Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Ами,ако въпросът ми е свързан с това дали ще си намеря нова работа.Тя казва да.Обаче аз не си намирам реално.Значи си намирам мислено,мислено ходя на работа,мислено си получавам заплатата.И после съвсем реално фотосинтезирам.

# 481
Мелиса ще те започна и аз и не съжалявам !
Ти си тази  която  , е искала трима мъже и дори не мислила кой развежда и колко деца остават самотни !
Не е друга , понеже прочетох всичко и твоите написани постове сами отговарят на това, което обяснява недоволството ти ... ! Факта ,че жената ти е заявила в лицето колко лошо е това , не означава , че не е била искренна в предсказанията си !
По-добре спри , а познава или не познава ние можем сами да проверим !!!Или просто кажи ''на мен не ми позна'' или само ''други ми познаваха повече ...'' И за помоща , която всеки се надява да получи / аз включително / и то аз нямам нужда от трима мъже за да знам какво искам . Имам не само силата и материалната готовност да посетя  ясновидците в Бг , но и в чужбина и няма да седна да оплювам никоя , която не ме е накарала на сила да отида при нея и да търся помощ или надежди !
Момичета , чакаме и вече дори да има ранни резултати , аз лично ще ви кажа какво се случва с мен след много по-дълъг период от време .Или на лична можем да обменямe информация, какво се случва при нас понеже Бога ми- това тук на нищо не заприлича !
                        . За ясновидството на онази жена/ Ташинка / - разбрах , че тя е моята ясновидка ... !
Желая успех на всички , а на Мелиса повече разум , повече човешки чувства и истинска любов !!!

Ох, ама и на теб не ти е лесно hahaha Joy Много е хубаво, ако на теб тази Ташинка ти е познала и ти помага, но няма нужда да се излагаш така и да ставаш за смях...

Иначе, ако не се лъжа, 'твоята' ясновидка не беше ли Хайрие!? Сипеше суперлативи за нея, какво се случи че сега имаш нов идол!?

# 482
Когато пиша коментар за някоя гадателка, по никакъв начин не се опитвам да натрапвам мнението си или настроението си!!! Аз само споделям!!!
Ако не се лъжа, в миналата тема коментирахме, че при едни има познаваемост, при други - не! / от един гадател!!!/
Напоследък тук сме свидетели на изливане на жлъч, лично отношение и както сама се изрази една съфорумка: "Изгаврих", т.е. гавра с някои гадатели, за които пишем тук. На лице е опит за налагане на нение и опит някой да бъде фактор в избора ни на гадател. Опеделено смятам, че тона и начина, по който някои хора споделят мнения и впечатления за посетен гадател е НЕДОСТОЕН!
Лично аз до сега не съм си позволила да се държа невъзпитано и да се гавря с която и да било гадателка или  с който и да било, защото много добре знам, че има  ВЪЗМЕЗДИЕ за нашите дела и думи. Можете да си предствите един човек, който се гаври с хората, какво отношение има към всички, с оито се среща и общува. Коментарът е излишен!!!!!
Всеки един от нас има глава на раменете си, за да прецени кой гадател да посети. Някой преди
Не ставай смешна и ти, да ти припомня ли какво избълва срещу Карла, без въобще да си се свързвала и говорила с нея!? Не само че се опита да си натрапиш мнението, без никаква база, но и се скъса да я плюеш. Така че да говориш за лично отношение, налагане на мнение и невъзпитано държание и гавра, че са ти чужди...меко казано е несериозно Stop

# 483
Такаааа,сега да попитам съфорумките с повече опит.Някакви мнения за Дора от Ямбол?Чували ли сте я изобщо?

# 484

fr_aleks,

мерси за подкрепата, че почнах да си мисля, че сигурно наистина в мен е проблема  Peace

# 485
  • София

[/quote]Не ставай смешна и ти, да ти припомня ли какво избълва срещу Карла, без въобще да си се свързвала и говорила с нея!? Не само че се опита да си натрапиш мнението, без никаква база, но и се скъса да я плюеш. Така че да говориш за лично отношение, налагане на мнение и невъзпитано държание и гавра, че са ти чужди...меко казано е несериозно Stop
[/quote]

Моля, моля! Когато започнах да пиша за Карла, аз бях провела скайп-консултацията си с нея!!! И след време, когато нищо от предсказанията й при мен не се сбъдна, също споделих!

# 486
zdraveite!iskam da vi pitam znaete li ne6to za qsnovidkata ot gorna orqhovica sonq 6tereva?

# 487
Такаааа,сега да попитам съфорумките с повече опит.Някакви мнения за Дора от Ямбол?Чували ли сте я изобщо?

Тази Дора от Ямбол, всъщност не знам дали се казва Дора, но съм чувала от една моя приятелка, че й е познала генералните неща в живота - кога ще се омъжи, деца и т.н.
Но не съм сигурна дали е така се казва жената, че е от Ямбол от Ямбол е със сигурност.
Ако намериш координати, изпрати ми ги за всеки случай. Не знам дали ще отида, но да си ги имам. Направила съм си едно списъче.... Grinning

# 488
Координати имам,но не си вдига телефона.
046662888
Успех и моля пишете,ако се свържете с нея.
И мобилен имах,обаче го затрих.

# 489
Аз знам,че се казва Дора.Преди е живеела в едно село,но сега се е преместила в Ямбол.
Отдавна знам за тази жена,но никога не съм ходила.Нямах координати.Преди два месеца,като се прибрах,излизахме с една колежка и тя ми каза,че единствената,която описала точно мястото,където намерили брат и и казала,че няма да е жив.

# 490
Е, крайно време беше да се започне постване по темата! Хайде съфорумки, вземете се в ръце и да продължим откривателската си дейност!  bouquet

# 491
Успях да се свържа.Мисля,че не е тази жена,която търся.Тази е лекар и се занимава предимно с лечение.Можела да ясновидства,но това не е основното и занимание.В началото на другия месец 02,03,04 ноември е в София.
Ако някой ходи,моля да сподели.Лично аз се отказах.

# 492
Моля, моля! Когато започнах да пиша за Карла, аз бях провела скайп-консултацията си с нея!!! И след време, когато нищо от предсказанията й при мен не се сбъдна, също споделих!
Айде, айде...а да ти припомня ли че ме обвини че аз съм Карла Laughing

Орева тогава за 10 лв., които тя взема за консултация и избълва сума глупости по неин адрес, при положение че няма врачка, която да започне с по-малко от 20-30 лв. И аз вече за сетен път казвам, че и при мен познаваемост за бъдещето нулева, но за минало и настояще тя беше най-точна. Както и Морисън ме впечатли с точния си анализ.

# 493
Ама нали въведохме TIME OUT. Стига сте се яли и стига сте спорили за неща отпреди Балканската война Simple Smile

# 494
Да ви попитам има ли доволни от Сирма.Спешно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт