Брюксел 2

• 64 700
  • 608
  •   1
Отговори
# 405
Билетите за шатъла до Брюж само за закупения час ли важат? Предполагам, че ако изпуснете този за 8 ч. може да вземете следващия със същите билети? Стига да не е много по-късно и да ви се обърка програмата за деня, но... Ако се случи - посгъстявате или леко я променяте в движение. Sunglasses

# 406
  • в града на вечния купон
Токущо си букнах билети за шатъла и виждам, че по разписание полета пристига в 8.00 часа, а точно в 8.00 тръгва шатъла.

Та въпроса ми е колко точно и реално пристига полета и изобщо ще успея ли да хвана шатъла или горя с билетите?
Нашият полет пристигна половин час по-рано, имаше време и за цигарка преди шатъла. Летището е малко и няма опашки.
В автобуса, освен нас, имаше само още една двойка - до Гент. Пътувахме като с частен луксозен автобус.  Wink
Да видях, че си писала в Магеланци. Но аз имам притеснения, че ако ни закъснее полета или пристигне точно навреме в 8 часа, ще изпуснем бусчето и не знам дали ще мога да се кача на следващия.
Та генерално от всички, които са пътували ми бе питането по рано ли пристига самолета-ние сме само с ръчен багаж.
А към теб-защото си ползвала бусчето , навреме ли тръгва, точно в 8, защото съм си написала при резервация и номера на полета. В мегеланци един човек беше писал, че може и следващия да се хване newsm78
За градският транспорт се чудя каккава карта ще ми е най-изгодна? Ще ползвам само трамвай до центъра и обратно, а даже си мисля дали от хотела да не го вземем и пеш.

# 407
  • Sofia
Когато аз разпитвах за този шатъл, още един човек сподели, че самолетът му е пристигнал 30 мин. по-рано. Но колкото и хора да са пристигнали по-рано, знаеш, нищо не значи...
Със същия билет можеш да се качиш и в следващия бус - някъде в сайта го пишеше

# 408
  • На черешатааа
Тези карти откъде могат да се вземат? И от летище Брюксел до гара Норд мога ли да видя каква е цената на билета. И към тези в Брюксел имам 1но питане- какво е времето, освен дъждовно- студено, меко..? Полета ми е в 17часа от Бг, там ще съм предполагам около 19 и 30 вечерта. Може ли препоръка за място за хапване, в близост  до Хотел Bloom , ако някой е ходил   Rolling Eyes  Hug

# 409
Когато аз разпитвах за този шатъл, още един човек сподели, че самолетът му е пристигнал 30 мин. по-рано. Но колкото и хора да са пристигнали по-рано, знаеш, нищо не значи...
Със същия билет можеш да се качиш и в следващия бус - някъде в сайта го пишеше
Мерси!
Нещо специално за Брюж да има.

Къде спира този бус? Далече ли е от Центъра, където са забележителностите?

# 410
  • Sofia

Спира до жп гарата. От там до стария град имаше транспорт, но ние ходихме пеш - чудесна разходка през парка, около 15 мин.

В сайта https://www.flibco.com/en e показана спирката - избери спирката в Брюж и кликни върху "зелената капка"

# 411
Имам следния въпрос: в Гент искам да заведа мъжете в Амадеус, заради прословутите ребра, но нещо не разбирам, как става поръчката. Значи виждам, че 15,95е. е ребра All-you-can-eat, но аз лично не съм супер почитател на ребрата и искам само едно две парченца, това означава ли, че също трябва да платя 15,95е. или мога да пробвам от порцията на сина ми или на мъжа ми. Били сме в такъв тип бюфет, но там е твърда такса на входа и после ядеш каквото искаш, но това не го схващам.

# 412
Имам следния въпрос: в Гент искам да заведа мъжете в Амадеус, заради прословутите ребра, но нещо не разбирам, как става поръчката. Значи виждам, че 15,95е. е ребра All-you-can-eat, но аз лично не съм супер почитател на ребрата и искам само едно две парченца, това означава ли, че също трябва да платя 15,95е. или мога да пробвам от порцията на сина ми или на мъжа ми. Били сме в такъв тип бюфет, но там е твърда такса на входа и после ядеш каквото искаш, но това не го схващам.
Може да пробваш от тяхната порция, мисля. Ходила съм преди 2години и наистина не са за испускане ребрата и картофите... като си изядеш порцийката минават и ти предлагат още и така докато откажеш , няма твърда такса на входа . Само дано си намерите места че е малко трудно там Simple Smile  Peace

# 413
Само да споделя, ако някой е в Белгия в периода 31.10-08.11.2015 има промоция за влакови пътувания "Go Unlimited "- цената е 12е., важи за пътувания в седем последоватерни дни, но трябва да си под 26г.

# 414
Само да споделя, ако някой е в Белгия в периода 31.10-08.11.2015 има промоция за влакови пътувания "Go Unlimited "- цената е 12е., важи за пътувания в седем последоватерни дни, но трябва да си под 26г.
НЯМА да я хвана, но карай.

да питам на бързо Бусчетата за трансфер на WIZZ AIR от Брюксел , са от гара Миди до летището, но да питам как изглеждат бусовете им?

Мисля в темата някой беше писал, че тях е ползвал , защото са били с по добра цена.

И аз за това ги везех с 20 евра по надолу ми излезе.

# 415
  • срещу двата комина :)))
Най- обикновен микробус, даже на този , който ние ползвахме пишеше Ryanair и имаше малка хартиена табела Уиз Simple Smile

# 416
Най- обикновен микробус, даже на този , който ние ползвахме пишеше Ryanair и имаше малка хартиена табела Уиз Simple Smile
а от гара Миди ли тръгват, че ми пратиха карта и гледам е след Миди?

# 417
  • срещу двата комина :)))
а от гара Миди ли тръгват, че ми пратиха карта и гледам е след Миди?

да, от нея са  Peace на нея спират, от нея тръгват  Peace

# 418
Мерси!
През  нощта  пътуваме.
Единствено  за градския транспорт какви билети  или карта да си вземем за 4 възрастни.
За малката  знам че е безплатен.Тя е на 5.

# 419
Още един въпрос колко струва  разходка  по канала в Брюж?

Общи условия

Активация на акаунт