Брюксел 2

• 64 858
  • 608
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
аз пътувах точно за 66 лева двупосочен, миналия октомври  Peace

в момента наистина са по-скъпи цените, но ако нямате конкретни дати просто си следите разписанието по месеци, аз така правя винаги  Peace

# 226
  • Луната
Къди ги намирате тези билети по 60 лв. двупосочен??? Аз колкото пъти се пробвам да потърся и тоза доста време напред, поне след 3 месеца все ми излиза цена поне от по 200 лв. на човек., че и нагоре. Освен това, ако едната дата ми е с много ниска цена на промоция, то за  връщане, за да хвана пак от по-нормалните цени трябва да съм с престой поне 4 - 5 нощувки. Ако искам за по-млако не става. Или няма полет или има, но цената е колкото на нормална авиокомпания. Говоря за пътуване София-Брюксел- София. Пробвала съм и с други дестинации, същото ми излиза.

Ето доказателството за двама души:

като дати 21 до 24 март 2015 г.
Закупени в началото на януари месец - 6.01.2015 г.

# 227
Woman^In^White Това до колкото виждам е цената  само в едната посока. Поне така пише Сфия - Брюксел.

# 228
Относно цените, аз имам за сега само до Шалероа /8 евро на човек/ и дебна за на връщане като повече от 20-25 евро не ми се дават  Grinning

# 229
  • срещу двата комина :)))
Woman^In^White Това до колкото виждам е цената  само в едната посока. Поне така пише Сфия - Брюксел.

това е защото си е копирала само последната част на фактурата  Peace

# 230
  • Луната
Woman^In^White Това до колкото виждам е цената  само в едната посока. Поне така пише Сфия - Брюксел.

Виж крайната сума и административната такса - 64 лв (тя за билет е по 16 лв.). Тя е за двама души за отиване и връщане на всеки. Като е обозначено и и уеб чекин в двете посоки на всеки пътник. Погледни си в твоя профил на резервациите и ще видиш как са отразени. В случая показвам крайната цена за двама души отиване и връщане до Брюксел.
Все пак знам колко съм платила Joy

Ето и от фактурата Mr. Green:
http://prikachi.com/images/362/8136362Q.jpg

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 13:25 от Woman^In^White

# 231
Е, аз не смятам, че някой съзнателно ще излъже за цената на платени от него билети Sunglasses Хубаво е да има подобна информация, която дава представа до колко евтино биха могли да се купят билети. Макар че и това е относително, а и изисква много време за "дебнене". В крайна сметка всеки изчаква до цена, която му се струва приемлива за самия него. Е, ако мога да перефразирам Мечо Пух - колкото по-малко, толкова по-малко Sunglasses

# 232
  • Луната
Е, аз не смятам, че някой съзнателно ще излъже за цената на платени от него билети Sunglasses Хубаво е да има подобна информация, която дава представа до колко евтино биха могли да се купят билети. Макар че и това е относително, а и изисква много време за "дебнене". В крайна сметка всеки изчаква до цена, която му се струва приемлива за самия него. Е, ако мога да перефразирам Мечо Пух - колкото по-малко, толкова по-малко Sunglasses

Бих казала, че имаше много такива комбинации по 60 лв. двупосочно в началото на януари за март месец. Аз гледах около тези дати, за да отпразнувам рожденния си ден Mr. Green, а и цената не беше за изпускане (не съм "дебнела" за цена, но като я видях просто реших, че ще пътуваме в тази посока Joy ).  Да подчертая, че това е цена без 20% намаление и с Дискаунт клуб. След 2 дена имаше 20% намаление и най-ниската цена около тези дати беше 64 лв с Дискаунт клуб, но не и за същите дати.
А за приемливите цени съм го споделяла неведнъж в темата за wizz. Устройва ли те цена - купувай! Ако имаш някакви колебания резервирай с банков превод и имаш време да помислиш, защото цените са много динамични и то обикновено в посока нагоре.

# 233
  • София
Момичета и момчета, имам вече билети от Bruxelles-Midi (Be) до Paris Nord (Fr). Ще пътуваме с Thalys, във втора класа. Никъде не видях възможност да отбележа с какъв багаж ще пътуваме. А ще имаме 2 големи и 1 малък куфар.
Знаете ли дали трябва да платя нещо допълнително за багажа? И как става - евентуално?

# 234
  • пак на Рив Гош
Пътувала съм няколко пъти по този маршрут и досега не ми се е налагало да плащам за багаж  Peace.
До вратата на всеки вагон има багажно отделение за големите куфари, а малките (раници, куфари с размер като на ръчен багаж) могат да се поставят на рафт над главата във вагона. При качването оставяте големите куфари в багажното място и влизате във вагона.

# 235
  • Варна
82 евро/човек с тгв до Шарл де Гол , багажа не се таксува .
Багажа не се такасува и с Талис.

# 236
  • София
Роца, Петър - благодаря!

# 237
  • столицата
Дайте идеи, моля, къде в Брюксел си заслужава да се отиде с деца на 10-12г.?
Че отсега ми бе заявено "Без църкви, моля" Simple Smile

# 238
Природонаучният музей е много хубав. Има голяма експозиция на динозаври, праисторически хора и много други.
https://www.naturalsciences.be/

# 239
  • София
Моян син е на 12. Показах му снимки на Атомиума - http://atomium.be/?lang=en и Мини Европа - http://www.minieurope.com/ - и иска да отидем там.

Необходимо ли е да купувам билети предварително? Виждам, че се продават и онлайн.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 12:52 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт