Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте.Търся мнение за Красимир Куртев - Алеф.Някой от вас развалял ли е магия при него.На мен ми поиска 70лв за разваляне и ме предупреди сто пъти че аз си нося последствията каквото и да означава това.Турчин ли е , защото съм чувала че християни не трябва да ходят при ходжи.За Ташинка мнението ми не е добро- увърта че не взема пари а два пъти ясно ми каза 50лв.

# 301
  • София
Здравейте днес пак звъннах на Тшинка да я попитам някои неща, които вчера не успях, по единия въпрос отново каза  същата дата като вчера. Днес каза, че непременно трябва да отида да изчисти някакви правени неща незнам от кой. Каза, че трябвало да ми върне късмета, защото всичко ми върви на зле и оправия няма. Поиска да нося захар и дреха на мъжа ми. Каза, че работи с някой и ще струва 70 лв. парите не са за нея. За гледане каза, че не взима, който иска да и остави нещо. Каза ми и, че събота и неделя щели да дойдат организирали се хора с цял автобус. Незнам от форума ли е организацията с ходенето с автобус, но този уикенд явно ще е лудница. Нещо много бързо набра популярност, не ви ли се струва странно? Аз също искам да отида, защото съм много объркана и със страхотни проблеми но не ми е възможно утре и в неделя. Момичета, които ще ходите успех утре и ви чакаме да споделите.

# 302
Wowwww! Момичета, какво стана пак! Поредният юруш на маслините, а след това се сещам и за сорта на коментариите!  Joy  Аз вчера изпратих две снимки на Стефка и......................отново в целта! Не мисля, че се сеща за мен от преди година и половина, но ми разказа за развитието на събитията от точно тогава, когато я посетих, та до сега!Доста изненадана се оказах в края на разговора!Оказа се доста прогностична! ОК, доволна! Не случайно гласувах за нея! Хайде, успех пожелавам на туристическия поход! Споделете после!  bouquet

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 14:50 от MayaN

# 303
Май наистина ще е туристически поход... И  аз вчера звъннах на новопоявилата се Ташинка, въпроса ми е за връзка и отношения, имала съм приятелка, с която съм споделяла, да не съм споделяла от там ми идвали проблемите... иначе връзката ще се развиела "нормално"  newsm78
Всеки може да ми каже версията с приятелката...

# 304
Май наистина ще е туристически поход... И  аз вчера звъннах на новопоявилата се Ташинка, въпроса ми е за връзка и отношения, имала съм приятелка, с която съм споделяла, да не съм споделяла от там ми идвали проблемите... иначе връзката ще се развиела "нормално"  newsm78
Всеки може да ми каже версията с приятелката...

Ако е вярно какво повече да ти каже  Laughing Ако всеки може да ти го каже, спри да "споделяш" (извинявай за кавичките, ама съм мъж и не съм фен на тези споделяния).  Mr. Green

И аз и се обадих, и тя е на мнение, че нямам бъдеще с човека, за когото питах. С две, три думи повтори мнението на други, към които се обърнах. За друг въпрос даде конкретен срок. Ще се чака явно. Повече никого няма да търся. Ще се радвам групата, която ще  я посети на място, да сподели подробни впечатления след срещата.

# 305
  • София

Ще се радвам групата, която ще  я посети на място, да сподели подробни впечатления след срещата.

и аз Simple Smile

# 306
  • София
Момичета , една съфорумка ми препоръча Таня от Люлин 10 и ми се ще да ви питам ако някой още е ходил при нея да сподели мнение.Рових назад в темата , но не намерих , а е прекалено много за да ги изчета всички 13 теми , та моля ако имате впечатления от нея споделете.
Аз съм решила да ходя другата събота с една приятелгка

# 307
Момичета , една съфорумка ми препоръча Таня от Люлин 10 и ми се ще да ви питам ако някой още е ходил при нея да сподели мнение.Рових назад в темата , но не намерих , а е прекалено много за да ги изчета всички 13 теми , та моля ако имате впечатления от нея споделете.
Аз съм решила да ходя другата събота с една приятелгка
Аз съм ходила при нея, но не останах очарована - много общи неща от сорта а тук ти излиза буква М - много близък до теб човек, аз казвам не познавам никой с нея, ааа ми може и да е друга буква, нищо конкретно дори  ина точни и  ясни въпроси...и такива неща от сорта. Но то е много индивидуално, аз лично съжалявам, че си изгубих времето с нея. Успех Laughing

# 308
  • София
Днес говорих с Ташинка по телефона.  Ташинка иска да й изпратя 90.00 лева и точен адрес, а тя щяла да ми върне "нещо" и "само да гледам какво става  тогава"!!!! Два пъти повтори сумата!!!

Това не са малко пари, въпреки че и за повече сме чували, но какво ще ти прави с тези пари? Каза ли ти за какво е тази сума?

GERBER,  не ми е казала какво ще получа срещу тези пари. Само каза:"Като ти го изпратя, стой, та гледай какво ще стане!" Много уверено говореше. Не съм решила нищо за сега. Ще изчакам да мине датата, която ми е казала, ще видя какво развитие ще има при мен и тогава ще й звъня за уточнения.

# 309
Здравейте днес пак звъннах на Тшинка да я попитам някои неща, които вчера не успях, по единия въпрос отново каза  същата дата като вчера. Днес каза, че непременно трябва да отида да изчисти някакви правени неща незнам от кой. Каза, че трябвало да ми върне късмета, защото всичко ми върви на зле и оправия няма. Поиска да нося захар и дреха на мъжа ми. Каза, че работи с някой и ще струва 70 лв. парите не са за нея. За гледане каза, че не взима, който иска да и остави нещо. Каза ми и, че събота и неделя щели да дойдат организирали се хора с цял автобус. Незнам от форума ли е организацията с ходенето с автобус, но този уикенд явно ще е лудница. Нещо много бързо набра популярност, не ви ли се струва странно? Аз също искам да отида, защото съм много объркана и със страхотни проблеми но не ми е възможно утре и в неделя. Момичета, които ще ходите успех утре и ви чакаме да споделите.
[/quot
Същото каза и на мен!Едно към едно...

# 310
Същото каза и на мен!Едно към едно....

# 311
И аз звъннах на Ташинка  Mr. Green
Не си губете времето!

# 312
Вие почвате да ме отказвате ... Thinking Много ми е любопитно първата група какво ще сподели.
Аз имам час при Емилия този уикенд, да видим какво ще ми каже.

# 313
Вие почвате да ме отказвате ... Thinking Много ми е любопитно първата група какво ще сподели.
Аз имам час при Емилия този уикенд, да видим какво ще ми каже.
Здравейте и аз да се включа за Емилия  NaughtyНа мен ми гледа за половин час по скайпа .
1.връзката беше отвратителна и почти нищо не се разбра.
2.Нищо конкретно не чух.
3.Още като почва разговора ти казва ,че тя не била гледачка  ooooh!
Ами каква е се питам :пари взима ,гадае и  ти чакай ,че се надявай  Crossing Arms
Оф, омръзна ми да ви кажа ,и аз имам проблем и то голям ,но дали тези уж гледачки и врачки ще ми помогнат не знам  Tired
Остана да се надявам !!!
Успех на утрешната група !

# 314
И аз звъннах на Ташинка  Mr. Green
Не си губете времето!

Сподели малко повече,моля,за да е полезен поста ти! Peace Дали жената изненадана от неочакваната популярност не е решила да си изкара малко повече парички...?

Общи условия

Активация на акаунт