Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
A на какво мирише тази серия, защото четох само коментари по разни форуми колко хубаво и свежо ухаело Rolling Eyes

# 691
A на какво мирише тази серия, защото четох само коментари по разни форуми колко хубаво и свежо ухаело Rolling Eyes
Не мога да определя точно на какво ухае, може би на боровинки  Thinking

# 692
Здравейте, момичета! Днес си купих лосиона за ръце на Alverde - лилавия, лимитираната серия Dark Glamour Simple Smile Страхотен е! Simple Smile)

Този ли имаш предвид, той е на Балеа

От къде си го взе?  Blush

Пуснали са и с аромата на Африката  Crazy
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/197965_45 … _1489523673_n.jpg

Да, точно този,съжалявам за грешката Simple Smile Купих го от Пловдивския DM до Гранда, за 3.49 Simple Smile   Peace

# 693
Не мога да определя точно на какво ухае, може би на боровинки  Thinking
Мерси Hug Тоест има някаква плодова нотка. На мене така от опаковката ми се струваше, че ще ухае на някакъв ориенталски парфюм.

# 694
Не, лека миризма на боровинки,която се усеща само докато го мажеш Simple Smile след това си остава само мекотата, няма мириз Simple Smile  Hug

# 695
Супер Simple Smile Ако го открия ще си купя едно

# 696
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен изобщо не мирише на боровинки, а по-скоро на парфюм,но това е мое мнение..  Peace
Във Варна я има също серията..

# 697
  • Бургас / София
В Бургас нямаше душ гелът със смокиня и шоколад, дано другата седмица във Варна го има  ooooh!

# 698
  • София
Ох, аз пък след като премина еуфорията по Захарната целувка, разбрах защо толкова я хвалехте. Купих си крема от серията, когато го пуснаха тук. Но имах да доизмазвам други, и едва днес го отворих. Страхотен и плътен крем, не се размазва така лесно като Африката и ще го свърша доста по-бързо предполагам. Но за студеното време е чудесен.
Страшно ми се дояде нещо сладичко с лимон, кексче ли, какво ли. Невероятен апетит ми отвори този крем  Joy

# 699
  • Стара Загора
Ох, аз пък след като премина еуфорията по Захарната целувка, разбрах защо толкова я хвалехте. Купих си крема от серията, когато го пуснаха тук. Но имах да доизмазвам други, и едва днес го отворих. Страхотен и плътен крем, не се размазва така лесно като Африката и ще го свърша доста по-бързо предполагам. Но за студеното време е чудесен.
Страшно ми се дояде нещо сладичко с лимон, кексче ли, какво ли. Невероятен апетит ми отвори този крем  Joy

Не знам на тебе апетит ли ти отвори, но с този кекс дето написа така ми се прияде нещо сладко, а сега в студа хич не ми се ходи до магазина.  Crossing Arms
Обаче пак се присетих за лосиона Захарна целувка. Скоро ми беше изпратила една приятелка малко от него и много ми хареса. Доколкото знам вече е спрян и ако не мога да го открия да вземам ли крема, т.е. имат ли голяма разлика? Съмнява ме, че ще попива по-бързо отколкото лосиона.  Rolling Eyes

L0v3d,   bouquet

# 700
  • София
Хахах добре, че апетита ми за сладичко е само от ароматната му страна, много обичам сладки и вкусни душ гелове, лосиони, парфюми, но към сладкиши посягам веднъж на два месеца Laughing

Крема Захарна целувка е доста неикономичен наистина, аз го изхабих за отрицателно време

# 701
  • София
Ивче, кожата ми е нормална, намазах се и се облякох. Не съм чакала нещо извънредно да попива крема. Аз лосионът не го познавам като аромат и не мога да кажа за него, но крема е много "вкусен" определено.  Определено не съжалявам, че го взех тогава. Само минус е, че ще се изразходи бързо, но пък така дава път на нови продукти. Африката я мазах няколко месеца.

# 702
  • Стара Загора
Ивче, кожата ми е нормална, намазах се и се облякох. Не съм чакала нещо извънредно да попива крема. Аз лосионът не го познавам като аромат и не мога да кажа за него, но крема е много "вкусен" определено.  Определено не съжалявам, че го взех тогава. Само минус е, че ще се изразходи бързо, но пък така дава път на нови продукти. Африката я мазах няколко месеца.

Благодаря ти.  Hug Моята е суха зимно време и бързо попиват кремовете за тяло, затова предпочитам лосионите. Това забелязах през последните 2 месеца.
Един лосион от 150 мл го свърших за няма и месец.  Embarassed

# 703
  • София
Oх момичета как ме ръчкате да отворя крема Захарна целувка  gydi
Купих го още като излезна,но имам други лосиони за измазване и нарочно не го разпечатах.
А в момента се мажа с един на Venus с шоколад,който ухае страхотно Crazy

# 704
bubanka,
преди време питаше за нещо подобно на
пилинг душ олиото с ванилия.
Днес видях,че в нашия ДМ са заредили отново от него.
Изобщо,като никога беше много богато заредено.
Имаше и някакъв поне за мен нов душ гел с малини,къпини...
Провери,може би навсякъде зареждат.
Можеш ли да дадеш линк за този продукт?

Общи условия

Активация на акаунт