VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 683
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 180
Аз гласувах за Аксиния,че ще я изгонят утре и за Ирен и Владо може би другата седмица.
Най-много ме дразнят Мариана,Юлиан и Николай.
Много искам Орлин и Никол да се вземат,много хубава двойка са  Grinning

А Яна - приятелката му? Лично на мен тя не ми харесва
Коя е приятелката му?

# 181
Еее, не, тамън се вживях и аз в играта и ни спряха звука Crossing Arms .
На Патрашкова много се смях Laughing . Люси има много готини сини панталони Heart Eyes . Приятелката ѝ обаче да я махат вече, няма да я бъде тази мисия, всеки път когато я погледна е някъде до Люси, то не беше днес на леглото, на дивана, сега навън в градината. Тя и Никол се досети. А тези които напускат къщата, мисля, че имат придружител от екипа, включително и Марияна newsm78 .

# 182
Сега ми дойде наум, че ако мисията на Камелия е отчетена за неуспешна и тя си тръгне, а с нея и Люсиу може номинираните в понеделник да се спасят. Или пък да няма нови номинации...
Не вярвам,нали линиите за гласуване са отворени,трябва да изгонят някой...  Simple Smile

# 183
  • София
Най ми стана противно,когато се оказа,че всички са едни безгласни букви.Иванчо се размрънка и никой не си каза собственото менение ,а си завряха главите в пясъка и чакаха някой друг да вземе решение,та после да викат той е виновника.

Не е точно така. Къци си каза мнението, и се опита да убеди Ласкин с аргументи, с които съм напълно съгласна. Това е шоу, те са там, за да го направят, затова са взели пари. А останалите също са прави, щом един откаже да участва, мисията ще е провалена. И точно всичко щеше да тръгне на добре, говорещият със звездите получи факс, че не трябва да участва в мисията и айде, всичко отначало.
На мен Орлин много ми харесва, също и Никол, а ако бяха двойка, щяха да са направо удивителни.
Моя грешка,че не доуточних ,изключая Къци. Аз не чух да се казва,че ако една/две двойки се провалят-мисията е неуспешна. Peace

# 184

Уф, аз подхванах темата, та чак ми стана неудобно. Embarassed
 Той си има приятелка,а ние тук само дето снимки на бъдещите им деца не изкарахме.
От Яна впечатленията са ми само от ВИП Денс, където Орлин беше жури / и никак, ама никак не го харесвах в качеството му на такъв/, а тя танцуваше . Т.е. съвсем никакво мнение за нея нямам, освен, че е красива и добра танцьорка.

# 185
Ааа Иван е със свалени панталони Joy .

# 186
Пуснаха звукаа, веселба е! Mr. Green Марияна как ще го обясни това не я виждам.
Изкуплението Шоушенк е филма!

# 187

Уф, аз подхванах темата, та чак ми стана неудобно. Embarassed
 Той си има приятелка,а ние тук само дето снимки на бъдещите им деца не изкарахме.
От Яна впечатленията са ми само от ВИП Денс, където Орлин беше жури / и никак, ама никак не го харесвах в качеството му на такъв/, а тя танцуваше . Т.е. съвсем никакво мнение за нея нямам, освен, че е красива и добра танцьорка.

Вижте му визитката на Орлин в сайта на ББ.
Още там си разказва как се е влюбил в нея.
А на мен пък много ми харесва момичето - красиво и мило.
Прилича ми на Орнела Мути, ако я знаете коя е.
Преподавател е по латино танци.
И Никол е красавица, разбира се, но не виждам защо трябва
да ги сватосваме по форумите предварително, ако сами не се сватосат.

# 188
# 189
...
На тази снимка е излязла много добре, но иначе Никол е по-красива и финна от нея  Peace

# 190

значи все пак си пада по един и същи тип жени.. тази и Никол си приличат  Laughing

# 191
Е, кой пък каза, че си пада по Никол? Аз харесвам повече Никол.  Peace Но тази е много гореща.

# 192
Много е хубава Яна и са от много години заедно.

Орлин е такъвв образ, много ми е забавен. hahaha

# 193
Само на мен ли не ми допада, вкл. и като визия, Никол newsm78........

# 194
1- Аксиния; 2 - Иван; 3- да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт