АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 792
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
ох нещо се притесних тези два дни, направи мноооого дълги нощни паузи без хранене - вчера от 23 часа до 5:30, а днес от 22:00 до 4:30... успях да си поспя но се притеснявам това нормално ли е??? Обикновено се събужда в 3, 5, 7, 9 и т.н. ..... иначе той си изглежда добре, спинка си, хапва си, гука ми, заглежда се в играчките и мята на всички посоки крачка и ръчички, може напразно да се притеснявам, не знам....

Бюти и ние пратихме нашето кутре при родителите ми, то просто няма начин - куче и бебе Simple Smile вие пак доста издържахте, ние го пратихме още края на бременността ми Simple Smile Аз не мога да ги извеждам и двамата а и нашето куче си лае и то доста, хем си е на 7 години и трябваше да се е кротнал, ама на от всички спокойни йоркшири на света, ние нацелихме най-голямото шило в торба Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще бъде наред.

# 496
  • София - град
Принцеске и според мен грам не се е променила  Peace  

Уф аз от 3 сутринта съм е така  Shocked  Малката само ръмжи и от време на време вика....все още не спира. На всичкото отгоре батериите на любимата играчка паднаха и сега е лудница  Crazy
А днес с една приятелка трябваше да ходим до мола  за подаръци за Емма,ама как да я оставя миличката ....

# 497
Здравейте момичета,

Искам да ви кажа, че всички сте страхотни   bouquet .

Аз не пиша често, като чели не можах да се вместя много в групата, но чета и се разтоварвам много с вас.

Vg1, смятам, че е нормално това прекъсване, просто дребосъците растат, Марто вече трети ден заспива към 9.30  се събужда за хранене между 3.30-4.30, а аз хич не му се сърдя..... Simple Smile.

# 498
  • Стара Загора
Vg1 и ние сме така ако заспи към 20:30 се събужда към 3:30,4,а ако заспи към 22,22:30 се събужда чак в 6 да яде  Shocked нещо и мен ме притеснява,колкото и да е странно по-спокойна съм когато се събужда да яде  ooooh! А избягвам да я будя след един опит в който я дигнах после горкото не спря да плаче и да повръща  ooooh!

# 499
Добър ден   bouquet
Генерала го повишавам в генералисимус  hahaha Вчера освен че ми домъкна едно стадо шурци от кърищата дето се вре и спи по палатки нищо като за свят не е свършил.
Аз търча,оправям едното дете,другото,къпя,обличам,.......кърмя едновременно.А разчитах на помощта му и така го чаках. Tired Даже подочух как му било омръзнало от нас ....видиш ли  hahaha
Как ще да е.... не ми е кой знае каква драма,само да си стопанисва домашните любимци дето ми ги докара,че се ужасявам от буби....а щурците не са никак малки,а са и доста противни и шумни!

Иначе нищо интересно,нечувано и невиждано при нас. Днес ще ходя до болницата да ми коригират болничния,дано не ме мотаят много.А събота и неделя ще посрещам и изпращам гости....което е чудесно.Аз обичам да се събираме  Heart Eyes

Принцеска, аз ако бях нямаше да искам да присъствам.По-добре сина й да е с децата докато се виждат. Снощи имахме посещение уж да видят децата.Свекър ми със сядането докопа дистанционните и беше много разочарован като не тръгна тв-то.Е,телевизор ли дойде да гледа или децата.Свекървата пък докопа Явор,Киро й го отскубна от ръцете,че беше крив,ама тя пак надделя в схватката hahaha Като видях че е на нерви работата предпочетох да изляза от стаята и изобщо да не гледам и чувам щото само на себе си вредя и нищо няма да се промени като се ядосвам  Peace

# 500
Здравейте,героини Mr. Green
Как беш тази нощ?Спокойна?Понаспинхакте ли се?
Бютка,разбирам те.Аз много обичам животинки и в частност кучета.Но преди 4 години загубих кученцето си(т.е.почина).Бях го гледала в продължение на 14 години.Тежко беше CryТогава половинката искаше да ми вземе друго-отказах,толкова се бях привързала към него,че едва ли друго можеше да го замени.Преди малко повече от година,когато направих спонтанен аборт,половинката пак се активизира да взимаме кученце.Разубедих го.Едва когато малкият стане на 4-5 години ще си вземем,за да може да разбира и той да полага грижи.Много  Hug ти пращам.Всичко ще се нареди Hug
Принцеса Леа,много се надявам свекито да се е променила.Макар да смятам че на тази възраст не може човек толкова лесно да се промени.Но си права-дай още един шанс Peace
Галка,честит празник на Благоевград  bouquet
Елсън,няма лоши мами тук Peace
Мери Джейн,да се оправяш бързо Hug
Гунди,аз питах за житото.Благодаря Heart Eyes
Аз да кажа,че се възхищавам на мамите на близнаци и на мамите с по две,че и три деца.Аз едва успявам с този шуши да се справя.Дори онзи ден говорихме в половинката и той много тъжно ми промърмори,че вече почти една година нямам време за него.Но ме разбирал,защото малкият имал сега най-голяма нужда от мен.Мъчно ми стана Cry Опитвам се да го глезя кулинарно (не че успявам много),да си говорим,но определено нямам желание и сили за скрит текст.Но трябва да се взема в ръце,че скоро ще стане една година...

Ние тази вечер поспахме.Както и преди съм споменавала щом е на леглото при мен малко ми се губят някои хранения-той промрънква,давам цица и след това отнасям Embarassed
Изпих си кафето във вашата компания,сега ставам да изгладя дрехите на малкия,да пусна 1-2-3 перални и да се излиза на разходка.Че следобед ще имаме гости-баба и прабаба.Дано да се държат прилично,че съм станала много лоша Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.С.Черпя ви с това парче,макар да знам,че повечкото не слушате такава музика http://www.youtube.com/watch?v=7TL9KIwX0-I

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.   Браво!!!

# 501
  • София
Бюти, много съжалявам за Коки, но и аз мисля че сте взели правилното решение, защото наистина щеше да ти става все по-трудно, особено в периода с прохождането Hug
Принцеске, много си мила и добра, а на мен ми липсваха историите с Алф Hug
Муки, а генерала какво каза за тв-то Simple Smile И аз много мразя моята свеки като се опитва все да отскубне дребния и да го държи или пък все ни взима количката от ръцете, не че го вижда много често...., но на мен и това ми е много Crossing Arms
Блонди, а твоята свеки кога ще идва? Mr. Green
Момичета, а вие докога мислите да държите парчето питка от погачата, вдигнато в бялата кърпа?
Гунди, оправяйте се по-бързо Hug
Елс, ти си такъв пич, какви са тези нерви, трудно ми е да повярвам Hug
Тринити се губи Rolling Eyes
Би-би, браво на тебе, чудно звучи ежедневието ти  Hug
И моят мъж ми говори, че не искал да има само едно дете, но аз съм казала, че искам едно Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 11:19 от belverde

# 502
Добро утро и от мен, мамчета.
Бюти, мила, много гадно се е получило с Коки, но и според мен си взела най-разумного решение на сегашния етап. Просто и Анди и Коки си искат своето, а на теб физически ти е невъзможно да им угодиш  и на двамата.  Hug
За сагите със свекървите..какво да ви кажа и аз съм в подобна ситуация, Ние уж се прибрахме от Испания за да има кой да ми помага, ми тя свекървата като ни изписаха от болницата и се качи при нас, вдигна рамене и каза "Аз бебе не съм къпала, не съм и гледала, моите синове ги е изгледала свекърва ми, а другите внуци майка им, ще помагам с каквото мога, ама не мога много" и до там, с нищо не помага. Даже казала на етърва ми "Няма да им готвя, тя да си готви" и аз си готвя, не ми пречи, пречи ми само, че мъжа ми се прибира от работа и казва "Дай да занеса и на наште, че майка пак не е имала време да сготви"..абе ясно ви е, няма да се впускам в повече подробности. Яд ме е, че се прибрахме, ми на мен в Испания по-леко щеше да ми е.
И за скрития текст ви се учудвам, ми аз пък имам голямо желание, не бяхме правили 3 месеца някъде и сега си наваксваме. Добре че още не ни се е случвало някое от бебочетата да се разреве точно в този момент.  Mr. Green

# 503
Ех тази сутрин си седя на терасата и ме пече слънчицето-почти съм на плажа, пия безкофеиново почти кафе, децата спят-почти съм сама Joy.
Като си говорите за добри и лоши майки вчера какво ми разказаха. Една позната си метнала децата на майка си, малкото на 3 месеца, голямото на 5години и заминала с мъжа /работи на морски пътнически кораб/ на няколко месечна разходка. Няма да описвам как е майка и в момента.
Някой може ли да ми прати на лични username и парола да ви покажа моите костюмарчета

# 504
Привет, прекрасни,  Hug Heart Eyes

Мукадес, по-добре цикъл по-рано, отколкото изоставено парченце и кюретаж  Tired

Елсън, съвпадение е било за болестите и мастите, не от моренцето... как ми се ходи и на мен.  Hug

Месечинке, пак да ти кажа - вземи си кенгуру  Hug ще се родиш, честно  Heart Eyes

Вал, какво има да преодолявате, децата са си твои и решията взимаш ти!!!  Hug

Бюти, извинявай, миличка, не съм искала да те засегна с реакцията си,  Heart Eyes  ама ми е мъчно за кученцето. Бебе и куче са си екстра заедно и категорично не разбирам, когаъто се роди бебе да се освобождаваме от любимците  Stop но при вас беше друго, така е, голяма и ненаучена  Rolling Eyes
Кървенето много ли е?

Бейби Ати, и задното мляко си е с голямо съдържание на лактоза. Ако проблемът ви е лактозна непоносимост, предно или задно - все тая Rolling Eyes

Днес пих една малка бира, тази вечер кърмата е повече, ще взема утре да си купя 2 литра и да оставя къщата наопаки.

Joy Joy Joy

Принцес Лея, тя, че АЛф няма да се промени е сигурно. Но ти си направила добре с решението си, важното е да си в мир със себе си и да правиш каквото зависи от теб. Пък от отсрещната страна... няма да се ядосваш само  Hug

Зафира, както винаги се повеселих добре на поста ти  hahaha Joy Кефиш Hug

Мери Джейн, бързо се оправяй.  Hug Иначе изтрещяването е повсеместно  Crazy

Елсън,  Hug

Галка, вие пък трето...  Crazy аз мъж ми едвам го навих за второ  Whistling

Миши, защо пък мислиш, че не си се вместила в групата ни  Heart Eyes пиши и споделяй по-редовно  Hug

Ох, Мукадес, попиля ме от смях с тия щурци  Joy hahaha hahaha За Генерала - така са почти всички.... аз го жаля моя и не го искам на спалнята, но ми е самотно и криво нощем  Tired

Белверде, на 23, този месец? За све седмици. Ама тя е пич, че ми е гот  Party
И аз все си мислех и казвах, че искам едно, ама с времето нещата се променят  Simple Smile

Зафира, имаш ли вече паролата или да пращам?

# 505
"Дай да занеса и на наште, че майка пак не е имала време да сготви"..
Ай сиктир !  ooooh!
В момента в който ми го каже,му разписвам билета и й го връщам. Naughty

Блонди, така и не разбрах цикъл ли е. Болките същите,само дето се добави гадене.А така ръждиво съм имала и преди.Той моя цикъл попринцип си е обявен за държавно издирване.На два,три месеца се вясва.... но пък качествено- нечовешки болки,обилно,продължително  Tired Затова се надявах да се отърва.

# 506
Ай сиктир !  ooooh!
Хахаха със сълзи съм се смяла, подкрепям Peace
Блонди не още никой не се е смилил над мен Joy

# 507
Привет и от мен  Hug Възползвам се да ви драсна някой и друг ред, докато Бузанко спи. Такива бузи е отпрал, че сякаш е друго бебе. Не зная колко е наддал, довечера ще накарам татко му да го премери, ама си мисля, че сме над 5,600 кг ако не и повече.
За режима и нощните хранения - къпем се в 8,30, в 9:00 ядем и се будим чак към 3:00 и после в 7:30. През това време си спи спокойно и само 10 минути преди да трябва да яде започва да мърка на сън.  Heart Eyes
Иначе от няколко дни не иска да си доизяжда цялата доза от 120 мл, остават му по 15-30 мл. Но пък огладнява веднага след 2,5 и не може да изкара 3-3,5 както преди. Но като си врътне муцуната настрани и стисне устенца демонстративно как да го наливам с остатъка...
Бют, супер неприятно е това с Коки. Но и тя е бебе още, иска си грижите, глезенето, пък и си има режим и тя. Вярвам, че с вашия татко сте взели най-разумното решение за момента. Значи така е трябвало и за нея ще е по-добре.  Hug
Ай сиктир !  ooooh!

И аз така!!!
Иначе и при мен се появи някакво кръвотечение. Още онзи ден, но не исках да споделям  Confused Нали на мен ми дойде на 35 ден след раждането, та това какво е не знам. Онова беше цикъл със сигурност, а това е по-скоро зацапване в тъмен цвят. Мисля си ако не ми спре до неделя да ходя на преглед.

# 508
  • София
Здравейте момичета  Hug
Май вече и аз изпаднах в някаква дупка...Бебка от 2 дена само плаче и нервничи,дори нощно време не спи спокойно и само се буди.Върна си и нощното ядене,където го беше отказала,пак заспива само при нас вечерта...Днес леля й избесня сутринта и ме растрои допълнително...Не било нормално едно бебе само да плаче...Бебетата гукали смеели се,чат пат плачели а не като Емма само да реве...Много ме ядоса и обиди...Все едно мойто бебе е ненормално...  newsm45 Тя няма грам опит с бебета,по цял ден я няма и я засича наистина само на ревливите периоди,но пък като не й харесва да се изнасят,а не да ми обижда детето...Честно казано й пожелавам същото ревливо създание и на нея да видим кое дете е ненормално...
Иначе не се притеснявам че плаче толкова-та тя не спира да пръцка.Ясно ми е че корема я мъчи.Само че и аз се измъчвам от недоспиване...
Иначе Емма е станала май дългуч.Изведнъж панталони и чорапи и омаляват,както и бодита.Едно панталонче й беше миналата седмица перфектно,сега й седи като 7/8  Joy
Е,оплаках ви се набързо
Бюти много жалко за кученцето,ама щом и ти казваш че така й е по-добре значи правилно си постъпила  Hug
Вчера пак се видяхме с djidji_bidji и малкият сладур.Пораснал е малко и вече е близо 4кг за скормната възраст от 1 месец   Simple Smile И двамата са много добре.

# 509
аххахахаха, момичета, как да го върна, като ми е мъж слънце, прибира се скапан, къпе децата, храни едното, става нощно време за храненията и ме оставя аз да си поспивам, готви събота и неделя, чисти, в момента прави основен ремонт на банята (сменяме от плочки до огледало) и то сам, винаги е с мен на прегледи (независимо аз ли съм на лекар или децата), просто..мъж мечта, само майка му му куца, ама иначе пък щеше да е прекалено идеален  Laughing

Блонди, а за това, че децата са си мои си права, ама са и наполовина негови все пак, та..карам го да седне да прочете в нета, да се просветли, но напоследък не му остава време и пощата да си отвори. Абе ще разбере, че това със забелването са отминали и изтрещели работи, дано да е по-скоро само, че да нямаме конфронтации.  Praynig Praynig Praynig

Мамчета, да ви попитам, вашите бебоци на една страна ли спят, че моите магарета си спят по гръб и си въртят главичките на ляво и дясно постоянно? Питам понеже Тедито малко ме притеснява, че тя се роди с синьо око (не знам дали съм споменавала), че брат и я беше притиснал или ударил в корема ми и все си държи главата повече на ляво (това око дето не беше синьо като се роди) и педито ни каза да я обръщам повече на дясно да седи, ама как да стане, като тя сама си се върти?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт