Нашите кухни - тема 46

• 88 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
mioki мерси за съвета Hug Чудя се за нещо като бледо капучино, мисля като определение е най-близо до цвета на възглавниците на дивана. И дали ще стане грозно ако не използвам стила на кухненските вратички, а ги направя гладки  newsm78
По-добре не ги прави като кухнята. Не каизглежда като нарочно търсена разлика, а не като опит за наподобяване на кухнята.  Peace
Peace
Има ли някой идея и за осветление. Помещението е дълго 7.30 метра и широко 3.30 метра и по средата вече става доста мрачно. Освен това и балконът е остъклен и няма кой знае каква светлина. В момента има 3-ойка полилей, 2 единични лампи и 4 лунички над кухненските шкафове и не помага. Rolling Eyes

# 661
  • Раковски
LED лента на дъното на горните шкафове, свети много добре.

# 662
А за останалата част? Лунички по краищата ли? Нещо имитиращо дневна светлина?

# 663
  • Раковски
Луничките са по-скоро за фасон и като светят шкафовете правят сянка, но пък ако няма основно осветление мисля, че може да се разчита на тях.

# 664
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
nelina_london, мерси Simple Smile Получих и други съвети, за които благодаря също страшно много Simple Smile Ще се опитам да се свържа и ще действам нататък Simple Smile

# 665
Луничките са по-скоро за фасон и като светят шкафовете правят сянка, но пък ако няма основно осветление мисля, че може да се разчита на тях.
Не ние имаме основни лампи в помещението но въпреки тях е доста мрачно. Чудех се ако по края на таванието сложим някакво допълнително осветление като лунички, LED или нещо друго.

А ето врата и стола като цветове http://prikachi.com/images.php?images/406/5509406g.jpg

# 666
Как се опазват чинии от прах?

Красиво, супер удобно, но ?Simple Smile
Скрит текст:

# 667
  • Раковски
Това е 3D проект и вероятно не е мислено този проблем... може пък да имат чистачка.

# 668
Вече мога да се включа като горда притежателка на нова кухня  Mr. Green Специални благодарности на Shadowman и момчетата му  newsm10 По-късно ще кача и снимки  Wink

# 669
  • Бургас
Как ви звучи тапет за гръб на кухня?
Идеята е да се ползва година-две преди да се прави основен ремонт. Сега е само боядисана стена и е почти невъзможно да се чисти, та си мисля, че тапета би улеснил подобно начинание newsm78

# 670
  • Раковски
 Според мен е най-добре да сложите обикновено бяла гладко пдч което ще се чисти лесно, цяната му е около 10-12 л/кв (ориентировъчно).

# 671
Как ви звучи тапет за гръб на кухня?
Идеята е да се ползва година-две преди да се прави основен ремонт. Сега е само боядисана стена и е почти невъзможно да се чисти, та си мисля, че тапета би улеснил подобно начинание newsm78
На мен ми звучи добре - щом предвиждате скоро ремонт.
Виж някой вид, който стои по-пластмасово (или т.нар. миещи се;)) - за да можеш да минаваш с влажна кърпа.

# 672
 Simple SmileПреди 5 години поставихме немски тапет тип мозайка върху старите плочки и до ден днешен не е мръднало. Не го чистя с абразивни пасти, но с обикновено веро и малко амоняк с вода - светва. Беше временно решение и като такова стана "вечно".

# 673
Здравейте,
Да се включа и аз с нещо по темата което ме вълнува. От известно време си търсим абсорбатор и не можем да се спрем на модел! Гледахме каталози в Интернет, по описаните характеристиките сме се спрели на няколко модела. Моля някой, който ги  ползва да даде мнение - предимства и недостатъци.  На какво трябва да наблегна при избора?
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=255
http://www.teka.com/products/view/15559#!prettyPhoto
http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&&am … 1&prodid=2423
От всичко прочетено до тук във форума от различните мнения за марки и специалисти разбрах, че FABER са най-разпространените. Това което ме притеснява на модела които сме избрала са "Плъзгащи се бутони". Удобни ли са и дали са за предпочитане? Друго което ме интересува дали дърпа добре и дали е много шумен?
Благодаря предварително!

# 674
  • София
Как се опазват чинии от прах?

Красиво, супер удобно, но ?Simple Smile
Скрит текст:

Може да е красиво, но не е практично за семейства с деца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт