КИВИ + КОМ = КИС - 21

• 51 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
а, добър вечер....
днес пренесохме и наредихме дървата!!! А???? за първи път си имаме дърва... Mr. GreenОбаче се скапондрих.  Tired Вкарах малкият да се къпе и рекох да ви нагледам. Hug
гледам тийнове разисквате и капризи....
Нашата в петък я водихме на шопинг. тя спирка няма. Хвърля в количката всичко дето и се изпречи. Ходи мери , връща.... ooooh! ooooh! ooooh!направо ми стана лошо. Докато изберем на Яни зимни обувки... тя беше напълнила 1 количка с дрехи. На касата свят ни се зави 200лв от които на Яни 20 за обувки. И да не си помислите че сме я водили в мола... неее... има един евтин магазин в Търново Дензъл. Там най скъпото нещо е около 20 тина лева. Ама тя си знае че може и за 6-7 лв да намери прилични парцалки и се е специализирала. На за 180лв се сдоби с 2 чифта дънки, 4 блузи, 1 пончо и 2 жилетки. Отделно 3-4 чифта бикини. И така...
За сметка на това батко и ходи с яке от 10 клас , щото не мога да го накарам да влезе в магазин.Ако си спомняте екшъна по избора на дрехи за бала.... ще разберете за какво иде реч.
И те така!
Мастерче , радвам се че половинчо е добре.... ама е прав де , ако разлее фреша Joy Joy hahaha
Анкасче - чакаме те с новини - добри
Мамче, аз пък изках да спечели Къцамун Mr. Green щото той изнесе подигравките и тъпкането на достойнството му целият сезон. Жал ми стана за него... аз бих натиснала звънеца и бех излязла...а той търпя стоически. толкова се беше вкопчил в тая награда... все си мислех че ще спечели. Иначе Орльо е супер готин. Малиииии... к`ви зъби има.... Mr. GreenИ к`ва усмивка... Дай Боже всекиму!
Лека вечер дами! HugОтивам да мисля нещо за вечеря.

# 706
ха добра вечер и от мен ...
Ние днес се сдобихме с желаното яке, и като цвят и като модел  bowuu И то много бързо  Mr. Green А казвам ние защото и аз намазах едно дънково сафари, късичко, почти като болеро. Ама сега като съм вталена, стои по съвсем друг начин такъв модел дреха Та така, днес беше добър ден за шопинг.
Сега съм седнала да вечерям и после към леглото, да чета книжка
Юле, вашият екшън с дървата почва тепърва. Ама поне ще ви е топличко - аз не мога да сравня топлината на дървата с нищо друго (изключвам топлината на любимия  Embarassed но това е друга тема  Laughing). Сега вече може да ви вали и затрупва сняг. Ако дойде при нас по-рано, ще ти го препратя, така да знаеш  Mr. Green
Днес спортувах в парка, заредена съм емоционално за няколко дни. Толкова беше топличко, слънчево, тихо ... листата нападали и покрили пътеките, пълно с птички из дърветата ... много добре ми се отрази.

# 707
Здравейте, момичета! Малкия спи на ръцете ми и реших да надникна да видя как сте...и да се заредя малко...  Mr. Green Hug Да ви кажа научих се да работя на компа с една ръка Mr. Green
 JuliS,  бибиту, честити ви покупки! Със здраве да си ги носите! За мен пазаруването (на дрехи) сега е мисия невъзможна... Но аз и не обичам да си купувам дрехи и обувки...просто трудно избирам. Ходя неглиже и отнасям мъмрене от майка ми и сестра ми... Whistling Викам си "Ще порасне бебо и тогава ще си наваксам!" Но и с каката беше така, а като порасна и тръгнех на пазар се прибирах с една блузка за мен и три-четири-пет неща за нея...
Да се похваля - бях на диета! Четири часа! Mr. Green Толкова издържах...но като спра да кърмя ще съм по-сериозна Naughty
Пожелавам ви спорен понеделник и успешна седмица!
На мен малко ми се сливат дните, та... Tired
 Hug

# 708

Добро утро, другарчета! Hug
Присъединявам се към пожеланието на мики за спорен ден и успешна и хубава нова седмица!  bouquet
За мен вчерашният ден също беше оползотворен максимално навън, с каране на колело - нямаше ме повече от час, и ме запитаха да не съм се включила в Тур дьо Франс. Mr. Green Joy
Честити покупки на бибиту и Юлето!Със здраве и удоволствие да се носят! Heart Eyes
Радвам се, че половинът е добре, Мастърче.И обезателно да вмимавате с фреша! smile3534 Hug
Прегръщам ви всички до една! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 709

Момичета, желая ви хубава седмица!
Не се сърдете, че не пиша,ама ме е завъртяло едно безумно ежедневие!
Много целувки на всички ви!
...Мамче, да обединим кафетата..сега видах, че вече е сервирано преди мен!   bouquet

# 710
Привет мили момичета   bouquet

Благодаря на ранобудничките за кафенцето - Паце, Мамче  Hug Hug Hug

Честити придобивки на всички които са си купили по нещичко - със здраве да си ги носите и вие и  дечицата ви  Peace Hug Hug Hug

Чета ви и се радвам, че са добре нещата край вас, е разбира се  има от време на време и разни дертове, но по-важното е  здраве да е  bowuu Simple Smile Hug Hug Hug

Аз днес съм последен ден отпуска, утре съм на работа. Ходя до болницата  най-малко веднъж на ден, понякога и по два пъти. Не са добре нещата Sad, днес уж доктора обещал да даде повече инфо та ще видим. И така.....

Жаки мила, понеже два пъти ме питаш за студента - отказа  се от Америката, по-скоро го отказаха  негови приятели които са ходили - по-миналата година било много добре, но миналата хич не са доволни и са му разказали доста подробности и той се отказа, защото  доста парички трябва да се вложат , а не е сигурно дали ще може да си върне после заема, защото други парички няма и  заем щеше да тегли , за да замине. Ще се оглеждал поне тука из Европата нещо ама... той сега пак ходи на работа  на 4 часа и учи и не му и остава  време та ще видим. Само да ми е жив и здрав другото ще се нареди.

Оставям ви, че готвя и да не ми загори  манджата  Laughing

Хубава седмица  дами, с много  поводи за усмивки, обичкам ви Hug Hug Hug kiss kiss kiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 711
Ох, забравих да ви кажа за пердетата Mr. Green Mr. Green Mr. Greenголяма съм блейка. Покрай сагата с дървата и мъкненето им... направо изключих.
Значи обажда ми се и вика - ела да ги вземеш. Това в петък още , ама забравих. да ви кажа...
Отивам - пердета в сакчето както съм ги оставила. Викам - оправени ли са?
тя ми вика - ми то няма накъде , ще станат още по къси. Викам и защо тогава ме повика - аз ти ги оставих да решиш това ли точно съм поръчала...
И тя ми вика
ние с мъжът ми си говорихме и решихме да ти върнем част от парите
Викам - хубаво - ама аз тия пердета какво да ги правя?!
И тя вика - ми те немогат да се оправят, дантелата е твоята, ако ги разшием ще се порази и дантелата. Та решихме ако си съгласна да си приспаднем само плата на доставни цени...и да ги вземеш.
И като ме сметнаха ...плата излезе 27.60
и аз си прибрах и пердетата и останалите пари...
Не знам дали сбърках...ама ми стана малко жал... беше се притеснила жената - ИМА ЗАЩО!
при мен идват сума ти хора...такава реклама мога да и направя че свят да и се завие... И явно са решили да видят ако съм съгласна с добро.
та...прибрах си пердетата.
Направих комбинация с новите пердета дето си ги купих във вторник готови... , и засега така ще остане. Мисля, че  се получи добре. Ама като ми станат ония другите дето съм си ги поръчала в друга фирма.. вероятно ще ги сменя. Ако си ги взема де Mr. Green Joy Че нали и казах на жената че ще платя само ако ми харесат. Тя още не ми се е обадила..сигурно много им се старае!!! Mr. Green
http://media.snimka.bg/s1/1403/029049517.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1403/029049530.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1403/029049533.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1403/029049524.jpg
Естествено още не е готово...
има кофи с боя под камината вместо дърва, черните плочки не са фугирани,  няма картини на стената - поръчала съм ги обаче, и столове няма... щото и те не са готови... ама вече има позавършен вид!

значи аз платих 210 лв. В които влизат 2 корниза за 24лв. и две възглавници на пейките които излизат 40лв. Дунапрена - 30лв. и остават 116лв които ми е взела за пердетата. сега ми приспадна
27.60 и ми върна 88лв. Егати труда, егати надценката....

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:40 от JuliS

# 712
  • Пловдив
Здравейтееееее wavey wavey wavey wavey wavey wavey
Аз че изчезнах ,изчезнах ,ама и вас ви е нямало нещо newsm78
Работих с дедко и нямаше време за писане.
Юле ееееееее това вече е нещо друго!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Страхотни са пердетата, и всичко което си показала. Peace
Да намина да ти фугирам каминката ааааааа Mr. Green Mr. Green
Браво пак е нещо дето ти е върнала парите да има едно на ум  и как ще изпълнява поръчките. Peace Peace

АНКАСЧЕ, ДАНО ДАНО СЕ СТАБИЛИЗИРА Praynig Знам ,че така като почне едно след друго нещата не са на добре но моля се. Praynig

ПАЦЕ, МИНА ЛИ ОПЕРАЦИЯТА НА ДЕТЕТНЦЕТО?

Честити покупки на Розали ,Бистрето и Юлето със здраве да си ги ползват всички !

МАМЧЕ, и аз искам с теб да си караме колелцата пъкккк Crossing Arms ОБОЖАВАМ Hug

МИКИ, не дундуркай бебчо на ръце Stop такива тарикатчета от малки са ,че няма да можеш да идеш до тоалетната. Mr. Green
Аз никога не съм ги държала на ръце ,то и време съм нямала ,че мен всичко си ме чакаше и предпочитах да си оправя ,изпера сготвя вместо да ги уча на дяволъци Party Party
Ма ти си знаеш аз като натурална свекърва Sick  да си го кажа. Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Розали какво се получи  с експеримента  с манджите Hug Hug

ЛЮСКА, дано хареса нещо пуберчето ,че е мъка да се разправяш с тях ,аз и по Вики вече виждам как се променя. Crossing Arms

МАСТЕРОНКИИИИ А ТАКАЧКА  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes ФРЕШЧЕ АААААААА Wink Wink В леглото аааааааа Wink Wink luvbed

Хайде цунки и гунки за всички ви и на не споменатите и не писалите скоро ,те си знаят кои са! kiss kiss kiss kiss kiss

# 713
Анкасче.....Дано се оправи тате ти.......Моля се всичко да се оправи и да ис спокойна поне малко.....НО.........бЪДИ СМЕЛА!!!! И .........Каквото дойде - това! ......Божа работа!
Важното е да не позволяваш децата ти да чувстват ТВОЯТА липса.....Така,че не се давай! Прегръщам те силно!  Hug

Юле,бравос за пердетата!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зичеееей ти се пУяви  н ай-накрая,а?

МАСТЕРОНКИИИИ А ТАКАЧКА  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes ФРЕШЧЕ АААААААА Wink Wink В леглото аааааааа Wink Wink luvbed

smile3532 smile3534 smile3533
М'чИ тъй де....Кво сЯ.......Таковата......Няма да сЪ излагаме я!  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

.....Пък ти Фнимавай с тез фугирания........нИ сЪ задълбавай толкоз в тях......Трябва и Тонката нещо да разбере от " фугиране " ...... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичетаааааааа......Гледайте си мъжОвете.........Обръщайте им Фнимание - там е истината на добрия семееен живот!...

(иИииииии.....как го казах,ама......Никой не ме чу напраО..... Joy hahaha )

# 714
Малеее,няма кой едно кафе да турне
Ха,Добро ви утро!
Ние вчера купихме ботуши,че и шал и шапка по модата  Flutter  ooooh! Дятито хвърчеше от радост,хукна с новите ботуши на даскало и се върна още по-щастливо,щото приятелките му и те ги харесали  ooooh!
Юле ,мнооого ми хареса как е станало всичко  Peace Колкото до фугирането и останалите неща,които имало да се свършат,то винаги ще има нещо,което ще искате да променяте.По тоя повод се сетих ,как мъжът ми казва,че винаги трябва да има да правиш нещо по дома си,щото един негов колега казал да направя това и после ще си почивам и ще живея,и наистина след като си направил това,което иска по дома взел,че си починал,ама не живял  Tired Ама и аз как го написах и обясних.
Момичета,искам да ви питам нещо,щот съм проста-как се ядат мекици,с нож и вилица ли  Mr. Green
Анкасче , и аз  fingerscrossed баща ти да се оправи!
Мастеронки гледаме ние мъжовете,гледаме  Wink ,ама и децата си искат своето.
Жаки нещо изчезна  newsm78 ,Фейчето и тя  newsm78 , и други има...Момичета,драснете по един ред,как сте!
На всички ви хубав вторник,а аз отивам да си видя боба да не загори  Mr. Green

# 715
 wavey Ха здрасти и от мен   bouquet

Момичета, най-напред да ви кажа ГОЛЯМОО БЛАГОДАРЯ, за моралната подкрепа   Hug Hug Hug

ЮЛе, страхотно е станало, абе както винаги  bowuu , ама наистина много ми хареса, толкова уютно, чееее, ейй ама се и размечтах особено като видя и каминката ви   Heart Eyes Hug Hug Hug

Мастерче, Hug стараем се стараем се за половинчовците си мисля аз всички тука дето сме си  Simple Smile, ама и те пък виж как ни се отблагодаряват, ей на  фрешчета мрешчета, и моя се старае , та да са ни живи и здрави  Praynig Peace

Люска,  newsm78 мекица с нож и вилица ни съм чувала да ти кажа, може би щото и аз съм от простите, ни знамммм  Crossing Arms

ЗичеHug Hug Hug

Жаки нещо изчезна  newsm78 ,Фейчето и тя  newsm78 , и други има...Момичета,драснете по един ред,как сте!
  Mr. Green

Peace Peace Peace newsm12 newsm12 newsm12

И за всички -

# 716
ЮЛе, страхотно е станало, абе както винаги  bowuu , ама наистина много ми хареса, толкова уютно, чееее, ейй ама се и размечтах особено като видя и каминката ви   Heart Eyes Hug Hug Hug
Нямам какво повече да добавя ... чудно е! Peace Heart Eyes
Луси, мекици ям само и единствено с ръце. Laughing
Анкасче, не съм чела какво се е случило ... Blush Но от сърце пожелавам добър развой на нещата. Praynig
Благодаря за картичката с пожеланието, и на Лусито за кафенцето! Hug  bouquet
А тук е едно дъждовно и ми е апатично и унило ... и затова отивам да си опека тиква.
Хубав ден на всички ви! hug

# 717
По заповед на Щуката се явявам на отчет.  Mr. Green
Аз пак съм на много фронтове, че да не губя форма. Обаче между работата, претакането на зелето на другия край на града, воденето и прибирането на зверчетата и домакинските задължения успях да намеря време да си ушия перденца за новата кухня.  bowuu Естествено, не са толкова пищни, колкото на Юлето, но аз си ги харесвам. Обаче с нея имаме известни прилики в цветово отношение – при нея е "шампанско и шоколад", а при мен "шампанско и карамел"  Joy

Voala: http://goki.snimka.bg/daily/u-doma.191862.29057683

Lucia, с теб май си четем мислите – днес и аз готвя боб. Радвам се, че щерка ти се е сдобила с хубави дрешки. Много е важно това за момите, убедих се за сетен път. Днес моята девойка ще я снимат в градината за стандартните за това време на годината календари. По този повод тя се накипри с рокля, фигурален чорапогащник и диадема. Всичко в сиво, розово и тъмно синьо. Дори си взе подходяща за тоалета играчка – сиво-бяло коте с розова панделка.  ooooh! И когато влезе в групата, последна както винаги, защото закусва в къщи, лелката викна "Вижте Поли колко е красива!" Нашето прасе се размаза от кеф. Хукна навътре и дори не ми даде да я целуна….. Дотук с "искам мама". Което пък може да е за добро.  Thinking

Мастерче, честито оздравяване на Половинчо. Разбирам, че се е оправил достатъчно, за да се залови пак с грижите за теб. Да сте ми живи и здрави, много ви се радвам на отношенията. Heart Eyes

Анкас, как е татко ти? Моля се нещата да се оправят, но ти при всички случаи ще имаш нужда от много сили. Необходима си не само на него, но и на мъжа ти и синовете ти…. Опитай се повече да се щадиш. Hug

Зичка, ти по-голям майстор от дедко си станала май, а?  Wink

Хубав ден, момичета. И аз отивам да си нагледам боба.
 Mr. Green

П.П./ С Анкасчето и Мамчето сме писали едновременно.  Hug

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 11:36 от Пролетната Фея

# 718
Ле -ле, Фейче, направо ми скри шапката, като прочетох на колко фронта действаш... ooooh! Ами БРАВО! Оправна жена. Аз с едно лапе и една кака и все не смогвам...пък си и помрънквам често да си призная Embarassed Но като се затюхкам и мама идва да даде едно рамо Mr. Green И при нас в дет. градина ще правят календари, но хич не ми харесаха. Толкова са шарени и отрупани с картинки, че ми изглеждат чак агресивни, то бива да са весели и шарени за децата, но май са прекалили. Та се чудя дали да не заведа малчовците в едно фото и там да им направят снимчици и календари.  Thinking
Юле, Фейче, много са ви хубави пердетата! smile3501
Зиче, дай съвети как да направя така, че бебо да не се учи само на ръце. Оставям го понякога да си пореве, но май му е рано още, та...си се носим. Tired Казват, че момченцата не трябва да се оставят много да плачат. Мнения?!
Мастерче, много хубаво си го казала това за мъжете ни и че трябва да им обръщаме Фнимание. Аз определено имам нужда от напомняне Embarassed
Хубав ден, момичета!

# 719
Фейче нали сме от една порода  Mr. Green та затуй днес залягаме на боба  Mr. Green Брях и в рими прописах  Joy Като видях перденцата и извиках-УАУУУ,чак се размечтах и аз за такива,макар да съм върл противник на пердетата Twisted Evil
Сега да ви обясня що питах за мекиците.Бащата на моята племеница решил да я учи да яде с вилица и нож/лошо няма/,но когато детето посегнало да си вземе мекица със салфетка /забележете със салфетка/, с жена му рекли-с вилица и нож  #Crazy  ooooh! С една дума ние "гражданите" сме прости и не знаем как се яде,а те на  село са културни.Нямам нищо против хората живеещи на село,никога не съм ги делила по местоживеене,но това просто ме уби.Оказва се,че майка ми и сестра ми на нищо не са научили малката.А къде беше тоя .../беден ми е речника-не мога да намеря точната дума,да го определя/  #Cussing out докато това дете растеше и се нуждаеше от бащина опора.То да е само това,ами и хиляда пъти повторил колко много дрехи и накупили,сякаш сме я пратили гола и боса.Пък и то ако беше толкова лесно гледането на деца,всички щяха да имат по 10-15 най-малко  #Cussing out От сега започват проблемите и какво ще стане не знам...Детето е стресирано,дори викало на баба си,че като станело на 10 г. щели ли да го питат къде иска да живее,щото то искало при нея.Ще има да го тормозят за щяло и нещяло-свърши му детството  ooooh! на горкото.Лошото е,че от страх няма и да каже на никого как е,какво му е.Та тъйййй.Ако някой по-умен все пак знае мекици да се ядат с вилица и нож,нека   Praynig сподели,че да се научим и ние,и децата ни  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт