АФКЕЙ ~163~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 27 716
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Момичета аз си лягам, че съм в сесия и едва гледам  smile3524
Беше ми много приятно, както винаги  Hug
Спокойна нощ  Hug

# 211
Отивай,отивай не се крии,че ще ти го грабнат.Турбущонките слухтят.

# 212
Киара Hugлека нощ

# 213
Каква ти тайна,тук в нашето семейство няма тайни,всички сме като в къщата на вип брадър-виждаме и чуваме всичко  Laughing

# 214
Най - щастлива от завръщането ще бъде Зюлката. Предусещам от сега, че ще ходи за тирбушона често. Thinking

Ако  и отвори ,като я види през шпионката Mr. Green

# 215
Най - щастлива от завръщането ще бъде Зюлката. Предусещам от сега, че ще ходи за тирбушона често. Thinking

тя ще влезе тайно нали има ключ  #Crazy

# 216
  • в подножието на планината

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 217
  • Toronto
Emir önceden Feriha'yla kavga ettiğinde gelirdi fenere, denizi seyredip Feriha'yi her seferinde ne kadar çok sevdiğini anlardı, onu kaybetmemek için düşünürdü. Nerden bilebilirdi ki onu sonsuza dek kaybedeceğini? ♥

# 218

Малеее не ми докарвай сега кошмари.Ако направи това вече ще я призная за 2-ри Халил.Брррр

# 219
Каква ти тайна,тук в нашето семейство няма тайни,всички сме като в къщата на вип брадър-виждаме и чуваме всичко  Laughing

Така си е, бг мама АФКЕЙ тим вижда всичко. Mr. Green

Ако  и отвори ,като я види през шпионката Mr. Green

То това му беше проблема на предният апартамент, че нямаше шпионка а тук вече има, но пък не е в участъка на Джан. Ще трябва да се пренасочи.

# 220
Изгледах с удоволствие серията-без проблем.Съдържателен еп.Май ще има материал за коментари  цяла седмица Peace Laughing
Благодаря на момичетата,които се стараха да разясняват  bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ! Hug

# 221
Е, това беше.  ThinkingКато чета, всички схванахме в общи линии съдържанието, но и всички разчитаме на нашите момичета- преводачки. newsm51 Връща се Емир и в къщи и дори май към живота и аз съм съгласна с Надето, че 3 сезон започва сега. Ще бъде доста вълнуващ. Сигурно за нашия Емир ще има любов-любовта и времето /от нашата Марги/, но все още не мога да се ориентирам, накъде ще го поведат сценаристите.  Thinking newsm78

# 222
Преди Фери посещаваше Емир нощем, а сега ако не го посещава Зюлял, те на. ooooh! Нооо, няма страшно, супер полицайката Джан, ще го спаси от лапите на Дзурлял. Joy
Да, Рали 2,  наистина такова усещане имам, че сезона започва тепърва.

# 223
  • Toronto
Преди Фери посещаваше Емир нощем, а сега ако не го посещава Зюлял, те на. ooooh! Нооо, няма страшно, супер полицайката Джан, ще го спаси от лапите на Дзурлял. Joy

Вай бе, тя знаеш ли че сега трябва да смени участъка, Етилер май не е в нейния участък. Ама забравих, тя е Суперджан, и там ще огрее. Mr. Green

# 224
Чудно ми е наистина как сега ще се виждат.Освен братята да има пак саморазправи някакви иначе нямам представа.

Ааа колко пъти вече го спаси милата  Wink Супер Джан си е супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт