VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 604
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 345
Харесва ми и споделям написаното от М. Фучеджиева. С малката разлика, че гледах ВН и съм отвратена от КК - толкова ниска топка и елементаризъм. (Преди е бил, защото нямаше възможност за сравнение и получаването на информация беше ограничено. Най-любимо ми е "интервюто" на КК с Гор Видал Laughing Laughing. Човекът го закова като пеперуда с карфица на стената и му показа с финес какво му е нивото.)

сподели за срещата му с Гор Видал (може и на лични) интересно ми е  Laughing

# 346
Едно е да предполагаш, друго е да си сигурен. Щом повечето съквартиранти не предполагат и я наричат Софи, значи онези които са се сетили не са им казали нищо.
Maриана,КП,Златка,Никол/мисля че и Бони беше там,но не съм сигурна/вчера  на двора вечеряха май-пиеха вино и хапваха някакво картофено пюре и тогава Мариана почна да говори че историята за принца е измислена,за еднаквите татуировки и направо каза,че смята Камелия и Люси за гаджета.КП  се мъчеше да маже,но Марияна си твърдеше своето  PeaceВеднага след това спряха излъчването.
Може в изповедалнята да ги питат какво мислят за принца и принцесата и там всеки да каже дали се е вързал.

# 347
Харесва ми и споделям написаното от М. Фучеджиева. С малката разлика, че гледах ВН и съм отвратена от КК - толкова ниска топка и елементаризъм. (Преди е бил, защото нямаше възможност за сравнение и получаването на информация беше ограничено. Най-любимо ми е "интервюто" на КК с Гор Видал Laughing Laughing. Човекът го закова като пеперуда с карфица на стената и му показа с финес какво му е нивото.)

сподели за срещата му с Гор Видал (може и на лични) интересно ми е  Laughing

Заповядай - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=392637

# 348
Ееее,забравяме,че това са хора на изкуството,творци...едва ли се впечатляват от разни битовизми.Това по повод за Мариана.

# 349
  • София
В четвъртък вечер написах за раздвижване на действията да играят на филми, на думи... На криеница. Та ако започнат да играят на криеница...
Алооо! Сценаристите, някакъв хонорар тук за кака Коринка, а? Или поне предложение за работа!
То остава и сценаристите да им казват да играят на нещо. Не, че искам да те разорчаровам, ама те си играха на филми още първите дни, играха на криеница и на Ораторе Бораторе  и на още нещо, които вече им дойдоха доста инфантилни.  Mr. Green

# 350
Ееее,забравяме,че това са хора на изкуството,творци...едва ли се впечатляват от разни битовизми.Това по повод за Мариана.
Е да де ама това дете кой го гледа едва ли е тя нищо,че се прави на толкова загрижена за него.А и забравих тя не пърди ,не яде,а и сигурно не  smile3550

# 351
  • София
А някой знае ли какво толкова са си говорили в спалнята за Люси, че Ирен пак разправя нещо как било хубаво, че говорили зад гърба й, ама после й го казали и на нея същото в лицето?  newsm78

# 352
Люси да вземе да се загащи малко,тия нейните смъкнати кюлоти много ме дразнят.Хетеро-хомо,ама чак пък толкова неглиже...

# 353
Ама моля ви се, как принцеса Марианка ще чисти?! ooooh! Че това и е под нивото и достойнството. Къде, къде по - смислено занимание за една звезда е спането до обяд и местенето от един диван на друг с цигара в ръка. То пък бива префърцунена работа, ама това нейното е страшно. После Златка била кифла, може и така да е, ама момичето си скъса задника да готви. Да си кифла, не е само до външен вид, то си е начин на мислене.

# 354
Да си кифла, не е само до външен вид, то си е начин на мислене.
Peace

# 355
Маминка  багажа събира за довечера евентуално newsm78Тайно се надявала обаче да не й се наложи да излиза.Абе,Аксиния ще излезе,в ония другите има *хляб*още.

# 356
  • Пловдив
Бони няма да излезе според мен.
Аз съм  убедена, че няма да е Бони, А след интервюто вчера на Ламбо ще са говорещите с Бог_а

И аз имам същото предчувствие.  Peace  А искам Аксиния да излезе. Владко ми е симпатичен, въпреки всичко. Ако в действителност не  е болестно състояние има някакъв шанс. аз познавам хора дъновисти, ами съвсем нормални са си. Няма проповеди, няма Учителят на всяка втора дума....ако не знаеш, няма и да предположиш. Последователи на Дънов има и чужденци. Не знам не е ли добре да се диагностицира все пак, жалко иначе за момчето. И ако не е здравословен проблем, психолози да се заемат, ясно е, че не е случил на мама и тати.  Tired

# 357
  • София
Маминка  багажа събира за довечера евентуално newsm78Тайно се надявала обаче да не й се наложи да излиза.Абе,Аксиния ще излезе,в ония другите има *хляб*още.
Честно казано, заради един хонорар, не бих стояла да дишам пръдните.

# 358
  • София-в сърцата на моите деца
Бони няма да излезе според мен.

Ако в действителност не  е болестно състояние има някакъв шанс. аз познавам хора дъновисти, ами съвсем нормални са си. Няма проповеди, няма Учителят на всяка втора дума....ако не знаеш, няма и да предположиш. Последователи на Дънов има и чужденци. Не знам не е ли добре да се диагностицира все пак, жалко иначе за момчето. И ако не е здравословен проблем, психолози да се заемат, ясно е, че не е случил на мама и тати.  Tired
Не обиждайте Дъновистите!Хората никога не се налагат!

# 359
Дидиела, а мен защо ме има цитата? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт