Керамичен тиган

• 45 331
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за съвета !  smile3525 newsm51

# 46
  • София
момичета, другата седмица в кауфланд ще има такива съдове, намалени с 50% http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … sedmica/index.jsp
След прочетената тема съм в чуденка все още, ама имам голям мерак, че не виждам иначе кога ще си купя, пък сега цената им е добра, дано да не е за сметка на качеството де.

# 47
Няма да съжаляваш, и аз ще си взема, ако се уредя де  Mr. Green, благодаря ти, че сподели   bouquet

# 48
  • Варна
При предните промоций купих 2 Сапфира 28 см. по за 15тина лева и един от Карфур , друга куча марка пак за толкоз пари.И трите работят перфектно , нищо не залепва , готви се лесно с капки мазнина.На ципурата и режа опашката и главата и под капак на бавен огън става деликатес.Или пържоли и/или зеленчуци,картофи,гъби,палачинки.

# 49
  • Варна
момичета, другата седмица в кауфланд ще има такива съдове, намалени с 50% http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … sedmica/index.jsp
След прочетената тема съм в чуденка все още, ама имам голям мерак, че не виждам иначе кога ще си купя, пък сега цената им е добра, дано да не е за сметка на качеството де.

Хич да не си в чуденка , много са сполучливи.При предната промоция купихме 3 бр. с дъщерите и активно ги експлоатираме.От утре точим зъби за по една тенджерка и тавичка.

# 50
Здравейте мацки. От известно време и аз съм се запалила по тези керамични тигани, понеже моите са на Тефал и вече сдават багажа. Чета и разучавам какви модели има и какво трябва да гледам при избора си на тиган. В магазините и интернет е пълно с марки на различни цени. Едни по-евтини Китайски, като тези които сега ще са на промоция в Кауфланд, други по-скъпи Гръцки, Италиански, Испански с доста добри качества. Интересното е, че отзивите за тях са толкова противоречиви, че с нищо не ми помагат. Едни са много доволни дори от евтините Китайски марки като Сапир и Фереро, а други ги плюят и отричат като пълен боклук. Същото важи и за по-скъпите марки. Явно всичко зависи от експлоатацията им. За сега съм решила да се пробвам с по-евтин вариант. Ако излезе сполучлив ще е добре дошло за мен, ако ли не, поне няма да ме е яд, че съм дала доста пари за нищо. Единственото нещо, което ще гледам е: да е PFOA FREE и да става за индукционни котлони.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 12:12 от kirionka

# 51
  • София
И аз утре съм в Кауфланд за тиган  Grinning
Благодаря за информацията  Hug

# 52
  • Пловдив
 Peace

# 53
Диаметърът от 28 см на тигана в промоцията - на дъното ли е?

# 54
  • Варна
Диаметърът от 28 см на тигана в промоцията - на дъното ли е?

Горе на ръба.
Намерете си и един капак-има и в Карфур има и в Кауфланд-отделно продават прозрачни кАпаци и става страхотен комплект за 20тина лева !!! 
Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 55
  • Пловдив
Моят мъж ми обеща тиган от тези в Кауфланд май. Само см в чуденка, дали им понася газовия котлон. Ако някой има наблюдение да сподели.

# 56
Моят мъж ми обеща тиган от тези в Кауфланд май. Само см в чуденка, дали им понася газовия котлон. Ако някой има наблюдение да сподели.

Майка ми готви на газ, има от зелените, Фереро ли бяха, нищо му няма  Peace

# 57
  • Пловдив
Много благодаря!

# 58
# 59
Вече ги няма тиганите в брошурата Rolling Eyes

Няма ги в магазина или в Брошурата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт