VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 664
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Запис да наглеждам из темата.

В анкетата гласувах:
1) Аксиния
2) Ласкин
3) Да (но и да е неуспешна, те пак ще я оставят вътре  Laughing)

# 211
На мен ми е по-интересно да ги гледам онлайн. В лайфовете ми е много нагласено всичко.

Искам Бони да остане само по една причина - Мариана. Някак успява да я провокира и излизат навън едни не много приятни нейни качества.
Иначе забавна ми се вижда Мариана, но в същото време обича клюката, интригата, скандала. И е мързеливичка.

# 212
Направо голяма скука тоз брадър, никаква тръпка, всичко е по сценарии, сценаристите вземат идеи от тук  Grinning за пръв път темата ми е по-интересна от дейлитата, със самолета там както каза някой умирах от нетърпение, сега направо мъртви хоризонти.  Crossing Arms
  bouquet

# 213
Много е интересно живото предаване, когато го има. Сега особено е супер интересно, ама Къци ги закопа с този филм.

# 214
Много е интересно живото предаване, когато го има. Сега особено е супер интересно, ама Къци ги закопа с този филм.
Да не играят на филми?

# 215
  • София

Към Орлин съм с резерви, защото след журирането му в Денсинг старс, очаквам, че в един момент ще си покаже и тук рогата.

А иначе като танцьор, се справя добре. Талантлив е и чаровен.

За Никол, също някъде казваха, че е доста избухлива и дръпната, но като визия е най-хубавата в къщата,

а сега в това видео чух, че приятеля на Яна(месечинката) също е участвал в Денсинг старс, когато тя танцуваше и спечели формата с Орлин.

# 216
Да не играят на филми?

Да и е супер забавно. Laughing

# 217
Ласкин и Люси са страхотни на филми! Heart Eyes

# 218
Да не играят на филми?

Да, и на мен ми е интересно - ще си осъмна, ако не си легнат   Laughing

Кюнеца на Борн  Joy ох, ще почина  Laughing

# 219
Аксиния я нямало. newsm78

# 220
Дааа - Ласкин, Къци, Юлиян, Орлин и Фънки са страшно смешни на филми.

# 221
Да не играят на филми?

Да и е супер забавно. Laughing
В четвъртък вечер написах за раздвижване на действията да играят на филми, на думи... На криеница. Та ако започнат да играят на криеница...
Алооо! Сценаристите, някакъв хонорар тук за кака Коринка, а? Или поне предложение за работа!

# 222
Фънки: айде да играеме после пак така, ама на лекарства ... щял да обяснява  гинко билоба Laughing

# 223
Фънки: Айде да играем на видове наркотици. Laughing
Защо на Орлин винаги му викат като казва на някого ГАДЖЕТА, ГАДЖЕТА?

# 224
Орлин и Яна били заедно от 2008 , не знаех въобще за тази връзка

Общи условия

Активация на акаунт