Брюксел 2

• 64 699
  • 608
  •   1
Отговори
# 465
Никой ли не ходи в Брюксел? Аз го обмислям за някоя бъдеща ваканция.

# 466
А,ходи ,защо да не ходи.През зимните месеци има много зъл вятър ,поради което според мен е чудесна лята дестинация Wink

# 467
Много е романтична Белгия. Пък и с тези евтини полети.

# 468
А,ходи ,защо да не ходи.През зимните месеци има много зъл вятър ,поради което според мен е чудесна лята дестинация Wink

И лятото може да е възхладно, да не кажа студено. Grinning

# 469
Цените на билетите са много примамващи.

# 470
Аз последно през изминалото лято.  Grinning

Самият Брюксел е за 2-3 дни, но има много други места в Белгия, които си струва да се видят.
Ако предвиждаш разходка с децата, то най-интересен ще им бъде Атомиума и Европейския Парламент вероятно - там съм била в посетителския център, но преди време.

# 471
Ходя бая редовно. Ходих ноември, съвсем скоро пак.

# 472
Дълъг мартенски уикенд в Брюксел:

Sofia to Brussels Charleroi
Wed 15th Mar 21:10 - 22:50 FR 6351
1 x Adult fare € 4.99

Brussels Charleroi to Sofia
Sun 19th Mar 15:50 - 19:30 FR 6352
1 x Adult fare € 9.99

Total to pay € 14.98

# 473
  • София
Дълъг мартенски уикенд в Брюксел:

Sofia to Brussels Charleroi
Wed 15th Mar 21:10 - 22:50 FR 6351
1 x Adult fare € 4.99

Brussels Charleroi to Sofia
Sun 19th Mar 15:50 - 19:30 FR 6352
1 x Adult fare € 9.99

Total to pay € 14.98

Самолетът е на цената на трансфера Шарлероа-Брюксел  Grinning, при това еднопосочно.

# 474
Аз последно през изминалото лято.  Grinning

Самият Брюксел е за 2-3 дни, но има много други места в Белгия, които си струва да се видят.
Ако предвиждаш разходка с децата, то най-интересен ще им бъде Атомиума и Европейския Парламент вероятно - там съм била в посетителския център, но преди време.

Благодаря, Мими.
Обмислях го като вариант за близка почивка, но остава за по- нататъка. Laughing

# 475
Здравейте малки и голями момичета! Замислила съм да пътувам кам Белгия с колата към края на Юни! Пиша тук, предполагам че това е мястото за анонс! Търся си компания до там, защото не искам да пътувам сама! Ще трябва да закарам колата при съпруга ми, така че мисията е почти невъзможна да тръгна сама! Ще минавам през Сърбия, Хърватска, Словения, Австрия, Германия, Люксембург, Белгия! Благодаря за вниматието! Simple Smile Отговарям на въпросите ви тук и на лични! Приятен съботен ден! Мая

# 476
Предстоят ми 3 дни в Белгия. Амбициозна програма с рентакар от Шарлероа и разглеждане на Брюксел, Брюж, Антверпен и Гент.Всякакви съвети ще са ми от полза- паркиране в градовете, такси и т.н. Никъде в темата не видях някой да е писал за обиколка с кола под наем.

# 477
  • София
Предстоят ми 3 дни в Белгия. Амбициозна програма с рентакар от Шарлероа и разглеждане на Брюксел, Брюж, Антверпен и Гент.Всякакви съвети ще са ми от полза- паркиране в градовете, такси и т.н. Никъде в темата не видях някой да е писал за обиколка с кола под наем.

Ние така нагласяме програмата си, че в големите градове да сме в неделя или празнични дни, за да можем да паркираме свободно. Затова този път само Брюж беше в платен ден. Ето тук можеш да видиш - http://en.parkopedia.be/parking/brugge/?arriving=201707131600&am … ving=201707131800   Проблемът е, че в старата част на града дори платените паркинги са за максимум 2 часа. Ние паркирахме на едно от посочените на картата безплатни места. Оказа се, че е на около 15 минути пеша от хотела ни. Едва сега забелязах, че и там пише, че е за 2 часа.  Laughing В работния ден си тръгнахме по обяд. Били са доста повече от 2 часа.  Laughing Не сме получили честитка.  Laughing

В същия сайт можеш да погледнеш и за другите градове.

# 478
Влаковата система в Белгия е най-добрата в Европа и разстоянията не са големи. В същото време е страната с едни от най-големите задръствания. Може да се окаже, че рант-а-кара е грешка.
Ние също сме били точно в тези градове за три дни и беше супер. Е можеше още малко, но... колкото толкова. Препоръчвам горещо влак!

# 479
  • София
Не бих казала, че рент-а-карът е грешка. Три пъти сме ходили, но не сме попадали на особени задръствания, а имаме свободата да пътуваме навсякъде, без да се съобразяваме с разписания. И багажът се вози сам от слизането от самолета до качването на обратния самолет. Ако си с обществен транспорт трябва да се съобразяваш и с пренасянето и съхранението на куфари.  Wink Както обичаме да спим всяка вечер на различно място, не мога да си представя какво бих правила с багажа, ако не разполагам с кола.

Общи условия

Активация на акаунт