КИВИ + КОМ = КИС - 21

• 51 570
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро мили момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Паце, да сте живи и здрави, да се обичате и подкрепяте още много много много години newsm51 luvbed Two Hearts 1dating cheers

Aredhel, добре дошла    bouquet, радвам се, че сме ти харесали, много си ги обичам момичетата тук,  толкова близки ги чувствам вече, но те също са казали, така че няма да се повтарям, още веднъж добре дошла  Hug Hug Hug

Момичета, много сте ми скъпи нали знаете - всички без изключение  Hug Hug Hug Hug

За сега ви оставям, имам проблеми - баща ми нощеска получи поредния инсулт, сега се  връщам от болницата, още нищо не могат да кажат. Не ми се сърдете ако липсвам и аз като Сиската ви чета , но знаете когато  има разни такива неща  не се получава както искаме , уффф извинете ме че  ви натоварвам за пореден път Embarassed

# 46
Момичетааа,имам проблем  newsm78 Искам да купя на децата апрески и вчера видях в един магазин,обаче бяха от гума и плат-подплатени,а не от кожа и плат.Гумата е добре,че няма да пропуска вода,но все пак искам вашето мнение заслужава ли си такава инвестиция или да търся от кожа и плат.

# 47
Lucia, аз май ще чакам Лидълски...добри отзиви чета и ще взема за малката Мони.
Анкасче  Hug дано всичко да е наред ... Hug
Юленце, голямото ми джерлеме е доста голямо...ама така се случи, че преди да стана баба  Joy пак станах мама  Simple Smile . Живи и здрави да сме, колкото и да са големи  за нас са дечица  и си ги мислим и се тревожим. Не напразно са казали ...Малки деца - малки ядове, големи деца - големи ядове!
Сисс...абе каквото и да вземете, новата кола си е нова...
  bouquet  Hug за новите момичета Мамче и Аре-то   bouquet Аз съм от по-несериозните, ама се вясвам от време на време и много обичам всички момичета тук.
За Холандия да кажа...за утре предстои вечеря /там нали се канят / майката, таткото и братчето на младежа да им гостуват...та сега уговарям с дъщеря ми какво да приготвя...Ако имам затруднения ще пиша пак. То зависи и това какво може от там да вземе като продукти, та да сътвори ...на мен ми се иска и нещо нашенско...Абе ще пиша...

# 48
Анкасче  Hug дано всичко да е наред ... Hug
Дано по-бързо да се възстанови! Praynig

queen66, много ме развесели това ..
преди да стана баба  Joy пак станах мама  Simple Smile
Да сте живи и здрави всички! Hug
И пиши за обичаите там, в Холандия, ще ми бъде интересно.

# 49
  • Видин
Ооо, Мам! Hug

Анкасче, дано бързо се възстанови татко ти!Ех значи все да не е спокоен човек и да има за какво да се тормози CrazyГушкам те! Hug

Луси, коя марка са апреските?Чула съм много лоши отзиви за Колев и Колев, за другите нямам мнение.

Куинче, да пишеш как е минала вечерята PeaceЩе стискам палци всичко да е по вода Flutter

# 50
 Simple Smile
Мамче, извини ме...щото момичетата тука знаят, че разликата на двете ми дъщери е 23 год. Ама... Живи и здрави да сме...За Холандия още нищо не мога да кажа, защото не съм се запознала с въпросния мъж. Знаех нещо, но ме изненадаха...Чакам...Радвам се, че добре се чувства, всеки ден сме заедно в скайп. Засега е това  Hug

# 51
Куинче аз нищо не коментирах за голямата ти дъщеря,но това е защото съм пъзла  Embarassed Ако съм на твое място сигурно бих умряла от страх къде отива и как ще е детето ми,ноооо дано има късмет момичето, а и щом се обичат....Пък  за голямата разлика на двете ти деца може да не е често срещано явление/а и тук никой няма да те съди  Naughty /,макар да имам позната чиито момиче и момче имат 28 г. разлика.Колкото до Лидълските апрески  Thinking не съм ги срещала до сега.Тези дето ги гледах са някакво румънско производство,в обикновен обувен магазин.Аз по-скоро питах какво мислите за комбинацията гума и плат,вместо кожа и плат.

# 52
  • Пловдив
Чок гюзел Mr. Green
Ей ме и мен най сетне . Blush
Ходих да фугирам един коридор до 10ч. после направих таратор имам картофена манджа и сега се пече баница с газирана вода но с турски кори така е бухнала ,че ще излезе от тавата ooooh! Изчистих току що и седнах Whistling

Юле,умрях от смях с този жълт фургон Joy Joy hahaha hahaha

Мастеронки аз пък се зачудих вчера къде ти е рецептата а то наистина я нямало бреееее hahaha hahaha hahaha Ще я опитам и аз Peace

ЖАКИ, бат Данчо си е манияк знам си аз във ФБ все коли си публикува. Mr. Green Joy
Иначе ние бяхме като вас все ги сменяхме че ни омръзваха а от както си взехме Мерджана ако че е дърт като баба Яга но не я давам за нищо.То и возилото му возило и най важното няма ремонт няма нищо толкова години. Peace Та всеки с мераците си нълл Mr. Green hahaha

АНКАСЧЕ ,ТОЛКОВА СЪЖАЛЯВАМ ЗА БАЩА ТИ PraynigДръжте се, знам че е много трудно но няма какво да се направи ,божа работа. Tired

Люска, аз апрески не харесвам каквато и марка да са.Така се разпъват и започват да хлопат на крака. PeaceПо добре вземете хубави топли кожени ботуши . Peace

Куинче, ще се справиш не се притеснявай. Направи им наши ястия така ще са доволни че са опитали нещо хубаво и различно.
Всичко за дъщеря ти е късмет хубаво или лошо ти не можеш да го промениш.Дано късмета е с нея ДАНО! Praynig

Мамче, ние кукумицините си пускаме често такива разтушващи снимки та винаги деня ни е весел Hug Hug Хубаво е при нас наистина когато пишем деее hahaha hahaha

АРЕ ,днес нещо я няма newsm78
Монито и нея  Crossing Arms
ФЕЙЧЕТО и тя зачезна Thinking
Бе айде драснете някой ред деее, щото нали знаете ,че като ви няма се притесняваме Hug Hug Hug

# 53
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

Юхуууу... кО праЙте бре гюзели....  hahaha hahaha hahaha hahaha да не нахранихте децата от обратната страна,м?

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 14:47 от TheNMaster

# 54
Зичка ,ний имаме топли ботуши,но ми се иска нещо дето не пропуска снега когато се топи.Направо ми е идвало на ум понякога да им търся скиорска екипировка.То у Варната не е зима като зима-само леден вятър и ако позавали сняг го прави на преспи-хич не я обичам такава.Виж,едно време като си бях при нашите такива зими съм виждала с много сняг,блещукащ и скърцащ под краката ти,но тихо.Та за това си мислех за апрески.
Р.Р.Мастерчето са я прихванали нящу-плези ни се и пр.  Hug

# 55
Оххх, Мастърче, гюзели   hahaha hahaha Смея се през сълзи, които се стичат по лицето ми.Ама Зичето е "виновницата" за този смях, тя беше първа. Wink

И аз да си кажа, че турски сериали не гледам, т.е. никакви сериали не гледам - само Баш Бай Брадър-а.
И добре, че юнака сам си се храни, иначе току виж съм го нахранила наобратно. Joy Joy
Куинче, не знаех за тази им разлика на дъщерите ти. Blush Само ми стана забавно как се шегуваш със себе си.Ти ме извини! Hug
Жаки, Heart Eyes

# 56

И аз да си кажа, че турски сериали не гледам, т.е. никакви сериали не гледам

То и аз не гледам.....Нямам време.....На Бай Брадър мятам отвреме навреме по Ино очо.....Да видя до къде ще го докарат......ЕнтелЕгентните.... Joy hahaha (нали съм в тия среди,та ми е интересно докъде ще изпростеят)

Р.Р.Мастерчето са я прихванали нящу-плези ни се и пр.  Hug
Ми...Както каза Зичоната .....

......ние кукумицините си пускаме често такива разтушващи снимки та винаги деня ни е весел Hug Hug Хубаво е при нас наистина когато пишем деее hahaha hahaha

...Та така де.....Аз съм от партията на кукумицините.... reverance reverance reverance reverance

# 57
  • Пловдив
Мастеронки ,нахраних дедко за сега ама то него трябва от към задникО да го храня  белким напълнее  Joy Joy Joy
А ти като си от ЕнтелЕгентните  бялата книжка прочела ли си? smile3533 smile3534

Люска за киша само гумени ботуши това е решението . Peace по голям номер и с дебел чорап. Сега има такива красиви ботуши че да ти е драго да ги носиш Peace

Мамче ,ма то от кукумицини друго и няма какво да очакваш деееее Joy hahaha

Като ходите на водна пързалка ФнимавайтИ много на какво ще се наденитеИ

smile3534 smile3534

Оххх умрях от смях  с тези циганки  

rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3534

А това е за ЮЛЕТО Joy Joy hahaha

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 16:34 от ЗИЧЕ

# 58
  chef
Зиче, тя сама ще готви там у Холандско...а аз ще командвам  Joy  по скайп  Simple Smile
Няма да се изложиме  Hug Hug
Все още не познавам младежа и семейството...
Ох и да кажа за принцеската ти...Мони все повече и повече започва да отстоява нейното си порастване и леее...еееко вече ми е трудно, не е толкова послушна както ти я помниш.
Ей тука за един ден писах толкова, колкото за няколко теми  Joy
Обичам ви , целувам ви всички !

# 59

Ей тука за един ден писах толкова, колкото за няколко теми  Joy

Айде,Дай Боже и всеки ден!  Hug hahaha

А ти като си от ЕнтелЕгентните  бялата книжка прочела ли си? smile3533 smile3534

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кой тА излъга ,че съм от ЕнтЕлегентните бре! Долна лъжа!...начи.....Аз съм от простите и проста ш'сИ остана.....

Ох беееее..... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ще ти копна картинката с циганките ,че много весела...

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 16:42 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт