Който има желание, да заповяда

. От снощи ме мъчи ужасен гърлобол и лека хрема, а Ралица цяла вечер беше със секрети, които обаче са по-навътре и не ги дърпа аспираторът...Иначе миличкото доста спа (нетипично за нея) - кърмихме се в 22 - 1:30-6:30 и сега в 10. Вие как сте с интервалите на кърмене?Аз храня май при поискване и през деня някога сме през половин час,което хич не се отразява добре на коликите

Още една "градска" в темичката, супер!

След малко с кафето ще плакна очи и аз със снимките 
Изнервих се много. То бяха едни гимнастики, разтягания, бокс, дране, борба свободен стил, абе, цяла олимпиада разиграхме, добре, че овчарски скок по главата ми нямаше

и сме при Стоянова поне ми е близо,а ако се наложи нещо мисля да ходя при Пейчева.Скорошно оздравяване на теб и на бебчето ти 

Ако имаш чувството, че сега предписаното не помага, потърси отново консултация, ако трябва и второ мнение или не само с педиатърката, а и с личен лекар. Освен дактарин има и други медикаменти, които помагат срещу млечница.
. Може и да сме се засичали вече на разходки
Ние ходим в градинката срещу пето основно, но нещо е много пренаселено там, така че съм в процес на търсене на подходящо място. Аязмото е супер, разбира се, но ми е малко далече и докато стигнем, ще ревнем най-вероятно 
, което е супер голяма пауза за такова бебе. Както и да е, засега сме при нея, пък ще видим.
Ще следвам съветите, освен това ми се струва, че и зърната ми отново са започнали да се разраняват и голяма част от болката е заради това - тази сутрин от едната страна при засукване от Борето тръгна кървава кърма и ме заболя жестоко
Започнах освен с дактарин да мажа пак с крем против рагади, да видим ще има ли ефект. А иначе на устната на Бобо вече няма бял налеп - това след едно мазане
Човече си спи спокойно и няма никакво намерение да се буди.Сега само да не реши да развали нощния сън като подобри дневния
Или ще е чудо за три дни 
Препоръчани теми