Изпитани сайтове за парфюми-4

• 135 935
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Ягодка едва ли има нужда от реклама-нито е бг сайт,нито е от вчера.Даже мисля,че вече не е такъв хит като преди,но разбира се,възможно е заслугата да е на нашите митници...

# 106
  • София
Истината е, че много често получавам разлвалени продукти! Разбира се става дума за козметика, не за парфюми. Но откровено си миришат на гранясало. Така че изобщо не са fresh cosmetics за каквито се рекламират. А пък и цените им са почти като в нашите магазини вече. Много рядко има нещо на цена, която си заслужава и което да не е застояло и произведено преди поне 5 години.

# 107
  • Бургас
Истината е, че много често получавам разлвалени продукти! Разбира се става дума за козметика, не за парфюми. Но откровено си миришат на гранясало. Така че изобщо не са fresh cosmetics за каквито се рекламират. А пък и цените им са почти като в нашите магазини вече. Много рядко има нещо на цена, която си заслужава и което да не е застояло и произведено преди поне 5 години.
От Ягодка ли?

# 108
  • София
Да, от Ягодка. Дори тази година имам само две поръчки, просто се въздържам. И май няма и да поръчвам повече след последната поръчка от миналата семица когато дойде http://us.strawberrynet.com/skincare/korres/organic-lemon-lip-sc … ub/133632/#DETAIL и миришеше ужасно. Писах им, пратиха ми ново, помолих изрично да проверят дали е в срок на годност. Отговориха ми, че съхраняват продуктите си при точно определени климатични условия в складовете им, че всичко е ОК и т.н.....е, вчера дойде скраба, който ми изпратиха отново и мирише по същия начин, абсолютно гранясал!  Peace

# 109
От Ягодка са назначили на работа хора в България. Не знам имат ли офис и на какъв принцип работят.
Така че нищо чудно да им плащат за реклама  Peace

Може, да. Въпрос на стратегия, както се казва. Все пак напоследък много конкуренция се появи и...

# 110
  • В най - голямото село
От кой бг сайт мога да поръчам:
http://www.fragrancedirect.co.uk/vera-wang/vera-wang-princess-ni … 0ml/invt/0039662/

bouquet

# 111
  • Бургас
Не съм виждала нищо на Вера Уанг в бг.сайт,дано някой има повече инфо

# 112
  • Бургас
Да, от Ягодка. Дори тази година имам само две поръчки, просто се въздържам. И май няма и да поръчвам повече след последната поръчка от миналата семица когато дойде http://us.strawberrynet.com/skincare/korres/organic-lemon-lip-sc … ub/133632/#DETAIL и миришеше ужасно. Писах им, пратиха ми ново, помолих изрично да проверят дали е в срок на годност. Отговориха ми, че съхраняват продуктите си при точно определени климатични условия в складовете им, че всичко е ОК и т.н.....е, вчера дойде скраба, който ми изпратиха отново и мирише по същия начин, абсолютно гранясал!  Peace
Уф,много лошо...то за това е по-добре от магазина,да го видиш в момента...Честно казано исках да поръчам някои неща от Ягодка,но ще се въздържа,случвало се е червило да си смени аромата-започва да натъртва на застояло,но след година примерно,ако ще купувам нещо ново,да е ново наистина

# 113
  • на последния етаж
Ще поръчвам Alien - имам скоро РД и си го поисках за подарък.  Heart Eyes
Моля препоръчайте от къде: 1 или 2 (цената е приблизително еднаква).
Благодаря!

# 114
Лита, този търговец няма доставка до България.

# 115
  • на последния етаж
Да, така е, но ще купя парфюма (евентуално) чрез посредник (доставка до БГ около 2 лв).  Peace
Забравих да уточня: Alien EDP 60 ml.

# 116
Тогава лично аз бих те посъветвала да пазаруваш от и-бей. Търговецът ми се вижда изключително читав.
От бг сайта, който си посочила имам две покупки / повече няма и да имам/. Първата си беше наред, но при втората ми изпратиха менте-тестер на Мон жасмин ноар на Булгари.
Всичките ми покупки на парфюми от и-бей поне до сега са си наред.

# 117
Момичета,има отделни теми за пазаруване и за Ягодка,и за Ибей,и за Ензо.Тук стана прекалено омешено.Нали все пак темата е за български сайтове?

# 118
  • Бургас
Бях си взела няколко парфюма-реплики от сайт,в който си пише,че са реплики и съм много доволна от аромата,в същото време бях  взела и парфюм,който беше обявен за оригинален,в което малко се съмнявам,а последния парфюм,който си взех е много хубав,най-вероятно е оригинален,от сайт,който вие ми препоръчахте е  bouquetМоже би е и въпрос на късмет

# 119
Не пазарувайте от RAYA BG!!!! това е най-измамният сайт!!!!
Изпратиха ми два напълно различни парфюма от поръчаните. Обещаха да ми ги сменят, но не го направиха!!!! Вместо това, спряха да ми вдигат телефона!!!! Бясна съм и не знам какво друго мога да направя освен да публикувам опита си с тази фирма във всеки форум, който намеря!!!! Хората не трябва да се лъжат така!!!

http://rayabg.net/ е най-ненадеждният, некоректен, лъжлив сайт за парфюми!!!!!

Друг човек са го излъгали със 100 лева и са му изпратили празен плик!!!! Нарочно ползват Speedy заради политиката им!!!!! НИКОГА НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТЯХ!!!! Човекът, който се занимаа с този сайт, се казва   #2gunfire Ясен Колев и е санкциониран и друг път за измама!!!!!  #Cussing out

Прочетете и сигналите за RAYA BG на този линк!!!
http://izlugan.com/index.php?go=signals&p=profile&signal … d=2693&page=0

Общи условия

Активация на акаунт