SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
И мен ме подразни драмата. Crossing Arms И к'во сега, пак ще избиват демоните, тъй ли? Rolling Eyes Искам Кас! Heart Eyes

# 106
още не съм гледала... затова няма да ви чета да не се спойлирам

но идвам само да ви поздравя

# 107
  • В средата на времето
За сега ще кажа само: егати некрасивата докторка Crazy Повече коментари - като започнем да обсъждаме Laughing

# 108
Ами видя ли с какъв ентусиазъм му съобщаваше, каквото трябваше да му съобщи?  ooooh!  Ще берем ядове с таз девойка.  Основното - много са красиви момчетата. Е, нашето малко повече  Grinning Да ви кажа, явно са ми залипсвали яко, щото и Краули ми се видя Убавец  Grinning 

# 109
Ама кви уши има, мамка й докторска ветеринарна Mr. Green

# 110
  • # супернатурална #
 Joy
На мен пък ми дожаля за кучката. Едно е никога да не си имал Сам, ще се преживее някаk  Tired Обаче да ти е спал (и не само) в леглото и да си тръгне...  ooooh!

# 111
Кучката кучето ли е или жената Laughing?

# 112
  • В средата на времето
Май жената Laughing Бе ужасна е тази докторица.

Ще си сложа грях на МарАканската (какво Мароко ме гони рано сутрин не знам... ooooh!) душа със следващите думи, но на Дийн ми идеше да му плесна едни зад врата в началото на серията, да се освести малко. Държеше се като разглезено, егоистично дете.  Crazy

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 10:01 от Izida

# 113
8.02 What's Up Tiger Mommy Sneak Peek

8.02 What's Up Tiger Mommy CHCH Promo
http://www.youtube.com/watch?v=UtvnjrFUVTs

# 114
Ооо, Изи, ще ти опростим греха, чадо Mr. Green

# 115
Няколко от неспойлерските промо снимки за 8.03 - обидно малки са засега, така че няма да си играя да ги слагам всичките.

smile3544 bishop

# 116
  • гр. София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТЕТО!
Злате, да си жива и здрава и да илядиш!  Hug

# 117
Добро утро!

Joy Joy Joy Joy

За сега ще кажа само: егати некрасивата докторка Crazy Повече коментари - като започнем да обсъждаме Laughing
Ама кви уши има, мамка й докторска ветеринарна Mr. Green
Уджис! Като ушата богомолка е. Толкоз не можаха нещо свястно да му намерят на Сам.

Снощи гледах по нощите. На мен си ми хареса серията. Кевин ще се окаже ъгаси пича.  Heart Eyes Аз нямам забележки и за драмата. Редно си е. Няма как да са били разделени толкова време и да не почнат с премълчавания, сръдни и драма. То това си е the Winchester way.  Laughing

Мисля, че след снощната серия спокойно може да се каже, че Сам има влечение към супернатуралните жени, а Дийн към супернатуралните мъже.  hahaha Бени ми хареса.

Майкоуууу!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Съвсем забравих за какво влязох тук след тази снимка, добре че е Розето да ме подсети. Благодаря ти много за пожеланията!   Hug

Да ви е сладко!  Grinning

Тортишка

Кафе и чайче за събуждане

А това за по-нататък да върви лесно деня.  Wink

# 118
  • В средата на времето
Честит рожден ден, Злате! Да си жива и здрава, каквото си пожелаеш - твое да е! Hug

# 119
Злате, Злате...

да си ми жива и здрава

винаги свръхестествена и винаги свръхпозитивна

ами ще се повторя, но да те поздравя с това

вярно, че ти обичаш по-млади мъже, но ще направиш едно изключение надявам се

аз лично нямам нищо против докторката, никога не съм имала забележки към жените на момчетата , дори Лиса харесвах....

но като гледам тези снимки, си представям какви змии и гущери ще бълвате по неин адрес и ви се радвам от сега.... много сте ми сладки как си ги пазите момчетата... аз защо ли нямам претенции (явно не съм добре) отивам да се поправям!!!!

Общи условия

Активация на акаунт