Пазаруване от miniprix.bg - 3

• 35 944
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Лаленце, къде ги видя тия кафеви? Очите ми изтекоха в сайта, зарежда по 100 часа на стр. пък нищо не видях. Освен да има и др. модели, различни от тези във файла?

# 691
  • Варна
Влизам да ги похваля миниприксците!  Grinning

Нали сутринта се чудех на тези обувки:

Държах си ги аз в кошницата, докато в един момент разбрах, че ще има намаление на обувки и им се навих окончателно. Mr. Green Дойде намалението, харесах си и още едни обувки, дето отдавна ми седяха в "Любими" и сега изведнъж се оказаха намалени с 50 %, извадих си лилевичките обувки и отново ги сложих в кошницата, за да им се отрази намалението - но... си останаха на същата цена от сутринта. Писах веднага на е-мейла на Miniprix, да ги питам защо не им се отразява намалението и какво да направя, за да се намалят. Отговориха ми с въпрос за номера на поръчката ми, за да видят за кои обувки става въпрос. Пуснах я веднага (за да мога да им кажа номер на поръчката) и им писах. След има-няма 5 минути ми отговориха, че обувките си влизат в намалението, ето защо цената им ще бъде съответно намалена.  Party Поздравления за тях, много бързи бяха в отговорите и много адекватно реагираха!  bouquet

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:08 от chockolina

# 692
  • на земята
Цъфс ,ами преди 15 мин.някъде 39 номер,ако ги мерна пак ще ги прибера и ще ти пиша,ама са кафеви а каишката светло кафява,ако някой е поръчал такива да пише действително ли са различни цветове   Peace

# 693
А тези и другите със същия ток нали не са Stork Steps?
http://www.miniprix.bg/produkt/1004044/
Мерси Лаленце, аз понеже видях някакви подобни на Кубанас, се зачудих да не са те. Продължавам да ги търся...странното е, че броя на обувките като модели не е намалял.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:03 от Анонимен

# 694
  • на земята
 Цъфс ти кой номер си?

# 695
  • Бургас
А тези и другите със същия ток нали не са Stork Steps?
http://www.miniprix.bg/produkt/1004044/
Не, тези са dulce rubio, аз получих такива, но в кафяво. Удобни са, много са сладурски, но както вече споделих, идват ми ниски и все още не ги обувам навън Crazy

# 696
http://www.miniprix.bg/produkt/1004155/

то и тези са с такъв ток. сигурно и те са такава марка

# 697
  • Бургас
Вероятно, има и още два модела със същия ток - едни с каишка и едни с панделка отгоре. Аз дори малко съжалявам, че не поръчах с каишката, че обожавам обувки с каишки Blush

# 698
  • Варна
Тези бяха Явно следящите темата си мислят, че като се предложи линк, обезателно е нещо което си заслужава. Точно тези обувки стояха много време, дори и на намаленията. Не казвам, че не са хубави, спомням си че някой си беше взел, черните мисля, и отзивите бяха добри, но това изчезване на всичко, което се пусне тук наистина става досадно.
Laughing аз върнах такива черни-въобще не бяха като на сниката,нямаха велур,нито парче на логото...може да си направила "услуга" на някой нечетящ.чакам си поръчката от неделя с тениските,само аз май не съм получила  ooooh!
Угризения няма да имам Mr. Green, вече помня колкото маймуна и за това използвам "мисля", без да давам категорични мнения.

Изтървала съм намалението, явно и ботите ТХ, които дебнех щом са пуснали другите модели. Дано не е било само въдица и ги изпратят на marieva76 и другата дама.
fanagoria bouquet  Hug  всичко най!

# 699
 Crazy Пак ли намаление на обувки е имало? На 50%  Rolling Eyes
Честно казано не зная дали да се ядосвам, че съм пропуснала или май трябва да се радвам  Laughing
кой знае какво бих отнесла пак  ooooh!

Лаленце, след  Acceptata de operator надеждата е по-голяма за получаване, в сравнение с моето Приета, дето не зная какво ще се одобри  Crazy.... та майката си е чакане, вероятно мотаят поне по ден-два, ако не е само поради липса на персонал за бърза обработка, но може и да е заради това, че така може спокойно да спестят 1-2 доставки, ако се поръчва през ден-два от съответния купувач.

# 700
  • на земята
farf,ботите са ги пуснали сутринта,два чифта по друг модел,съмнявам се да ми ги пратят на мен мина доста време ни вест ни кост  #Crazy  дано ми ги пратят ,нооо...))))      anny_,незнам ама така се седи с тоз оператор от незнам кога вече..хич не съжалявам за намалението на обувки и без това свестните ги нямаше като свърши намалението пак ги сложиха  Joy

# 701
  • на земята
ЦЪФС ето тези са

# 702
Оффф, аз реших, че става ? за други, заради въпроса ти за каишките...Хаха, много съм зле. Благодаря ти все пак. От тези харесвам тъмносивите  Peace

# 703
Здравейте момичета! Много се зарадвах като видях темата, тъкмо се чудех дали да си поръчам два пуловера от miniprix , и реших да проверя дали случайно няма тема тук Simple Smile
Та, искам да попитам някоя от вас поръчвала ли е пуловери и какво ще кажете за тези :
http://www.miniprix.bg/produkt/82137/
хм, жалко, изведнъж другия пуловер, който си харесах изчезна Sad

# 704
Имам от тези   38 номер- естествена кожа, 35 лв., ако някой ги иска да пише  Peace

Общи условия

Активация на акаунт