Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 536
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
 Здравейте отново и от мен . В събота съм при Ташинка - събрахме се 4-ма човека за моята кола . После ще ви разказвам .
Между другото Ташинка не е нова звезда , тя е ясновидка от 84-година разучих аз . Знам , че много големи хора ходят при нея вечер с джиповете си . разбрах също , че ако Ташинка каже , че нещо ще се случи се случва , ако тя каже , че трябва да се помогне трябва да се отиде . Пари не искала , ако някой иска да и остави нещо трябва да си е преценил сам .
Мисля , че трябва да я включим и нея в класацията , аз до сега не съм получавала по-точна информация от друга ясновидка както получих от Ташинка и още повече само по телефона . За пари и дума не ми даде да спомена , каза ми , че сама ще се убедя , когато отида и после сама ще се върна при нея , за да и кажа , че не е сгрешила и , че ми е помогнала. Тази жена наистина не лъже , говори точно като истински феномен
Поздрави и ще пишем в събота след срещата с нея Simple Smile

Щяx да забравя телефона и , някъде го бях изпросила самата аз по-напред във форума ...
0887633721 - Ташинка / фамилията не я знам /

# 241
Сега като прочетох , че е казвала суми дори се учудвам , ние 5 жени и звъняхме и вече по няколко пъти и на всички ни каза, че няма такси и , че пари не взима . Малко странно ми се виждат такива нашта , понеже аз няколко пъти попитах колко пари да си приготвя , че вече доста съм плащала на ясновидци , а Ташинка ми отговаряше "мила , аз пари не определям ако имаш на сърце да ми оставиш си е твоя работа , но искам сама да се убедиш , че ще помогна " Ташинка няма такси момичета !  Simple Smile

# 242
И аз няколко пъти настоях да й пратя пари, тя отказа. Но искала непременно да отида, това малко ме притесни. Аз няма да мога да пътувам тази събота и неделя. За другата, ако някой иска, да се организираме. Тъкмо и първата група ще са се върнали с отзивите  Simple Smile

# 243
Я разкажете повече за нея.

# 244
Smile ,
 то каквото и да ти разказваме изглежда до сега всички сме говорили само по-телефона с нея .
Обади и се и виж какво ще ти каже тя , наистина познава , сега като се позамисля дори ми каза точното време на въпрос , които я бях попитала . Първо и казах около 8 месеца , а тя ми каза не миличка точно 7 месеца са . Сега като си върнах  времето е точно както каза тя. Просто попитай каквото искаш и ще кажеш после тук дали и с теб е познала . Аз имам една колежка , която е ходила , и ми каза , че е останала много доволна от нея дала и само три бучки захар , повече не я разпитвах понеже е малко неудобно , питала я бях за телефонния и номер , но не го беше взела и за това го търсих във форума . Благодарение на зеленоока го научих .
Чакайте след събота ще разкажа със сигурност след срещата , а ако някой отиде по-рано нека пише , за да сподели с нас !

# 245
Сега като прочетох , че е казвала суми дори се учудвам , ние 5 жени и звъняхме и вече по няколко пъти и на всички ни каза, че няма такси и , че пари не взима . Малко странно ми се виждат такива нашта , понеже аз няколко пъти попитах колко пари да си приготвя , че вече доста съм плащала на ясновидци , а Ташинка ми отговаряше "мила , аз пари не определям ако имаш на сърце да ми оставиш си е твоя работа , но искам сама да се убедиш , че ще помогна " Ташинка няма такси момичета !  Simple Smile
Обвиняваш ме в лъжа ли ?!  Нека да припомня, че аз и звънях в неделя, до този момент, малко бяхме от форума, да не кажа 2-ма само.Както и не на всички казва - елате, явно така ще е и с парите, макар че и аз настоявах, все пак всеки си прави сметка, колко може да отдели, а понякога тяхното МАЛКО, никак не е малко. Иначе и на мен ми каза, че ще остана доволна и не аз да я питам, дали ще е добър крайният резултат, а тя мен ще пита, след като приключи с мен - доста самоуверено, дай Боже, така да бъде !

# 246
  • София

Чакайте след събота ще разкажа със сигурност след срещата , а ако някой отиде по-рано нека пише , за да сподели с нас !

Ще те чакаме много хора да пишеш   Simple Smile

# 247
  • София
Добро утро момичета, аз вчера като говорих с Ташинка я питах за пари да й изпратя и тя ми даде адрес , като каза " Не се притеснявай колкото искаш и ако искаш прати"

И аз ще чакам с нетърпение групата дето ще ходи при нея да даде отзиви.

Успешен ден на всички!

# 248
Здравейте и от мен! И аз се обадих на Ташинка , въпреки ,че винаги ми е било по-приятно като се срещна с такива хора лично, но както и да е.
1.Попитах я дали ще бъда с мъжът до мен по принцип занапред-от всички , с които съм говорила , вкл. и Ани от Пловдив, Цветанка Рангелова , Карла , са ми казвали , че той ми е по съдба и ще сме заедно.Т.е Ташинка се препокри с тях.
2.Попитах я дали ще се оженим изобщо с него някога- каза ми на колко години ще съм тогава и по кое време на годината /сезон имаше предвид/.
3.Препокри се в отговори си с гореизброените дали ще живеем тук в БГ или в чужбина.
4.Попитах я за енергийна намеса върху мен дали има - отговорът й беше , че има ,/което аз си знам от както родителите ми се разделиха , когато бях дете и всичко е без късмет и мъки/. Каза ми да отида при нея и ще ми обясни какво точно е и че много ми пречело във всичко.
5.Попитах я дали ще се върна в старата си и основна сфера на професия - тя нещо се обърка и ми каза , че ще си остана на сегашната , какво й било. /а , тя не е онази сфера , която искам , де , но не беше толкова важен този въпрос в момента./Обясних й , че тази работа не е тази , която търся , но тя ми отвърна , че след периодът , в който сме щяли да заминем в чужбина , ще са ми там нещата. /което мен ме устройва повече , може би newsm78/

Та , понеже четох, че ще се разходите една групичка вече за там тази събота или неделя , но понеже пък аз нямам кола , ще ходи ли някой друг отделно или пък другата седмица? До сега не съм ходила на гледачки извън София и ми е странно някак си , а моята приятелка , която би тръгнала , няма да иска да кара до там. Въпросът ми е , за първи път се навивам да отида някъде , но ще попитам ,има ли хора , с които бихме се организирали заедно и запознали лично , де!? Simple Smile

П.П Като я питах за някаква сума да й пратя , тя ми вика" ела в с.Конуш" и се позасмя леко.
Това е засега от мен. Обобщено- чух неща , които бях чувала и преди от други.
Хубав ден засега!

# 249
На свой ред и аз се обадих на Танишка Laughingмила жена, отговори ми веднага на въпросите, срок даде, нищо не ми каза за пари, въпреки че я попитах, нито ме е карала д аизпращам нещо или да ходя при нея - аз я питах 1-2 въпроса за отношенията ми с даден човек, но може би личния контакт си е важен. Ако има група другия уикенд, може да се включа Laughing успех на всички

# 250
  • софия
здравейте момичета,
и аз така...обадих се на Ташинка. Наистина внимателна и мила жена. Каза ми, че е добре да отида да се видя с нея, за да ми помогне и да `отвори пътищата` които в момента ми каза че ме въртят в кръг  Simple Smile
И аз бих се присъединила към група за посещение при нея  Simple Smile

# 251
Хайде тогава да се организираме за другата събота или неделя , искате ли?  Hug

# 252
  • София
Хайде тогава да се организираме за другата събота или неделя , искате ли?  Hug

Май се заформят две групи за този уикенд, посъветвайте се с Мелиса колко човека ще ходят към Ташинка, за да може да Ви приеме всичките Simple Smile

# 253
аз този уикенд не мога, но другия е ок - но съм без кола, така че ако някой ме приюти, би било добре Laughing и наистина е добре първо да й звъннем и да й кажем колко човека ще ходим, за да не се разкарваме напразно

# 254
Добре , ако е за другият уикенд или този , кой , колко .......?! Събота ли , неделя ли ?! Трябва да й се обадим предварително , за да каже тя дали ще ни вземе , но доколкото я разбрах днес иска да е отиването при нея преди обяд, че после имало повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт