Нашите кухни - тема 46

• 88 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
huliganka, много симпатична кухня, хареса ми Peace
Кой е работния плот - номер, производител?

И да попитам как стои по-добре вградения абсорбатор - на нивото на шкафовете като на huliganka или като "виси" под тази равнина?

# 691
  • Раковски
Плота се води Сахара на Kaindl 47981. Аспиратора ако "виси" се губи линията и за мен е грубо, ако пък не ви харесва лайстната отпред се взима аспиратор за вграждане без лайстна. Примерно като тоя на снимката.

# 692
shadowman, благодаря за бързия отговор. Ще ги погледна и тези аспиратори за пълно вграждане.
Искам да е незабележим.

# 693
huliganka, страхотна кухничка Simple Smile Честито и със здраве да си я ползваш!
За фурната също мисля, че изборът е отличен. Аз също съм в процес на избор на фурна и се двоuмя между две,едната е точно тази която си е купила huliganka,
http://www.technomarket.bg/products/09120010/electrolux-eoc-5651box
и една на AEG :
http://www.technomarket.bg/products/09107158/aeg-bp-5013021m
Моля за съвет кое според вас е по добрият избор?

# 694
  • София
Според мен тази, която е произведена в Германия. За Електролукс-а пишеше, че е такъв, но за АЕГ-то не знам. Но може да се провери...

# 695
  • Раковски
От тия двете май трябва да се гледа фасона понеже ги правят едни и същи машини.

# 696
shadowman, благодаря за бързия отговор.  Аз знам, че двете фирми AEG и ELECTROLUX са под една шапка, но не знаех че се правят на едно и също място.
По скоро ме интересуваше домакини, който са ползвали тези модели какви предимства и какви недостатъци са открили в процеса на готвенето? Rolling Eyes
Благодаря на всички, който ще отделят време за мнение.

# 697
  • София
Двете марки са под една шапка, но ги правят в Германия, Полша, Италия. Може и другаде. Машините сигурно са еднакви, но дали вложения труд е еднакъв като качество в различните държави?

# 698
Здравейте момичета. Имам кухня от МДФ с гланцово покритие, но с времето вратичките доста се по надраскаха. Знаете ли къде могат да ми ги пребоядисат/напръскат? И евентуално, някой ако го е правил , колко струва. Плота ми също избеля, с времето - некачествен материал излезе. Как без фирма мога най-лесно да се справя?

# 699
Хулиганка,4естита кухня!Много е уютна и страшно ми хареса!Със здраве да си я ползваш!

# 700
Здравейте,имам питане дали някой знае къде да намеря предпазно стъкло(поставка) за керамични котлони?

# 701
  • София
Здравейте,имам питане дали някой знае къде да намеря предпазно стъкло(поставка) за керамични котлони?
последно гледах в немските центрове

# 702
Моята нова малка скромна кухничка е вече факт   Wink

Повече снимки тук: http://huligankata.snimka.bg/daily/kuhnya.714446

Много ти е сладка кухнята! Браво и на Шедоумен!

А може ли снимка на чекмеджето за прибори отворено, за да се види разпределението вътре?

# 703

И аз щях да питам за нещо такова, което да предпазва керамиката когато не се ползва.... Rolling Eyes

Мара Подробната, благодаря  Wink Хайде чакаме да видим и твоята вече  Wink

Мадам, заповядай

# 704
  • София
Здравейте,момичета wavey
Записвам се да ви чета и следя.Нашата къща още не е готова,но сме си избрали кухня от преди 100 години,дори прекроихме всекидневната заради нея.Мъничка,зелена и кокетна.

Общи условия

Активация на акаунт