Априлки 2013 - тема 6

• 23 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
момичета искам да ви се оплача какво преживях  Cry
Преди малко се прибирам и чакам асансьора да дойде, дойде той и изведнъж от вътре изскочи кучето на съседите-огромна немска овчарка, като ме видя и скочи отгоре ми с бясно лаене.......изправено, кучето беше колкото мен 160 см., а муцуната му беше точно пред очите ми, опита се да ме захапе за ръката, но се отървах само с одраскване от зъбите му и малко лиги  Sick...незнам, но толкова се изплаших, а корема ми стана твърд като камък...още не мога да се успокоя  Cry

# 616
 lastname, ужас направо...
А съседа къде беше? Предупреди ги повече да не се повтаря това и че си бременна.

Добавих анкета, за да не се окаже в следващата тема, че отново има недоволни. )
Моля да гласувате.)
Нарочно я пускам сега, към края на темата, тъй като в предишната такава имаше много агитации и гласувания от други хора, извън темата.

# 617
Ластнейм,  Hug

Опитай да се успокоиш, направи си чай, хапни нещо вкусно, пусни си някое забавно клипче в youtube с бебета или котки. Звучи глупаво, но наистина ще разсееш напрежението.

# 618
леле милата представям си какъв ужас е било, аз имам немска овчарка вкъщи и знам какво магаре е

# 619
lastname, просто се успокой и предупреди съседите да няма повече такива случки, че......

# 620
Mirama кучето го извеждаше сина на съседа, който е около 14 год. и той също много се притесни, едвам го отдръпна от мен

# 621
  • София
момичета искам да ви се оплача какво преживях  Cry
Преди малко се прибирам и чакам асансьора да дойде, дойде той и изведнъж от вътре изскочи кучето на съседите-огромна немска овчарка, като ме видя и скочи отгоре ми с бясно лаене.......изправено, кучето беше колкото мен 160 см., а муцуната му беше точно пред очите ми, опита се да ме захапе за ръката, но се отървах само с одраскване от зъбите му и малко лиги  Sick...незнам, но толкова се изплаших, а корема ми стана твърд като камък...още не мога да се успокоя  Cry

Оххх милата Sad Направо си представям какво си преживяла. Направи си един чай от мента с малко мед и го пийни ще те успокои. Ако имаш но шпа пийни 2 и си легни малко да починеш.

# 622
гласувах да се запази така, тъй като по-лесно се ориентирам, че с римуваните заглавия все чета старата тема  Wink

# 623
lastname, много неприятно наистина....ама и едно 14г. не може да реагира като възрастен, а и то това куче като скочи....върви го удръж.

# 624
lastname, много неприятно наистина....ама и едно 14г. не може да реагира като възрастен, а и то това куче като скочи....върви го удръж.
буквално магаре е приятеля ми поваля, а той е около 90 кг, радвам се, че поне няма нищо по сериозно

# 625
Да му слагат наморник на това куче, днес си ти утре ще е някое дете и ще го нахапе хубаво. Много безотговорни хора има!! Аз като си имам голямо куче си го държа из късо и имам абсолютен контрол над него. Ако имаш кръв от одраскванията и не си си правила тетанус последните 10 години се обади на личната.

# 626
  • Варна
lastname Ужас, наистина вземи нош-па и легни да се отпуснеш. Ако до утре не се чувстваш добре направо на лекар. И ако има кой да отиде да ти лее куршум го направи. Мен също ме уплаши едно куче преди време, беше вързано, нощта след като ми ляха куршум спах като нова Simple Smile

Довечера като се прибере мъжът ти да отиде да си поговори със съседите, според мен е супер безотговорно едно дете, пък било и 14г да развежда такова голямо куче. Ами ако беше с бебе или беше нападнало малко дете? При това ти живееш там, миризмата вече трябва да му е била позната.

Да пита дали има необходимите ваксини - одраскването до кръв ли е? Лошото е, че и да няма ваксина за бяс не се бие на бременни жени, но пък щом е домашно не вярвам да има някаква зараза.

Аз пък от вчера съм с няколко пъпки - супер малки, но с бяло, а в събота сестра ми се омъжва. Имам и 2-3 по-големи, но болезнени, но тях ще ги скрия с коректор. Не знам защо така ми избухна лицето.
По график днес-утре е би следвало да ми дойде цикъла - дали от това още хормоните се сбъркват? newsm78

# 627
Да му слагат наморник на това куче, днес си ти утре ще е някое дете и ще го нахапе хубаво. Много безотговорни хора има!! Аз като си имам голямо куче си го държа из късо и имам абсолютен контрол над него. Ако имаш кръв от одраскванията и не си си правила тетанус последните 10 години се обади на личната.
  Абсолютно, обожавам кучета, но ако ми се случи нещо такова не знам... сигурно ще побъркам собственика, а и на самото куче ще му види тесен квартала..

# 628
Утре ще има нова лекция - Първи дни на новороденото. )
https://dechko.bg/beta/lektori/
Добре, че сподели, съвсем забравих за онлайн училището за родители.  Hug

# 629
Yara, не мисля, че следва да се прекалява - уплахата е едно, а да тръгнеш по болници заради една драскотина, вече ми се вижда вповече... Да не нагнетяваме паника за всяко нещо, все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт