Отговори
# 660
момичета,записах си час при др Стаменов за 27 май 2013 - боже,какво ще правя дотогава???

# 661
на всички ли им закъснява след блокиращата инжекция лукрин депо, на мен утре по принцип трябва да ми дойде а в четвъртък имам среща с лекаря. инжекцията сложих на 02.11.

# 662
На мен също ми закъсня много, биха ми лукрин на 23.10. и още нямам менструация.Имах за много кратко зацапване(буквално няколко капки),и утре съм на преглед да видим какво се случва.

# 663
На мен пък изобщо не ми закъсня . Дойде си ми точно навреме и всичко беше както обикновено. Явно си е до организъм - моят в това отношение е железен - мензис  след мензис през 26-28 дни Simple Smile никога през годините не ми е закъснявал и с ден . изобщо не си представям как ще мина някога в режим на бременност - не, та не. Онзи ден след ЗЕТ пак си ми дойде точно на деня, даже тест не ходих да си правя. Много съм ядосана...  Успех на всички момичета в процедура!

# 664
  • София
момичета,записах си час при др Стаменов за 27 май 2013 - боже,какво ще правя дотогава???
Ако наистина е за май 2013г. ми се струва направо супер Rolling EyesКогато аз си записвах час,моят беше за след година и половина PeaceДо май месец има супер малко време според мен,защот се тръшкаш Hug

# 665
Ако наистина е за май 2013г. ми се струва направо супер Rolling EyesКогато аз си записвах час,моят беше за след година и половина PeaceДо май месец има супер малко време според мен,защот се тръшкаш Hug
Да, хич не е много времето. И аз чаках почти година и половина.

# 666
  • София
И на мен ми е странно как си е записала час за след 6 месеца Rolling Eyes , да не би да е май 2014г.

# 667
няма грешка Grinning за май 2013та  е - успокоихте  ме...просто не знаех,че се записва за толова напред...ако дотогава не забременея естествено,ще се видим с доктора  Peace

# 668
Можеш да се радваш, че си извадила късмет с толкова скорошен час.
Би хепи и дано междувременно пък чудото стане. Peace

# 669
Момичета, записах час за утре да видим къде се губи и защо не ми идва след блокажа,но забравих да попитам дали да пусна естрадиол или няма смисъл.

# 670
  • София
няма грешка Grinning за май 2013та  е - успокоихте  ме...просто не знаех,че се записва за толова напред...ако дотогава не забременея естествено,ще се видим с доктора  Peace

явно са се променили нещатата или си имала късмет Simple Smile, успех

# 671
  • София
няма грешка Grinning за май 2013та  е - успокоихте  ме...просто не знаех,че се записва за толова напред...ако дотогава не забременея естествено,ще се видим с доктора  Peace

явно са се променили нещатата или си имала късмет Simple Smile, успех
Да бе чак не е за вярване колко скоро! Ако нещо се е променило според мен е редно да издърпат чакащите от преди ...

# 672
Абе явно има нещо. Вече няколко нови момичета споделят, че са им дали часове за първите месеци на 2013 г.

# 673
  • Sofia
Явно е свързано и с преместването на клиниката в новата сграда, с подобряване на организацията и с повече лекари, които ще работят там.

# 674
  • София
Момичета, записах час за утре да видим къде се губи и защо не ми идва след блокажа,но забравих да попитам дали да пусна естрадиол или няма смисъл.
мини на преглед, пък те ще ти кажат какво и дали да пускаш.

Общи условия

Активация на акаунт