SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Mystik86 Благодаря  smile3525
Наистина много е хубав ,пу-пу  Heart Eyes

smile3521 значи имаме още един член към фен клубчето на Дженсън   Hug

Снощи докато си разглеждах из изображенията на Дженсън се натъкнах на това  Shocked Цяла нощ не спах   newsm62
Малии,да,определено съм фен  Heart Eyes
Скрит текст:

# 586
Mystik86 Благодаря  smile3525
Наистина много е хубав ,пу-пу  Heart Eyes

smile3521 значи имаме още един член към фен клубчето на Дженсън   Hug

Снощи докато си разглеждах из изображенията на Дженсън се натъкнах на това  Shocked Цяла нощ не спах   newsm62
Малии,да,определено съм фен  Heart Eyes
Скрит текст:
Тази ми е на декстопа, докато мъжа ми не ме  fight но нали си ми е добричък  txtloves

# 587
Мили ми дийнки, сега ще ви покруся дълбоко, и двете снимки са монтажи. Дженсън е скромно тексаско момче от село и никога не е правил такива фотосесии.

# 588
И на монтажи се радвам  Blush
Скрит текст:
Иначе и моят вчера ме пита - кой е този на десктопа  Mr. Green
Ама какво да се прави- пусто главозамайване  Crazy

# 589
Мили ми дийнки, сега ще ви покруся дълбоко, и двете снимки са монтажи. Дженсън е скромно тексаско момче от село и никога не е правил такива фотосесии.

Колко жалко, но той има доста други неща с които да се похвали
Злата с метлата  Hug благодаря за уточнението, то вече незнам кое е монтаж, кое не  newsm78

# 590
И на монтажи се радвам  Blush
Скрит текст:
Иначе и моят вчера ме пита - кой е този на десктопа  Mr. Green
Ама какво да се прави- пусто главозамайване  Crazy
Така е  newsm10

# 591
Някой знае ли къде мога да намеря неизбързващи субтитри за втори епизод,първи сезон ?

# 592
Дженсън се появява гол до кръста в две от сериите в сериала и веднъж го бяха снимали как играе футбол само по къси гащи между снимките. Останалите са манипки, някои от тях много добри, но все пак предпочитам голата истина да си е 100% дженсънова.  Wink

Лисичке, отдавна съм го гледала, не мога да ти помогна с това. Защо не си ги нагласиш, то си има настройки.

# 593
Някой знае ли къде мога да намеря неизбързващи субтитри за втори епизод,първи сезон ?
Ето ти линк за сезон 1-3, тук всичко е наред със субтитрите - Цък

# 594
Дженсън се появява гол до кръста в две от сериите в сериала и веднъж го бяха снимали как играе футбол само по къси гащи между снимките. Останалите са манипки, някои от тях много добри, но все пак предпочитам голата истина да си е 100% дженсънова.  Wink

Лисичке, отдавна съм го гледала, не мога да ти помогна с това. Защо не си ги нагласиш, то си има настройки.

Добре,ще опитам.
Хахах добре казано -
но все пак предпочитам голата истина да си е 100% дженсънова.  Wink

# 595
Много, ама много, ама много хубав епизод! като от доброто старо време. Личен бонус: Гарт плюс Крис Корнъл.  newsm44 Алелуя!

# 596
И на мен много ми хареса. Само накрая Сам ме издразни яко със заканите по адрес на Бени.

# 597
Ти само си търсиш повод да му се издразниш, признай си.  Crossing Arms Прав си е човекът - откъде да знае какво означава Бени за Дийн? М? Да не би някой да му е разказал? Съдра се да прави фасони Дийн, егати, ама зъб не обелва какво било и що.

# 598
  • В средата на времето
Не знам защо, но мен ме дразнят тези ретроспективни кадри със Сам и ужасната докторка. Никаква химия няма там.  Crazy

# 599
Ето ти линк за сезон 1-3, тук всичко е наред със субтитрите - Цък
Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт