Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
И едно ново клипче!

# 646
Пкутиева Hug,клипчето е страхотно!Очевидно Незабравимата любов продължава да вълнува и да е подтиква към творчество! Peace

# 647
Добро утро  Hug

Започвам поста с любимото кафе

и ви пожелавам приятен петъчен ден   love001

# 648
Мокси,най - сърдечни пожелания и от мен!!!
Бъди много щастлива и обичана!!!
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:45 от migi_megi

# 649
Мила Мокси,  пожелавам ти безмерно щастие с любимия човек!

# 650
  • Русе

Добра вечер, незабравими! wavey
Ура, петък вечер е и идват два почивни дни! newsm44
Пкутиева, последното ново клипче не ми се отваря, пише, че било частно. smile3518

# 651
Не разбирам поведението на Серхан с риск да обидя някой за мен е един надут пуяк!

"" Е браво! Толкова се раздавах за да покажа на всички какво значи истинската романтична любов! Както никой друг филмов актьор досега, а вие.........  Дори само този филм е достатъчен за да остана завинаги в сърцата ви.  Незабравима роля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ""

# 652
# 653
  • Стара Загора
Вени, не знам защо не можеш да го отвориш, затова поствам клипчето още веднъж. Дано всичко е наред!

# 654
Вени, не знам защо не можеш да го отвориш, затова поствам клипчето още веднъж. Дано всичко е наред!

При мен проблема беше същият , но сега вече всичко е наред!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 655
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Голяма тишина в темата. Sad
Приятни и забавни почивни дни ви желая! Heart Eyes Grinning

# 656
  • Русе

Здравейте, приятели!  bouquet
Най-после компа ми сам се оправи!!! newsm09 Искаше да пише само на латиница, но неговия номер не мина...само дето ме измъчи, де?! smile3516
Пкутиева, сега вече видях клипчето! Благодаря ти! Hug Hug Hug
Спокойни и приятни почивни дни, незабравими! newsm51 newsm51 newsm51

# 657
# 658
Исис  bouquet,много хубаво си го казала за ''батко''.Аз споделям напълно мнението ти.Действително Серхан изигра най-романтичния образ в киното до сега и то по един убедителен начин! Peace

# 659
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Голяма тишина в темата. Sad
Приятни и забавни почивни дни ви желая! Heart Eyes Grinning

Това според мен  е "рекордно" мълчание!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
От 23.19ч. до 13.04ч. на следващият ден!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Близо 14 часа! Thinking Thinking ooooh! ooooh! Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт