Брюксел 2

• 64 702
  • 608
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 Здравейте, обмислям пътуване до Белгия. Намеретието ни е да посетим Брюж, Гент и Брюксел. Две от нощувките плануваме да са в Брюж, но за третата се колебаем, предвид ранния полет обратно до България. Моля за съвет, къде би било най-добре да нощуваме!

# 481
  • София
Здравейте, обмислям пътуване до Белгия. Намеретието ни е да посетим Брюж, Гент и Брюксел. Две от нощувките плануваме да са в Брюж, но за третата се колебаем, предвид ранния полет обратно до България. Моля за съвет, къде би било най-добре да нощуваме!

Може би е най-добре в Брюксел да е последната ви нощувка. Peace От Шарлероа ли е полета?

# 482
  • София
Да, от там. Дори сега вече обмислям да нощуваме в хотел до летището. След разходката в Брюксел, да се отправим на там и сутринта, преди полета да е по-спокойно.

# 483
  • София
Да, от там. Дори сега вече обмислям да нощуваме в хотел до летището. След разходката в Брюксел, да се отправим на там и сутринта, преди полета да е по-спокойно.

Ние трябваше да хванем първия шатъл от гара Миди в Брюксел, за да успеем за полета на Уиз.По тази причина спахме в хотел в близост до гарата, ако добре помня Радисън Блу - на пешеходно разстояние от гарата, само пресичаш един булевард.

# 484
По препоръка на veka и ние спахме в този хотел. Оказа се много удобен за всички пътувания - и до Брюж, Антверпен, Гент, както и за самия град. И най-вече за ранния полет, т.е. ранния шатъл до летището.

# 485
Здравейте, в края на септември ще бъда за 3 дни в Белгия. Много ви моля, ако някой е наемал кола от летището в Шарлероа, да ме ориентира за рентакарска фирма с  нормални цени. Всякаква информация ще ми е от полза. Подочух, че е задължителна онлайн резервация с кредитна карта - на място нямало да ми дадат и други подобни смущаващи неща от типа 300 лв за три дни.

# 486
Здравейте! Очертава ми се престой от 4 дни в Брюксел, от които два са предвидени за разглеждане. Ще съм благодарна да дадете препоръки за местенца за хапване, тъй като не предвиждаме да се храним в хотела.

# 487
Привет! Доста е замряла темата. Изчетох всичко и благодаря на потребителите, споделили впечатленията си. Предвид ранния полет на Уиз навръщане, не е ли по-добре последната нощувка да е в Шарлероа? И, ако е така, има ли транспорт от града до летището в този ранен час?

# 488
Здравейте, някой ползвал ли е скоро шатъл бус-а от Шалероа? Опитвам да го платя предварително он-лайн и ми дава цена за отиване и  връщане без никаква отстъпка?

# 489
Значи билетите на ниска цена са свършили Wink

# 490
Ахаа, ясно, мерси. На място ще е същото, предполагам.

# 491
Преди два месеца взех от сайта за 10 евро двупосочен, а на място шофьорът продаваше билетите по 17 евро.

Ахаа, ясно, мерси. На място ще е същото, предполагам.

# 492
Да, от шофьора са 17 евро, а онлайн най-високата цена е 14 евро като няма отстъпка за двупосочен билет. Иначе първоначалните ниски тарифи от 5-10 евро свършват много бързо и после си стават 14 евро.

# 493
  • пустинен пъпеш
, а онлайн най-високата цена е 14 евро като няма отстъпка за двупосочен билет.
Тази цена от 14 евро в едната посока ли е ?

# 494
Да, в едната посока.

Общи условия

Активация на акаунт