Брюксел 2

• 64 788
  • 608
  •   1
Отговори
# 330
Влаковете им са супер - имат си и интернет и контакти за електричество и са толкова чисти. И с прилични цени.
Роца, благодаря за линковете!

# 331
Момичета, пак да попитам дали някой е ползвал шатълите на wizzair? Много по-евтини са от брюкселските, дали има някакъв проблем с тях?  bouquet

# 332
  • срещу двата комина :)))
Момичета, пак да попитам дали някой е ползвал шатълите на wizzair? Много по-евтини са от брюкселските, дали има някакъв проблем с тях?  bouquet

аз, всичко им е наред  Peace

# 333

аз, всичко им е наред  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 334
Бях този уикенда в Монс и прескочих до Брюксел,който,с голямо разочарование установих че прилича все повече на столицата на африка,не на европа съдейки по жителите из центъра, по боклуците,мръсотията и заприличва на Париж -едно голямо гето,където основните герои не са европейците обаче.

Монс,е все още спокойно китно градче ,по случай това че е културната столица на европа тази година,не са измислили кой знае какво -люлки в центъра на мястото на красивите шадравани,който не е ходил обаче ,мисля че ще му хареса там,а шопинга както навсякъде из Белгия,е на символични цени.

# 335
  • София
Бях този уикенда в Монс и прескочих до Брюксел,който,с голямо разочарование установих че прилича все повече на столицата на африка,не на европа съдейки по жителите из центъра, по боклуците,мръсотията и заприличва на Париж -едно голямо гето,където основните герои не са европейците обаче.

Аз имам абсолютно същото мнение и смятам,че този град спокойно може да бъде подминаван, с изключение на няколко ресторанта  Wink Peace

# 336
  • в града на вечния купон
може ли инфо за цена на човек за този шатъл и инфо, ако някой го е ползвал.

Притесняваме ранният полет на връщане

# 337
Когато ние пътувахме в началото на август, шатъла на Уиз беше май по 16 евро в посока, или 30 евро в двете - не помня точно, но нещо такова. Ние използвахме сити шатъла, букнахме онлайн - 28 евро в 2-те посоки. Спира на гърба на Гара Миди, много е лесно за ориентиране и същевременно има достъп до метро, трамваи.

# 338
  • Луната
Момичета, пак да попитам дали някой е ползвал шатълите на wizzair? Много по-евтини са от брюкселските, дали има някакъв проблем с тях?  bouquet
може ли инфо за цена на човек за този шатъл и инфо, ако някой го е ползвал.

Притесняваме ранният полет на връщане

Ето тук може да резервираш. Цената двупосочно е 16 евро на човек, а еднопосочно е 10 евро.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 20:28 от Woman^In^White

# 339
Въпрос към пътувалите от Париж до Брюксел или обратно- някои международни влакове имат проверка все едно си на летище.И при тези влакове ли е така? В смисъл колко време преди уречения час трябва да сме на гарата? Относно промоционалните цени на билетите- опитах пробно да си купя, защото до моята дата има доста време и не видях опция за избор на места., Т.Е. може би на гишетата на гарата трябва да ми издадат билет или има някаква друга процедура? 

# 340
  • София
Ние пътувахме от Брюксел до Париж с Thalis. Нямаше НИКАКВА проверка за сигурност. Единственото нещо беше сканирането на баркодовете на билетите ни. Ние бяхме на перона 20-тина минути преди отпътуването на влака (на билета ни пишеше да сме там поне 2 минути по-рано).

# 341
Vivi, а само разпечатката от мейла ли носехте? 

# 342
  • пак на Рив Гош
Въпрос към пътувалите от Париж до Брюксел или обратно- някои международни влакове имат проверка все едно си на летище.И при тези влакове ли е така?
В момента има проверки, не на всички, но на случайни пътници, както и засилено полицейско/военно присъствие на гарите  Peace.
Въведоха ги, откакто преди около 2-3 седмици пътуващи американски войници осуетиха атентат в Талис по линията Амстердам-Париж.
Затова по-добре идете по-рано на гарата.

# 343
  • София
Iki70, бяхме разпечатали самите билети.
И да добавя само, че ние пътувахме след осуетения анентат в Талис. След като влакът потегли, през вагона минаха полицаи (предполагам ?), които се взираха в лицата на пътниците и гледаха лошо, но само толкова. Бяхме и с куфари - никой изобщо не ги отрази.

# 344
Iki70, бяхме разпечатали самите билети.
И да добавя само, че ние пътувахме след осуетения анентат в Талис. След като влакът потегли, през вагона минаха полицаи (предполагам ?), които се взираха в лицата на пътниците и гледаха лошо, но само толкова. Бяхме и с куфари - никой изобщо не ги отрази.
Благодаря много,Vivi. И едно въпросче още- имат ли билетите места?

Общи условия

Активация на акаунт