Пазаруване от miniprix.bg - 3

• 36 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Ядосвай ме още Crossing ArmsАз като имаше 37 защо не ги взех Close

# 541
Присъединявам се към доволните от балеринките . Благодаря на Атти, че сподели за тях.
На кутията пише www.gemo.fr

Дойде и тениската . Изглежда хубава и отговаряща си на размера. Ще видим как ще е след пране.
Доволна съм Simple Smile
Тези балеринки,балеринките на Атти съм ги кръстила аз Laughing,ги искам и аз,но няма 37-ми SadНякой ако засече, моля да ми ги запази Praynig
Flutter Hug Супер удобна обувка, не съм ги свалила, откакто са пристигнали. Заслужават си многократно парите.

И аз ги поръчах, 41 номер, дано да не са умалени и да ми станат. Чакам ги с нетърпение, за сега пише само Приета поръчка, дано да ми ги пратят.

# 542
Не са умалени. Според мен си отговарят точно на размера.

# 543
То като се замисля и 38 ще ми станат Thinking,ама като гледам има 40 и 41 само...няма шанс да ми порасне толкова крака hahaha

# 544
На мен също ми стават тениските на ширина, обаче са ми доста къси, при положение че съм малко над 1.50. Поръчала съм ги в 3 различни цвята.

# 545
Не ме дразнете моля ви, слагах, вадих, писах им да ми ги заменят, ту 39, ту 40, сега се надявам да си получа 39-ката благополучно.  

Много са светкавични в отговорите на мейла - за тези, които като мен не ползват ФБ smile3501

# 546
Момичета, досега само ви четях, сега се включвам да се похваля с първата си поръчка от сайта.
ММ намаза ето тези обувки  от намалението на обувки миналата седмица. 33 лв. ми излязоха, естествена кожа са наистина и хич не изглеждат зле, за тези пари смятам, че са идеални. Е, ще видим и собственика им като си дойде какво ще каже, но мисля, че ще е доволен. Аз също, тъй като се бях настроила за по- дълго чакане, а пък всъщност днес получих поръчка от 29.09.  Laughing

# 547
Като ви чета, явно поръчките трябва да се пускат с по- голям интервал от време и с по-малко неща, за да идват по-бързо.

# 548
Аз пък съм много разочарована този път от поръчката, при все че не поръчвам за първи път от сайта. Тениските на Есприт тези http://www.miniprix.bg/produkt/93475/ са супер умалени. Размер 159-164 би станал на 5-6 годишно дете. Добре че бяха по 1-2 лева, че да не ме е яд. ...

Е, стига де.
На мен ми беше добре тази тениска, само лекинко ми късееше.
1.70 съм.

И аз съм 170 и тениските ми залепнаха, като едната даже е размер 153-158, тъй като от нея нямаше 159-164  Peace
Много доволна съм от тази си поръчка - всичко е перфектно  Simple Smile

# 549
  • София
Аз пък съм много разочарована този път от поръчката, при все че не поръчвам за първи път от сайта. Тениските на Есприт тези http://www.miniprix.bg/produkt/93475/ са супер умалени. Размер 159-164 би станал на 5-6 годишно дете. Добре че бяха по 1-2 лева, че да не ме е яд. ...

Е, стига де.
На мен ми беше добре тази тениска, само лекинко ми късееше.
1.70 съм.

И аз съм 170 и тениските ми залепнаха, като едната даже е размер 153-158, тъй като от нея нямаше 159-164  Peace
Много доволна съм от тази си поръчка - всичко е перфектно  Simple Smile

Аз понеже преди време получих 17 тениски на Еспри  в два размера, ще Ви кажа, че една с една нямаше точна на размер, макар че 3 бяха в един и същи цвят даже Simple Smile Така, че при някой може да са дошли по-дълги при друг по-къси при трети по-широки  Joy

# 550
Присъединявам се към доволните от балеринките . Благодаря на Атти, че сподели за тях.
На кутията пише www.gemo.fr

Дойде и тениската . Изглежда хубава и отговаряща си на размера. Ще видим как ще е след пране.
Доволна съм Simple Smile
Тези балеринки,балеринките на Атти съм ги кръстила аз Laughing,ги искам и аз,но няма 37-ми SadНякой ако засече, моля да ми ги запази Praynig
Вече започва нова истерия "БАЛЕРИКИТЕ НА АТТИ"  Joy Joy Joy Joy Joy

# 551
Е крайно време беше великите Кубанаш да отстъпят място на следващите джобоизпразвачи Laughing

# 552
  • София
 reverance Ще взема да им пиша на миниприкс относно възнаграждението ми като рекламно лице (крака)  Mr. Green

Аз понеже преди време получих 17 тениски на Еспри  в два размера, ще Ви кажа, че една с една нямаше точна на размер, макар че 3 бяха в един и същи цвят даже Simple Smile Така, че при някой може да са дошли по-дълги при друг по-къси при трети по-широки  Joy

Това вероятно обяснява цените и рязаните етикети на стоките в сайта.

# 553
(+ 9 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не ми харесва тая работа

# 554
Благодарение на vanian   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet получих кубанасите и цялото чакане и усилия си струваш Благодаря и на всички в тази тема, които ни открехнахте за тези уникални обувки   bouquet  bouquet  bouquet
Толкова удобно нещо на ток отдавна не бях слагала на краката си. Освен това са достатъчно елегантни за офис, въобще не са груби. Моите са 40 номер и ми заспаха на краката, въпреки, че стъпалото ми не е тясно, но като дължина съм 39.5, така че 40 от този модел са ми перфектни и на ширина и на дължина.  Grinning Sunglasses

Много съм щастлива и поооочти не се ядосвам за нещата, които не ми харесват, а не са малко. Ще се връщат, въобще не ми е неудобно, въпреки че става въпрос за малко левчета!
За бога, братя и сестри, НЕ КУПУВАЙТЕ боклуците от сектор Играчки, ужасни са. Верно, какво да очаквам от кукла за 3 лева, ама честно ви казвам това нещо от тънка мека пластмаса е направо  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Телефона също, толкова лоша изработка, че играчките от Джъмбо са като мерцедеси ес класа в сравнение с тези ooooh!
Едни обувки черни остри с тънко токче не ги намирам - 40 номер уж, не може да ми влезе крака изобщо, все едно са 38-ми. ooooh! Ще се връщат също.
Хубави обувки от естествена кожа са ми отказани, за тях много ме е яд, бяха намалени на 50%  Sad

От "форумните" тениски на еспри пуснах размер 8 годинки за друго дете, ще стане на дъщеря ми, която носи размер за 4 годинки, та се обзаведохме с още една дрешка по неволя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт