Априлки 2013 - тема 6

• 23 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
hixxy, не всеки ехографски апарат има възможност за пускане на доплер, за да се чуе как бие сърцето. ) Обясни и го това на сестра ти, следващия път. )))
И не се дразни толкова. Варна е голям град, не може да няма добри специалисти, при когото да се запишеш. )

Ео, браво на теб. Мен днес ме домързя да отида да си взема резултатите.

# 586
Еовин браво за добрите резултати
Мирама, може и така да е ама е дразнещ факта (поне мене де), че собсвената ти сестра дето има толкова родили приятелки не ти помага да са ориентираш с лекаря, а те оставя да се мъчиш и после ти натяква "Аааа виж мене ми пуснаха тоновете мене това мене онова"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто откачам не съм толкова дребнава ама е меееега изнервящо #Cussing out #Cussing out Имам чувството че отстрани ми се подиграва... Cry
и аз бих реагирала като теб, но слава богу моите сестри не биха постъпили така

# 587
Аз, слава богу, сестри нямам  Joy
Шегувам се. В смисъл, наистина нямам, но не знам дали е за славене, но все тая, късно е да променяме положението  Laughing

# 588
Аз сестра имам, но вече от 3г. не е в БГ, идва си за по 2-3седмици 2пъти в годината и това е. )
Разликата ни е почти 6г. Колкото ще бъде и м-у щерката и бебето.

# 589
Ани 27 не мисля ,че ме размотава , то аз съм го питала преди един месец за болнични и повече не съм го направила , защото наистина имам страшно много работа и няма да е етично в тежък момент да зарежа шефа си и колегите , но в най - скоро време живи и здрави смятам да го направя!
Г-жа Анна, бебето е най-важно, поне от моя гледна точка.
Не е етично Crazy, трябва ли да се натоварваш излишно, защото имало работа.....работа цял живот ще има, това не се губи.
 Лекаря не би трябвало да му е проблем да ти даде болничен, стига да иска.
При моята лекарка онзи ден и казах, че искам болничен, само ме попита от кой ден, носех си картона и така......явно си е до лекар.
При предишната работа, и аз като теб, ще работя, съвестно и бля-бля....но шефа реши 3 седмици да работим нон стоп, и уикендите, защото имало работа..........имах доста ангажименти тогава, знаеше , че съм бременна........директно отидох и си взех болничен и не му мислих много, толкова ми се спеше тогава......оставаше 3 седмици да съм нон стоп.......да ме простят, но за някой бонус не мисля, че си струва. Имах доста работа по една презентация, но......директно им оставих всичко  Mr. Green Sunglassesи не се върнах повече Mr. Green

# 590
Ео чудесен резултат  Hug
Аз не усещам нито бебе нито нищо, но си спомням първия път беше някъде 18 г.с
И на мен не са ми слушали тонове с изкл., когато бях на скрининга, но и моя док. ми каза, че се слушат след 32 г.с.

# 591
г-жа Анна, на доктора му е все тая дали ще даде болничен, или не.
Щом не се чувстваш добре, напрегнато ти е и т.н. му заяви директно, че искаш болничен. И го попитай каква точно е причината, поради която не ти дава. Аз така бих постъпила.

lastname, аз първия път не си спомням кога точно, но със сигурност беше късно. )
Вероятно съм пропуснала първите движения, които се усещат по-скоро като пърхане и потръпване.

# 592
  • София
Аз да се похваля с много добър скрийнинг, 1:22000 ми казаха, утре ще отскоча да си го видя наживо.
Иначе и аз имам е.коли и ще трябва да ми дадат рецепта.  Confused

Ео колко пъти пуска стерилна урина?

# 593
Mirama, браво за усещането  Hug

За сестрите- аз имам по- малка, с 6 г. разлика и също много ревнувах поне докато стана на 2 год- после ми мина  Peace

За изследванията- днес си пуснах всичко + за токсоплазмоза, ще са готови чаааак края на другата седмица.

За бремеността като цяло- аз съм вече на -5 кг и гинеколожката ми искаше да вляза в болница за 3 дни, но аз категорично отказах. #2gunfire

# 594
Веднъж съм пускала, Алекс.
Но аз не съм от хората, които подлагат на съмнение разни резултати, така че каквото - това. Rolling Eyes

# 595
Аз вече съм в 14г.с и съм качила само 1 кг.но това не ме успокоява принципно съм закръгленичка и си мисля,че до края ще започна вече да се търкалям но нищо важното е само детенцето да бъде добре,а килограми се свалят Simple Smile

Искам да ви попитам в коя седмица е подходящо да се иде на 4D ?

# 596
Еовин, браво за добрите резултати
Mirama, радвам се че си усетила вече бебчо, дано и аз скоро го усетя
чакам да кажат поне предположение за пола и тогава да купя нещо

# 597
  • София
Веднъж съм пускала, Алекс.
Но аз не съм от хората, които подлагат на съмнение разни резултати, така че каквото - това. Rolling Eyes

Ясноо Simple Smile Ами аз си чакам резултатите от вчерашната урина и тогава ще се лекувам, тъй като при мен най вероятно са объркали диагнозата. Вчера докито като видя резултата и каза, че е абсурден и че правилно съм направила да си пусна още веднъж стерилна урина. Тъй като при мен се получи микробното число да е по малко от 10.5, а при е-коли е по голямо от 10.5

# 598
Е, ти си имаше причина, беше ходила да ти преглеждат бъбреци и така. Peace

# 599
Mirama, браво много готино!!!
Днес нещо ме боли корема...пак ще се пие нош-па.
Аз имам братче, 12г. по-малък, изпитвала съм ревност само в началото, и много си го обичам още от малък, макар де е голямо диване.

Общи условия

Активация на акаунт