Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 81 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Toя бебешки шампоан е супер. Само с него си мия лицето и е много икономичен. Едно малко грахово зрънце стига за цялото лице.
Жаки, ти си заразна, просто! Mr. Green
Ами ходих специално да си го купя преди малк Hugо. 'Ми то на тази цена,.... Laughing
Blush Blush
Аз с друго не си мия лицето, защото всичко ми люти. А това хем извива прекрасно, хем не ми дразни кожата и очите

# 361
Вчера минах покрай DM  и се сдобих с някои придобивки.
Взех си лосиона за ръце малина - харесва ми, но нищо особенно.
Дезодорант с аромат на смокиня и шоколад- на мен лично много ми хареса аз предпочитам сладки и силни аромати Flutter
Взех си и душ гел Шик (май) пак на Балеа с аромат на портокал и шоколад - за мен уникален аромат.
От шампоана с Кокос(за блясък) на Балеа не съм доволна, омазнява ми косата, ще пробвам друг.
И спрея за блясък с праскова си взех ама нищо особенно...

# 362
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, виждали ли сте матиращи листчета на Essence? И ако да - в ДМ дали ги има?

# 363
...Дезодорант с аромат на смокиня и шоколад- на мен лично много ми хареса аз предпочитам сладки и силни аромати Flutter

Как изглежда този дезодорант за да се ориентирам

# 364
  • Бургас / София
Плодовите дезодоранти боядисват ли ? Смисъл дали остава бяло по дрехите .. Този със смокиня и шоколад не го видях в Гранд Мол Варна ...

# 365
  • София
Това део в някой от ДМ ите срещали ли сте го, че четох много хвалби от Аризона, взех си душ-гела и ми хареса, но дезодоранта не го намирам.

# 366
Най - често купувам душ гел Belea

# 367
  • Бургас
Това део в някой от ДМ ите срещали ли сте го, че четох много хвалби от Аризона, взех си душ-гела и ми хареса, но дезодоранта не го намирам.
Точно така изглеждащо го видях може би преди месец в Бургас,но не го взех,защото беше"мини",скоро не съм поглеждала дали има

# 368
~Étoile~,мисля,че в нашия ДМ го гледах преди известно време това део.   Rolling Eyes
Днес мисля да ходя и ще погледна.  Peace

# 369
Днес минавайки набързо се заредих с 2 течни сапуна:

и това много приятно балсамче за устни

# 370
  • София
Точно така изглеждащо го видях може би преди месец в Бургас,но не го взех,защото беше"мини",скоро не съм поглеждала дали има
Има го само в мини вариант в ДМ в БП СФ.
Аз също исках да си го взема, по отзиви на една съфорумка, която много го беше похвалила. Попитах и на касата и момичето каза, че никога не са имали големи разфасовки. Само минита.

Не бързайте с покупките на Балея, защото от утре с новата промоция е в сила формулата 1Балеа+Балеа=-15%. Hug

# 371
  • София
Toя бебешки шампоан е супер. Само с него си мия лицето и е много икономичен. Едно малко грахово зрънце стига за цялото лице.
Жаки, ти си заразна, просто! Mr. Green
Ами ходих специално да си го купя преди малк Hugо. 'Ми то на тази цена,.... Laughing
Blush Blush
Аз с друго не си мия лицето, защото всичко ми люти. А това хем извива прекрасно, хем не ми дразни кожата и очите
Да, потвърждавам. Hug
Много бързо и лесно ми отми грима от лицето тази "Малка фея". Hug

# 372
  • София
Аз пък вчера не намерих шампоана за дълбоко почистване в ДМ в Сердика Център, този с помпичката отгоре  newsm78

А пък и в сайта на немския ДМ не го виждам  newsm78

# 373
  • София
Току що прочетох във фейсбук,че от 1-ви до 14-ти ноември има промоция - купуваш два продукта на Balea и получаваш -15% http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304339_40499786290 … _1661461758_n.jpg

# 374
  • Стара Загора
Nicimici, тъкмо и аз това щях да пиша. Мисля да се възползвам от промоцията, но все още не знам какво да си взема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт