Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 187
  • 735
  •   2
Отговори
# 495
Ама нали въведохме TIME OUT. Стига сте се яли и стига сте спорили за неща отпреди Балканската война Simple Smile
Peace newsm10
Здравейте и да кажа ,че това за сряда не стана дето каза Ташинка Sad
Продължавам да търся и се надявам ,че ще открия читава гледачка  Praynig Praynig
Лек ден !

# 496
Да ви попитам има ли доволни от Сирма.Спешно ми е.
Аз съм доволна!
Но както казаха по-напред в темата всеки си има "своята гледачка", просто трябва да я намерим, а не да се нападаме, ако имаме различни мнения!

# 497
  • София
]
 Peace newsm10
Здравейте и да кажа ,че това за сряда не стана дето каза Ташинка Sad
Продължавам да търся и се надявам ,че ще открия читава гледачка  Praynig Praynig
Лек ден !

Много гадно  ooooh! и аз разчитах на казаното от Ташенка / по телефона/ и сега ....?
Въпреки , че моята майка казва " Гледачката няма да ти оправи живота , ти сама можеш да го направиш" и е вярно за всички нас , но все се надяваме като отидем при гледачка да ни каже нещо хубаво и с магическа пръчка да оправи нещата така както ни се иска.

# 498
  • София
Е не знам какво направих и защо ми излезе като цитат newsm78

# 499
  • София

fr_aleks,

мерси за подкрепата, че почнах да си мисля, че сигурно наистина в мен е проблема  Peace

Мелиса, не е в теб проблема:)) Просто тук тенденцията за налагане на мнения:" Тази е добра, позна ми всичко". Всички трябва да се съгласим. Или: " Тази не става" и край всички трябва пак да се съгласим. Общо взето темата за мнения и споделяне на впечатления, се превърна в лични нападки за  глупости. Едва ли тези жени заслужават чак пък такова внимание от наша страна. Не се връзвай:))

# 500
Мелиса на мен също ми беше полезно да прочета подробните коментари за местата, който си посетила. Всеки има право да напише личните си впечатления. Пък другите да си решават. Хайде мир във форума да има  Hug

# 501
nqkoi iska li da govorim za vpe4atleniq ot nqkoq qsnovidka?

# 502
Питам Пловдивчанки - Ани от Пловдив астроложката доволни има ли? И бързо ли става записването на час при нея или се чака с месеци? Записах си час при една гледаачка на карти (така и не и знам името) но ми даде час след 1 месец...ходила съм при нея преди 3 години познава доста и винаги е някаква лудница при нея но не ми се чака един месец докато ми дойде часа...та за Ани конкретно питам бързо ли става записа на час при нея и познава ли? Мерси   bouquet

# 503
za6te ne pi6e6 za vpe4atleniq ot nqkoq i az 6te pi6a

# 504
Коя е тази жена от Пловдив?Ако можеш дай нейни координати.

# 505
  • и тук и там :)
Питам Пловдивчанки - Ани от Пловдив астроложката доволни има ли? И бързо ли става записването на час при нея или се чака с месеци? Записах си час при една гледаачка на карти (така и не и знам името) но ми даде час след 1 месец...ходила съм при нея преди 3 години познава доста и винаги е някаква лудница при нея но не ми се чака един месец докато ми дойде часа...та за Ани конкретно питам бързо ли става записа на час при нея и познава ли? Мерси   bouquet

Здравей аз преди няколко дни имах скайп разговор с Ани - мога да кажа, че за сега съм доволна.
Уточнявам, че тя е астролог а не гледачка.
Описа ми характера, навици и начин на живот едно към едно. Каза ми доста конкретни неща за в бъдеще които предстои да видим дали ще се случат - първото е чак догодина  Sad  така че ако има някой с по-скорошни предвиждания моля да сподели  Simple Smile
Интересното е, че това което ми каза за бъдещето ми съвпадна едно към едно с последната гледачка при която ходих / и единствената от която останах доволна/ все едно Ани четеше това което ми беше казала гледачката. И това ми е надеждата де  Thinking  да си мисля че може би ще има нещо вярно.
Относно записването - чухме се по телефона и се уговорихме за след 6 дни.
  bouquet

# 506
neznam ni6to za neq.hodila sam samo v selo karaisen pri gleda4kata milka 4etiri pati,no mislq da hodq v gorna orqhovica pri mariq vasileva.

# 507
и аз от януари до сега ходих при разни гледачки-то не беше на карти,на кафе,гледане по снимки и прочие. Всички ми казваха едно и също,а накрая стана точно обратното!

# 508
Относно Мира-Илинден-боб, нумерология, ясновидство...Не останах с добри впечатления!

Въпреки зачестилите напоследък негативни мнения за нея, аз я посетих, тъй като отдавна си го бях решила.

Жената е интелигентна, възпитана и много си вярва. Казва, че освен с нумерология се занимава и с чисто ясновидство, но според мен разчита основно на числата. Направи ми впечатление, че няколко пъти спомена, че ползва и нейна лична разработка на нумерологията, при която нямало как да се сбърка...Странно! Скептична съм към подобен тип ''разработки''.

Мира е много добър психолог. През цялото време ме следеше много ловко и се ръководеше от моите реакции.

Не подпитва изобщо, но всичко, което аз самата кажех, след малко го чувах и от нея.

Прекъсваше ме и се опитваше веднага да смени темата в моментите, когато не бях съгласна с нея- а такива моменти много.

Изобщо не можа да види моментната ситуация при мен, хем аз ѝ помогнах с конкретни въпроси. Въпреки това всичко, което каза за сегашното ми положение беше много далеч от истината.

След поредица от изчисления започна с общи нумерологични характеристики (характер, житейски път, личностни качества и т.н.)...За мен позна частично. Снаха ми описа абсолютно точно. За мъжа ми не само че не направи правилна характеристика, ами това, което каза за него като човек, характер, поведение е точно обратното на истината. За синовете ми също не се справи- нещата, които каза нямаха общо с тях и начина им на живот. Когато я контрирах, че ми подава неточна информация, тя веднага ме прекъсна, че може би не съм била близка със синовете си и за това нещата, които ги виждала, можело да не ги знам- няма такова нещо! В прекрасни отношения съм с децата си.

И на мен, както и на други съфорумки (назад в темата) ми каза да чакам 2014-та. Явно това е година, която прилага при всички.

Прогнозите ѝ за бъдещето са не само различни от всички, които съм чула напоследък, а и абсолютно обратни като развитие и краен резултат по абсолютно всичките ми важни въпроси. Видимо се затрудняваше с определянето на сроковете. Засипа ме с един куп негативни прогнози- за мен, за семейния ми бизнес, за брат ми. Едно нещо хубаво не каза, че ще стане. На всички пък да ни е толкова черно бъдещето много не ми се вярва.

Държа да подчертая, че когато говореше негативните прогнози не се е опитвала да ме сплашва, говореше си любезно и спокойно.

Акцентира повече от десет пъти, че съм много объркана и не знам какво да правя, което е повече от ясно, щом съм при такива като нея.

Времето ще покаже дали за нещо Мира е познала. Аз като една разумна жена допускам, че има макар и малка вероятност казаното от нея да се случи...Но засега предпочитам да вярвам на съвпадащите се ясновидски прогнози, които получих в последните месеци.

# 509
za6to ne pi6ete kakvi sa vi use6taniqta LICE V LICE.AZ MOGA DA POZNAQ KOGA ME LAJE I KOGA NE,KAKTO I SPRQMO VSEKI 4OVEK.

Общи условия

Активация на акаунт