Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит празник на именниците  Hug

# 676
Привет,Незабравими! Hug
Ето ме отново в любимата тема след кратко отсъствие Grinning
Нови снимки т.е.снимка на Серхан,малииии Shocked да не повярва човек.
А и Йозлемчето е лъчезарна,както винаги Heart Eyes
Прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 17:58 от manpla

# 677
Мокси,Честит Годеж! newsm67
Бъдете много,много щастливи!

# 678
Здравейте приятели. Hug Heart Eyes Малко отсъствие и хей ме на . Hug Отново чудесни снимчици на Йозлем и клипче. Heart Eyes  bouquet Добре е ,че все пак и без батко се появяват нови нещица който да радват очите и душите ни. Hug
Меги Hug,нямам намерение да ходя по другите теми и да хваля нашия сериал,кой гледал ,гледал,кой разбрал, разбрал,всеки има право на мнение,за да му натрапвам аз своето,но Дани имаше една мисъл,която ще цитирам ,,За да ти хареса  ''Незабравима'' трябва да имаш очи за да го видиш, сърце  за да го почувстваш,акъл за да го разбереш'' newsm10 Повече нямам какво да добавя. smile3521
smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

+1  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

Един незабравим филм за ценители. txtloves

# 679
Марийче,спор няма,че сме такива Laughing Ако съдя по себе си,аз съм вманиячен такъв,щом всички романтични филми,сравнявам с Незабравима.И познай,кой печели винаги Laughing Laughing Laughing

# 680
# 681
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug

# 682
  • София
Е, да - след Незабравима всички любовни истории на екрана изглеждат нелепи, съшити с бели конци, неубедителни, досадни, изкуствени, наивни, глуповати, измъчени, изтъркани и т.н. и т.н. Не виждам въобще как могат да се правят сравнения с излъчвани и в момента други сериали. Ясно е, че всеки си има вкус и си харесва определени неща, ама това нашето тука не беше обикновено харесване. То беше нещо много повече. Подобни преживявания не спохождат човека всеки ден. Сигурно трябва да сме много щастливи, че на нас се случи...

# 683
  • Варна

Честито на Мокси за щастливото събитие! newsm24 Желая им щастие и любов дълги години! dancing txtloves sun

# 684

Добро утро  Hug Hug Hug

За да ти хареса  ''Незабравима'' трябва да имаш очи за да го видиш, сърце  за да го почувстваш,акъл за да го разбереш   Heart Eyes

Незабравима е последният турски сериал ,който съм гледала ( заедно с Езел  Heart Eyes  Peace ) И според мен това са върховите продукции в жанра ( всеки за себе си ,понеже малко им се разминават стиловете Rolling Eyes ) И след като съм видяла тях , абсолютно нищо не може да ми грабне вниманието и интереса. Хвърляла съм око на някое епизодче на хвалени продукции ... ми 15 минути  .  Най- много епизод ,два  Mr. Green  Но наистина , дотам  Peace 
Любов ,сълзи ,драма , докосване и магнетични погледи ,драма ,красиви артисти .... драма ,все нещо не достига ,че да ме грабне .

# 685
Добро утро! Успешна нова седмица Ви желая....

# 686
Добро утро! Hug Hug Hug
Усмихнат ден,успешна нова седмица! Heart Eyes Grinning

# 687
  • Стара Загора
Здравейте! Ето, още нещо за ценители!

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 13:35 от pkutieva

# 688
# 689
  • Русе

Добър вечер, приятели!
Желая ви весела и късметлийска седмица! newsm51