Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ето  и  телефоните
Данче  0897 050589
Румен 0878 143 007
Али Шуган 0886 934 982
Жеко Кукорево  0898 877 238
Надявам се  да съм ви била  полезна

# 61
Здр.и от мен.Искам да попитам тази Данче гледа ли по тел.?

# 62
не  негледа  .само на  място ,ако е  за друг човек е хубаво да  носите  снимка.

# 63
Ani27   bouquet
Много труд си положила и темата е станала страхотна!
Бих искала да помоля да добавиш Емилия, която гледа на Таро и Сирма 0886082041, не само искам да гласувам за тях, но и ме интересуват вашите гласове. Благодаря!
И аз искам да помоля за същото. Praynig
Обновяването на темата може да става до 24 часа от пускането и, повече координати не могат да се добавят. Емилия мисля е добавена последна със сайта си.

# 64
  • София
Запис и от мен и БЛАГОДАРЯ И БРАВО НА АНИ  за новата тема

някой да е ходил при Дора от езотиви ето линк за коя питам
http://bg.ezo.tv/gadatel/dora
Благодаря .

И аз исках да ходя, някой знаел дали приема в София?

# 65
Ani27   bouquet
Много труд си положила и темата е станала страхотна!
Бих искала да помоля да добавиш Емилия, която гледа на Таро и Сирма 0886082041, не само искам да гласувам за тях, но и ме интересуват вашите гласове. Благодаря!
И аз искам да помоля за същото. Praynig
Обновяването на темата може да става до 24 часа от пускането и, повече координати не могат да се добавят. Емилия мисля е добавена последна със сайта си.

ох, нещо не съм доразбрала... те в темата са добавени, за анкетата мислех, че могат да се добавят и след 24 ч
извинявам се

# 66
  • Пловдив
Здравейте на всички!Много хубава и обширна тема, за което благодаря.Имам един въпрос бих искала да отида при една от ясновидките казва се Румяна от с.Татарево(близо до Първомай).Бих искала ако някой от вас знае коя от двете в списъка е тя да ми каже.Много е добра, но преди доста години сме я посещавали и затова й нямам координати.благодаря предварително.

# 67
Уау, Ани27, свършила си страхотна работа!
БЛАГОДАРЯ!  Hug

# 68
Моля за отзиви за Ваня от Стара Загора.Спешно ми е.

# 69
Надеждна ясновидка в Пловдив?

# 70
  • Sofia
Момичета, как мога като веднъж съм гласувала да вляза и добавя глас за още една жена в списъка? Влизам си в темата с моя профил, но не ми дава никъде възможност за гласуване!  Thinking

# 71
Имам много добри впечатления от Мира в София - 0878 190 691.
През цялото време говореше много подробно и всичко, което ми каза се случи.
Изключително любезна и позитивна, бих посетила пак!

# 72
Здравейте  момичета  ,искате  ли да се  посмеете  малко .Днес реших да се  свържа  с  Керанка  от Добрич и  една  друга  жена  уж ми уреди среща  звъняла  и е  по тел  и  казала че ще  се  обадя.Жената  която ме свърза ме  попита  за  проблема   и  аз и  казах  синът ми  катастрофира/преди  1-2 /  седмици  --това си е  така    но  нищо  съвсем леко  е  ударена  колата  и  нищо  им  няма.Та  жената  и е   казала  явно  и  аз  се  обаждам  и  тя ме  пита  кога  е  роден  ама  направо  все едно знае  -и  аз  казвам/но не  умишлено  а защото не чух   добре по  тел дали за него пита  или за мен/Та  казвам си  аз  данните    кога  съм родена  и т н-  и Керанка  почва  --аууууууууууу  много  е  уплашен  от  катастрофата  ,аууууууу  трябва да  му даваш  това  и  това  да  пие.Викам   ясно   аз  казах моите  данни  тя  на  него  гледа  и т  н.Просто   нямам думи.Нищо  лично  просто   реших  да  споделя.

# 73
Някъде в миналата тема прочетох пост, в който Сирма, търси пари " за да оправи нещата". Миналата седмица и се обадих. Това не ми е първото обаждане, месец преди това и звънях и общо взето нищо съществено не ми каза, но имаше попадения или налучкване .. не зная. Таа за последното обаждане. Пита ме - какъв е проблема, аз и обяснявам. Тя - мълчи. И започнахме да обсъждаме живота ми все едно сме първи приятелки, но нищо по моят проблем. Накрая ми поиска 100 лв (като за начало), аз питам - какво ще прави, тя - ще ти пратя нещо по пощата, където да го АКТИВИРАШ на място. Е, големи магьосници има в тази България, а ние си стоим със скръстени ръце, вместо да тичаме и да раздаваме пари за прекрасен живот. То глад, глад, ама това вече е прекалено.  Разочаровах се, а някак си и вярвах на женицата. Не защото много ми позна първият път, а защото ми се стори добронамерена. Макар че с времето разбрах, за 2 от нещата където ми каза, че всъщност нямат никаква стойност, тоест лъжа. До тук ясно .. от Стефка не съм доволна, сега и Сирма отпадна, с маг Ели изгорях още в март, Ники Узунов г/д добре, но ми омръзна това променяне на срокове и обещания, чудех се да звъня на Керанка, но вече страх ме хваща от глупави бращолевения. В края на август звънях и на леля Искра. Много мила женица, хареса ми. Само къде, докато си хапваше, говореше с дядото и ми разказваше за моите съграждани, които са нейни редовни клиенти, на мен нищо не ми позна. Все си мисля, че е била преуморена или щото си е важен личният контакт, но ми се иска да ми гледа. Ще рискувам  Laughing Това ще е последният ми опит и спирам. Силно ми препоръчаха и жената от Пловдив, къде рисува човечета (забравих и името), но честно казано се уморих. Тук има толкова много от вас, които търсят и търсят, а аз се чудя как не се отвращавате от лъжи и разочарования. Аз вече мисля да спра  Laughing Като тегля чертата до този момент, а аз съм на финала, Емилия и Ани Лечева са единствените, които наистина са ми помогнали и мога да им вярвам. Преслушвам леля Искра (в нея ми е надеждата) и спирам. На всички вас от сърце ви желая попътен вятър, много здраве, късмет и сбъднати мечти !  Hug

# 74
Здравейте момичета ,
понеже съм нова тук не съм успяла да прочета всичко още , но четейки някои ваши постове реших , че тук мога да открия връзка с някаква си Ташинка от село Конyш .
Моля ако някой от вас има наблюдения и връзка с нея да ми помогне .
Желая ВИ усмивки и сбъднати мечти !
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт