Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Серхан Яваш на пазар,големи следователи за гърците Whistling

# 616
# 617
 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53

Тази май е нова! newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:56 от RadY@

# 618
Серхан Яваш на пазар,големи следователи за гърците Whistling

Привет Незабравими! Hug
Деси,   bouquet ! Голям чешит е този Серхан бей! Thinking Под тази снимка, има също и коментар, че вчера Серхан е засякан да пазарува в магазин за мобилни телефони в Бурса.Отказал е снимки с феновете, защото не иска да се качват в туитър! Sick А той знае ли ние с какво нетърпение очакваме дори и една нова негова снимчица! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 619
Деси ,Ради браво на вас .  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шерлок Холмс пасти да яде пред вас   Joy Joy Joy Joy Само дето гърците са го хванали в гръб а пък на нас друго ни се иска  Embarassed Embarassed Embarassed
Оф..... на наборът нещо много побеляла брадата  Joy Joy Joy но иначе си го бива момчето  #Crazy #Crazy И да добавя ,че вече съм на 100% сигурна за боята в косата. Hug

# 620
  • Русе

Hug Hug Hug

"Кокорка" и леля Живка...както гледам, на Къна вечерта. hahaha hahaha hahaha

Деси, Ради, за снимките lovekiss lovekiss lovekiss! Ех, че лош късмет! Да гледаме Серхо в гръб и да гадаем кой е той?! smile3511 Искам да му видя очичките и усмивчицата! smile3518

# 621
Привет ,Незабравими! Hug Hug Hug
Ради  bouquet,Деси  bouquet,страхотни детективи сте!Aaaaaaaaaaa ама ''батко'' прекалява вече с тази конспирация. StopИмам чувството ,че преди Незабравима повече му харесваше да позира. Thinking
Миме Hugмного рано е за календари за 2013 година ама и на мене страхотно ми допадна този. Peace
А нашата Йозлем  никак,ама никак не е скучала на снимките на Караолана!

# 622
  • Стара Загора
Здравейте, приятели!
Ради, Деси, благодаря Ви за новите "разкрития"! Бати Серхо си пада по новите телефончета, а? Изплашил е феновете си и те го снимат в гръб!? Горките!!! Явно скоро няма да го видим в лице, затова да наблегнем на спомените пак!

# 623
# 624
# 625
  • Варна
Това няма как да го подмина! newsm81 Майко мила... newsm09
 #Crazy #Crazy #Crazy Забравих дори да поздравя... smile3537

# 626
Ура! Нова снимка на Бате Серхо ... макар в гръб и доста отдалеч  ooooh! Може ли да си актьор,популярен при това .. и не само в страната си,ами и в чужбина ... и да отказваш снимки на фенове ,понеже не искал да ги качват.Ако проблема му е Туитър ,да ги качат във Фейсбук  Mr. Green  Много разочароваща постъпка.Абсолютен чешит и темерут  Crossing Arms  Зрителите толкова го обичат ,а той .... Никакво уважение към фенското общество. Край! Аз излизам в стачка.Никакъв Серхан до що годе една нормална нова снимка

Затова ви казвам Добро утро с лъчезарната Йозлем

Подканвам ви на чаша кафе и ви пожелавам прекрасен ден  Hug Hug Hug

# 627
Добро утро!  Hug

Появили са се нови фотки на Батко! И к`во?!  Thinking Thinking На първата се правим на ощипана девойка.....  Mr. Green
Mr. Green

Ако проблема му е Туитър ,да ги качат във Фейсбук  Mr. Green 

smile3521 smile3521 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

............ Абсолютен чешит и темерут  Crossing Arms  Зрителите толкова го обичат ,а той .... Никакво уважение към фенското общество. Край! Аз излизам в стачка.Никакъв Серхан до що годе една нормална нова снимка

newsm10 newsm10 newsm10 smile3534

И аз се присъединявам!
smile3534

# 628

Ради,  Hug Hug Hug

И  още една! Naughty  Тази вероятно е от това лято.  Thinking Като му гледам тена..... Whistling Whistling сигурно си е пекъл само краката Joy Joy Joy, да не го скиват феновете и да го качат в Туитър  / за наша радост плана е бил неуспешен /
Mr. Green Mr. Green

# 629
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Аз няма да стачкувам,но подкрепям напълно Диди88 Hugи Ивва Hugи споделям мнението им,защото щом си станал известен ще опитваш и меда и жилото на славата Mr. Green,поне заради  предаността на феновете,те мисля го заслужават. Sick
Хубав ден ви желая с много усмивки и ведро настроение! Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт