Априлки 2013 - тема 6

• 24 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мами!
Аз пиша много рядко и изпуснах цялата минала тема, но поне се старая да ви изчитам.
mira_mar - видях, че си писа за д-р Клисурски от МД. Аз се записах при него на ЖК по ЗК. Във вторник ми беше първия преглед при него и честно да си призная не останах много очарована. Гледа ме с вагинален ехограф и аз естествено очаквам да ми обясни, да ми покаже, как е бебето, а той мълчи, аз го питам, той нищо не каза и не ми показа ехографа, а аз така чаках този преглед. Добре, че акушерката му беше разговорлива и тя ми обясни, че всичко с бебето е наред. Може би и моите очаквания бяха по - големи, защото когато отидох за установяване на бременността при моята лекарка, която работи на частно обясни всичко на мен и таткото, показа на ехографа и ни даде снимки, а сега много сухарски мина прегледа Sad
За ранен стрининг съм се записа при д-р Д. Марков,дано да не се разочаровам. Прегледът ми е на 10.09 и нямам търпение.
Иначе за изследванията Клисурски ми пусна всички - кръвна картина, цитонамаска, микробиология...

Лека вечер!   

# 241
 Simple Smile Някоя мама да има час в МД на 9 ти октомври около 1 часа? Моят е тогава- може да се засека с някой, ако имам късмет  Laughing

# 242
KayRenn, е тя може и по-малко да продължи от 40седмици. )

# 243
Здравейте,ако не се лъжа тази сутрин писах,апоста ми го няма???? Crossing Arms
За витамини-и аз пия прегнакеър плюс -1 опаковка,а на следващия месец само прегнакеър.и така се редуват.
Добре дошли на новите майчета и лека бременност  bouquet

# 244
  • София/Варна
Така е, за съжаление. Но се води патология ... Confused

# 245
Кари,при кого си се записала в МД?

# 246
Така е, за съжаление. Но се води патология ... Confused

Аз сега се водя рискова бременност. Заради това искат и серклаж да правят.
Но като изключим 1месечния престой в кувиоз, за да стигне необходимите килограми...щерката е изключително здрава.

# 247
  • София
аз ходя на ЖК при д-р Арабаджикова в 1-ва АГ...много съм доволна и мисля тя да ме изражда- личи си, че е компетентна, а и е много внимателна и когато и звъннеш е на среща Simple Smile

# 248
  • София
Момичета лека и спокойна нощ от мен. Аз ще полягвам, че утре от 9 ч. съм на БХС и ще трябва да стана по раничко, че да се оправя и да хапна преди да отидем, че иначе ще стане тежко  Sick
Хайде утре ще ви пиша след прегледа. Hug smile3507 smile3524 smile3524 newsm46 Sleeping

# 249
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, сладка и спокойна нощ! Утре успех на БХС. Hug

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 23:57 от maminka23

# 250

Добро утро момичета!
Аз съм смазана.. нощно време въобще не мога да спя, но затова пък през деня съм парцал и мога да спа като заклана  Crazy луда работа

# 251
Добро утро.Мирама-и аз се водя рискова,ама серклаж не са ми предлагали??какво е това всъщност?

# 252
Mirama предната бременност загубих поради скъсена шийка на матката и пълно нехайство от доктора следящ бременността. Доста изчетох за слагането на серклажа и сега доктора , който ме наблюдава , то аз през седмица съм на преглед , постоянно гледа и шийката и каза , че само в случай на скъсяване тогава ще се наложи серклаж. Аз ходя на консултации в АГ"Селена" при д-р Даскалов , но когато му зададох въпроса за серклажа извика и другите двама водещи доктори в от болницата д-р Дренски и д-р Минев , гледаха ме и тримата бяха категорични , че не е добре да се слага превантивно серклаж. Аз също се водя рискова бременност , поради аборта и близнаците. та защо бързаш със серклажа?

# 253
г-жа Анна, аз никак не бързам. Но моята докторица иска още в 16г.с. да го прави. Страх я е, да не тръгна да раждам пак в 32г.с. Имам чувството, че нея я е страх повече, отколкото мен. ) Аз поне това вече съм го минала и съм подготвена и за такъв вариант в краен случай.

На мен лично не ми допада и предпочитам по-сериозно следене. Така или иначе до 22г.с. може да се направи серклаж ако е толкова наложително.

# 254
Добро утро на всички Simple Smile aguto и аз вечерта не мога да спя много кофти на работа как се издаржа сърчицето ми спи:)

Общи условия

Активация на акаунт