VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 676
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 195
На мен пък ми се струва, че Орлин е погрознял, преди беше по-хубав. Laughing

# 196
  • В Космоса
Само на мен ли не ми допада, вкл. и като визия, Никол newsm78........

Едва ли само на теб... Нали не го допускаш сериозно това? Rolling Eyes

За мен е олицетворение на красотата. Heart Eyes

# 197
  • Пловдив

Ааааааа, и на мен не ми допада хич...

# 198
  • Cyprus, Пловдив
Аз си мисля, че мисията на Камелия ще е НЕуспешна, но въпреки това ще извъртят някак си и тя ще остане в къщата  Wink

# 199
# 200
  • sofia
И на мен не ми допада. Много е...скучна.
Но на мен и Орлин не ми харесва... Peace

# 201
На мен ми харесва Никол - красива и умна дама е,
но е прекаледо студена и сериозна. Някак няма живец в нея
или нарочно се пази и не показва емоции.
Ледената кралица. Simple Smile

# 202
Изгледах интервюто с Ламбо. "Страданията на дъртия Вертер".  Joy  Жесток!    Hug

# 203
Кристина и стана лошо вече, мята ръце половин час. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 204
А Къци не спря да мели, изобщо не оставя друг да каже нещо ... 
"ако можеш забрави" е филма май  Thinking

# 205
Аз си мисля, че мисията на Камелия ще е НЕуспешна, но въпреки това ще извъртят някак си и тя ще остане в къщата  Wink
И аз така започвам да мисля. За съжаление...

# 206
  • Ботевград
Направо голяма скука тоз брадър, никаква тръпка, всичко е по сценарии, сценаристите вземат идеи от тук  Grinning за пръв път темата ми е по-интересна от дейлитата, със самолета там както каза някой умирах от нетърпение, сега направо мъртви хоризонти.  Crossing Arms

# 207
Юлиян може много до ме дразни ама е супер забавен и без него шоуто ще е по  - скучно.

# 208
  • София
нещата които реално се случват в предаването са около 70 часа за денонощие. Имам предвид че участниците стоя на различни места и правят различни неща по едно и също време. Едни готвя в кухнята, други пушат в градината, трети са фитнеса и т.н. някъде около 7-8 места по 10 часа средно дневно са тези 70 часа действие,реално случили се за денонощие. Тези 70 часа се мъчат да ни ги преразкажат в едно едночасово предаване, с 20 минути реклами. Около 40 минути чисто време, или ставаме свидетели на една стотна от реално случилото се през денонощието. Е какво му е реалното на това риалити, всичко е режисура и монтаж.

# 209
Финансов.

Оф вероятно но....нали двамката точно това проповядват...да не се прави лошо на другите...материалното не ги интересува....Просто не ми се връзва Naughty

Общи условия

Активация на акаунт