От коремчето на мама разделени, вече всички СЕПТЕМВРИйчета са във Родени!

• 29 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Милена, много ми е лигаво-кафяв теча и нищо не ми се прави докато не спре  Crazy
А за пъпките , минавали от тези мазила уж, ако е такова.

# 676
  • Бургас
Днес бяхме на ТФЕ. Слава Богу, всичко е уж ок! Олекна ми, дано наистина е всичко нормално.
Мерси на всички за подкрепата Hug  bouquet
П.п. до сега Петър е качил 800 и малко. Само на кърма сме;. Ръст не сме мерили. предполагам, че на първата официална консултация при Джипито ще мерим Peace
Барби, и на мен ми едно акинко теча Sick Аз не мога да се понасям, камоли мъж ми Rolling Eyes

# 677
охх Миленче,блажено ти завиждам..на мен ми е спряло но са минали само 12 дена,а имах толкова много шевове и вътрешни и външни че не смея нищо да правя-казала съм на мъжо месец..дано изтърпя дотогава  ooooh! ooooh! ooooh! а така ми се  luvbed

# 678
  • София
Хаха само да се осмелят мамите и гледайте заглавие на тема примерно "септемврийче годинка няма ,а в коремчето на мама ново шава" ХАХАХА.Без майтап,моя снощи се изсили и си свърши там ама му се накарах.Викам ти знаеш ли кво става в тялото ми,че правиш така...Второ-толкова скоро..не и ако не го родиш ти Joy.Определено на мен и като усещане и като емоция ми е прекрасно обаче..тая вечер пак:))).Снощи първо боязливата...ама хахах отприщи се..Simple Smile)) Оххх Joy

Ох и ние така ги свършихме нещата, ама мераците и двата дни неподготвени ни хванаха. Дано не сме направили гаф, че след секциото лоша работа.Малкия го правихме година и половина...сега дано да не стане нещо от раз. И на мен ту ми спират течовете, ту пак почва, ама слабо и не ме притеснява.

# 679
Ей родили, неродили и пак ви тресна хормона. Противозачатъчни по време на кърмене - Не! Naughty
Лъки и аз като теб. Още първата нощ в къщи, като ме втресе много се уплаших. Температура нямах, и определено не е от гърдите. Говорих с Танев - каза: "И как му казват на това - родилна треска?" Според него е временно и ще мине. Аз обаче още си се изпотявам обилно като заспя, а в 5 умирам от студ заради мокрите дрехи. При Нико също го имах това изпотяване и четох че е хормонално, но тогава не ме е втрисало.

# 680
vera87, и аз го имам този проблем с изхождането. И какво ли не правих и не ядох(банани, кивита и т.н.), ама нъцки. После ми изписаха лактулоза, ама и тя нямаше ефект, после си взех свещи Бисакодил, само те дадоха ефект, ама не може да се използват много при кърмене. Сега всяка сутрин си слагам глицеринови свещи и до обяд се изхождам. За сега съм така, ако имаш по-различно решении, пиши! Успех!

# 681
  • Бургас
Милена, много ми е лигаво-кафяв теча и нищо не ми се прави докато не спре  Crazy
А за пъпките , минавали от тези мазила уж, ако е такова.

Какви са тези мазила?

# 682
Момичета,и аз имах втрисане 2 поредни вечери...адски неприятно Cry..бях сигурна,че е от гърдите,защото усещах напрежение в тях,но лекарят ми каза(както казва и sky),че това е от хормоните Peace

# 683
Barbera И моето е такова ...с баткото ми тече точно 40 дни и после ми дойде  Joy Както казва моята докторка ставам за разплод! Всеки месец ми идваше чинно и точно, нищо че кърмех до 10 месец.

Охххх и на ме ми се...мачкат чаршафите  Laughing Но чакам док да даде зелена светлина след прегледа и тогава. До тогава съм на розови сънища Crazy

# 684
А мен нещо нощем ме тресе странна треска- цялата ставам вир вода в пот и един студ, започвам да треперя и да се завивам с одеало.. ужас. Сутрин съм като парцал  Tired

Lucky* и аз имах няколко такива нощи в началото - след което омокрях леглото с кърма - точно като ми потече беше така - после се оправиха нещата и вече не ме втриса нощно време - хромони са си - ясна е картинката вече!  Peace
antonia79 аз знам, че нито едни не са съвместими с кърменето!  newsm78
И на мен ми се ще да ми спрат течовете - аха-аха почти ги няма, ама... ама още не смея да подканям ММ - все си мисля да не би да има нещо незараснало  newsm78

Lillya Честит Кристиан!

# 685
  • Бургас
Разгонени мръсници! До онзи ден бяхте с надути шкембаци, сега пак ма'ате с двете ръце  - "Ела, Кумчо, ме изяж"! Joy

# 686
  • Варна
Скай и аз се изпотявам много силно на моменти все едно ме гони критическата. Като заспя пак е същата работа. Събуждам се с мокра глава и възглавница.

Лина Ето тези две неща ми предписаха, които още не съм купила обаче Еузин и Фуцидин. първо се пръскало първото после се мажело с второто.

Мама Зайка и при мен се очертават май 40 дни. После и , ако ми дойде ще ме изгонят от в къщи.  Crazy

Мели, аз да ти кажа с тези болезнени зърна и постоянно дъвкани и плюти от малката, много не ми е до секс, ама мъжа ми само за това говори.

# 687
Разгонени мръсници! До онзи ден бяхте с надути шкембаци, сега пак ма'ате с двете ръце  - "Ела, Кумчо, ме изяж"! Joy

hahaha hahaha
 Innocent той ММ ме подпитва - и те си имат мераци - пък и да ти е свидно да откажеш!
А след толкова  1stroller wash hang 1ironing newsm28 1dishes newsm32  smile3541    breastfeeding    вече искам да се почувствам красива  Embarassed и желана!

Днес овършахме с приятелки и още колички в Южния парк и си имаше бая кърмещи мами! И ние така - кърменето в слинга е хубаво нещо  smile3521  не го овързах целия, а и си седнах - но плата държи главичката и малката нямаше накъде да върти толкова и си сука кротко, а аз със свободни ръце и не се гънех за да сме на едно ниво!  Heart Eyes

# 688
Мееел,ти да мълчиш Joy.Още помня бременните миленини изтрещявания Hug
Иначе и аз си изчаках месеца.Леле помня кво се случваше преди месец по това време...Но само още час и малко и малчо става на месец,а аз щом и секса поднових с толко шевове..не съм за жалене:)

# 689
  • shumen
Фейт,благодаря за статията.Утре ще е чета по подробно,че сега някой ме вика.
Ние сме добре.Днеска акахме 2 пъти и спинкахме доста.

Общи условия

Активация на акаунт