за момента. Мисля че фирмата пръскаше с Бандит.

Общи условия

Активация на акаунт